Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: gauro-vazeloi

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όλα αυτά που λέτε , ξέρετε τι μου θυμίζουν;

Ποιός θα ασχοληθεί μαζί τους μωρέ που κάηκαν; Καλά να πάθουν και σιγά μην "χαλαστώ" εγώ.
    Μάλιστα για να μου το τονίσετε , το τραβάμε και στην υπερβολή στο "οτι δεν πρέπει να πάω δουλειά κτλ..".

Συγνώμη αλλά δεν μετέχω σε κάτι τέτοιο.. προτιμώ να ασχοληθώ με την TV αλλά και να πάω στην τελική να κάνω και την περιπολία μου το βράδυ απο το να απαντήσω άλλο σε κάτι που πραγματικά δεν με εκφράζει σήμερα (αθλητικά) παρόλο που το αγαπάω και μου αρέσει τόσο πολύ.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν ενόχλησα την κουβέντα σας.

Gandalf
    re file den eipe kaneis oti den asxoloumaste
    alla ti theleis na kanoume diladi???
    kai stin teliki opoios pragmatika subasxei opws les, na parei mia axina kai duo boukalia nero kai na paei na voithisei opws eida se ena postaki tis Evis nomizw
    kai den enoxleis, kouventa kanoume

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    επειδή με ρωτάς θα σου πω οτι δρώ ενεργά , στην περιοχή μου που μπορώ... για να μην έχουμε και άλλα παρόμοια φαινόμενα (όσο περνάει απο το χέρι μου) με περιπολία.
    Αν αυτό φαίνεται λίγο... λυπάμαι!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

επειδή με ρωτάς θα σου πω οτι δρώ ενεργά , στην περιοχή μου που μπορώ... για να μην έχουμε και άλλα παρόμοια φαινόμενα (όσο περνάει απο το χέρι μου) με περιπολία.

Gandalf
    katarxin xefeugeis
    den sxoliasa tis praxeis sou oute sou eipa oti mou fainetai ligo
    den me endiaferei kai den asxoloumai me to ti tha kaneis
    alla to parakanete otan sas xalaei mia kouventa pou den periferetai gurw apo tin fwtia
    iimarton

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Gandalf
    ωραία..και που ξέρεις οτι εμείς δεν κάνουμε το ίδιο???
    επειδή γράφουμε σε ένα ποστ ??
    και εσύ γράφεις στο ποστ...αλλά παράλληλα έχεις αναπτύξει δράση στο επίπεδο που μπορείς....

αλλά το οτι προσβάλω και τους νεκρούς και του πυροπαθείς επειδή γράφω σε ένα ποστ για ποδόσφαιρο δεν το δέχομαι.....

Υ.Γ. γενικά ειμαι κατά του εθελοντισμού σε επίπεδο πρόληψης και προστασίας....αλλά είναι τεράστια συζήτηση....

δεν μιλάω για βοήθεια σε συνανθρώπους μας σε περίοδο ανάγκης (βλ. καταστροφές κτλ)....αυτό δεν το θεωρώ εθελοντισμό...ειναι κοινωνική υποχρέωση...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    gandalf το νου σου μονο μη πας για περιπολια..γυρισεις σπιτι..και δεις στα καναλια να λενε για υποπτες κινήσεις οδηγου μοτοσυκλετας στη περιοχη της πυρκαγιας...
    και τιποτα αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι σε ειδανε να πετας στουπια με βενζίνα... :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    gandalf το νου σου μονο μη πας για περιπολια..γυρισεις σπιτι..και δεις στα καναλια να λενε για υποπτες κινήσεις οδηγου μοτοσυκλετας στη περιοχη της πυρκαγιας...
    και τιποτα αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι σε ειδανε να πετας στουπια με βενζίνα... :hypnotize
    μην σου πω οτι θα τον αναγνωρίσουν και ως τούρκο πράκτορα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti

Gandalf
    Ρε παιδιά ηρεμία! Απλά εδώ έγινε (προσπάθησε να γίνει) μια κουβέντα διαφορετική έτσι για να ηρεμήσουμε λίγο απ'τα τελευθταία γεγονότα! Πιστεύω όλοι θα βοηθήσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Εγώ π.χ. δεν έχω την ευχέρεια (λόγω δουλειάς κυρίως) να βγώ σε περιπολία ή να πάω να σβήσω κάποια φωτιά (που εδώ μπορεί να γίνω-ο κάθε ένας μας δηλαδή- και επικίνδυνος μιας και δεν έχω/έχουμε όλοι εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο και μπορεί να καθυστερήσω/ουμε και το έργο της Πυροσβεστικής ...)

Αλλά εγώ σίγουρα θα προσφέρω όσο μπορώ με τον τρόπο μου κάποια βοήθεια, όπως ρούχα- πράγματα κλπ. ακόμα και κάποιο χρηματικό ποσό στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!
    ΤΕΛΟΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ντεν έκει μηκανή καρντιά μου πλέον!!!!

Απο Χριστούγεννα και βλέπουμε...

Για ύποπτες κινήσεις μπλέ αυτοκινήτου μάρκας Opel θα λένε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!

Αντε ρε να δούμε τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ να κάνει καμιά τούμπα .... Υπομονή μέχρι την Κυριακή .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!

Αντε ρε να δούμε τον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ να κάνει καμιά τούμπα .... Υπομονή μέχρι την Κυριακή .
    tha kanei touba gaiti kapio diko mas katsiki tha ton sikwsei ston aera :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να λέμε τώρα ότι δεν μιλάμε για μπάλα μετα απο 4 μέρες φωτιάς είναι λίγο άκυρο

τι σημαίνει δηλ ότι τους προσβάλουμε?ή ότι ήμαστε στα @@ μας

το πρόβλημα ότι και να κάνουμε το έχουνε οι άνθρωποι που καταστραφηκαν εκεί κάτω.Έχεις έναν τρόπο να τους βοηθήσεις?Καντο.
    το να λέμε εδώ "α πως μπορείτε να μιλάτε για μπάλα" δεν έχει νοημα.και εγώ μια δυο μέρες δεν ασχολήθηκα.
    συνεχίζω να ακούω,να μαθαίνω τι γίνεται αλλά η ζωή συνεχίζεται.και όταν είσαι απέξω περνάει πιο γρήγορα.έτσι είναι.

μετά όταν πιανει παράκρουση τους ρεπόρτερ στην TV δεν μπορω να ακούσω με την καμία.
    για μένα οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι με τις μαλακίες που λένε υποκινούν άθελα τους όποιον σχιζοφρενή,πυρομανή υπάρχει να βγει να βάλει φωτιά.μου φώναζε ο άλλος προχτες το βρ'άδυ (θα θυμηθώ όνομα και θα γράψω)

"υπάρχει σχέδιο,σήμερα το βράδυ θα καεί ΟΛΗ η Ελλάδα" , ρε έπαθα εγκεφαλικό

και πέρα απο αυτό είναι ένα θέμα που σε γ$#@ει τόσο ψυχολογικά που δεν μπορείς να το συζητάς συνέχεια.

όσο για τις βαμμένες φυλλάδες άσε,δες τις χτεσινές γιατι τις πρόσεξα.
    3 δεν ασχολήθιηκαν καθόλου στο εξώφυλλο και μία ελάχιστα,σήμερα θυμήθηκαν να βάλουν μεγάλη φωτό αλλά όχι τις καταστροφής αλλά παίχτη,
    και ήταν και οι 3 ενωσίτικες και ο πρωταθλητης είχε μια μικρή πάνω
    μου έκαναν εντύπωση και το θυμάμαι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

όσο για τις βαμμένες φυλλάδες άσε,δες τις χτεσινές γιατι τις πρόσεξα.
    3 δεν ασχολήθιηκαν καθόλου στο εξώφυλλο και μία ελάχιστα,σήμερα θυμήθηκαν να βάλουν μεγάλη φωτό αλλά όχι τις καταστροφής αλλά παίχτη,
    και ήταν και οι 3 ενωσίτικες και ο πρωταθλητης είχε μια μικρή πάνω
    μου έκαναν εντύπωση και το θυμάμαι
    Τυχαίνει να παίζει η ΑΕΚ με τη Σεβίλλη σήμερα,αυτό είν' όλο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τυχαίνει να παίζει η ΑΕΚ με τη Σεβίλλη σήμερα,αυτό είν' όλο.
    Oχι ρε φουστη....

Με τι ψυχολογια θα μπουν τα παληκαρια σημερα μεσα να κοιταξουν και να καρφωσουν τους Ισπανους αναμεσα στα ματια ???

Οτι αποτελεσμα θα ερθει θα ειναι απλα απολυτα δικαιολογημενο ....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Oχι ρε φουστη....

Με τι ψυχολογια θα μπουν τα παληκαρια σημερα μεσα να κοιταξουν και να καρφωσουν τους Ισπανους αναμεσα στα ματια ???

Οτι αποτελεσμα θα ερθει θα ειναι απλα απολυτα δικαιολογημενο ....
    Άσ'τα,ήτανε στραβό το κλήμα.......
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άσ'τα,ήτανε στραβό το κλήμα.......
    na dw ton Gandalf tha ton peiraxei pou kapoioi ¨asiniditoi¨tha pane gipedo? i ekei ienai ok?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF