Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    πλακα κάνεις ετσι??ειπαμε να πουμε την πονηράδα μας αλλα οχι και ετσι.
    και ποιος λεει στην ασφαλιστικη ρε φιλε οτι εσυ δεν εχεισ φτιάξει τη ζημια και τα πραμματα τα είχες απο αλλο μηχανακι με στουκα και απλα τα εβαλες πανω??
    ε?
    κοιτα φιλε για να τελειωνουμε.
    αν στα ζητήσει η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για να πάρεις τα αλλα.. δωστα να τελειωνεις και να κανεις τη δουλειά σου.

και δικα σου δεν ειναι.
    δικα σου ειναι τα καινουρια που σου πληρωνει η ασφαλιστικη.
    αλλιως θα σου πληρωνε επισκευη ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..

Για να κοψουμε πραγματι τη πλακα, γιατι εμεις εδω ολοι λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας εκ του ασφαλους αλλα δεν καιγομαστε να φτιαξουμε το μηχανακι μας και να εισπραξουμε την αποζημιωση μας.Λοιπον, ποτε την μεχρι σημερα ασφαλιστικη εταιρεια δεν μου εχει ζητησει ανταλ/κα πισω. Βεβαια ενδεχομενος κατι τετοιο να προβλεπεται στη προκειμενη περιπτωση αλλα δεν η συνηθης πρακτικη. Ενδεχομενως να δικαιουται να τα ζητησει αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο ασφαλισμενος εινα υποχρεωμενος να τα παραδωσει. Το κακο ειναι οτι αν η ασφαλιστικη αρνειται να πληρωσει και επιμενει να τα παρει πισω, προκειμενου να τρεχεις σε δικαστηρια τα δινεις και ξεμπερδευεις. Μετα, αν κανεις εχει χρονο και χρημα να διαθεσει (δικηγοροι κλπ ), που κανενας δεν το κανει, και βεβαιως εκει βασιζονται και οι ασφαλιστικες, μπορεις να τα διεκδικησεις.
    Σε καθε περιπτωση παντως, για την τυχον παραδωση των παλιων ανταλ/κων θα πρεπει να υπαρχει πρωτοκολο παραδοσης δηλαδη να υπογραψει οποιος το παραλαβει οτι τα παραλαμβανει για λογαριασμο την ασφαλιστικης.

Στην δευτερη ερωτηση σου, η απαντηση ειναι τα Τιμολογια-Δελτια Αποστολης για τα αντα/κα και Τιμ. Παροχης Υπηρεσιων για τις εργασιες τοποθετησης τα οποια συμφωνουν με την πραγματογνωμοσυνη.

Τωρα σε ποιον ανηκουν τα ανταλακτικα παλια η καινουργια ειναι αλλη κουβεντα που ευχαριστως να κουβεντιασουμε, αν δε βαριεσαι και εχεις και χρονο.

Χαρης

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Για να κοψουμε πραγματι τη πλακα, γιατι εμεις εδω ολοι λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας εκ του ασφαλους αλλα δεν καιγομαστε να φτιαξουμε το μηχανακι μας και να εισπραξουμε την αποζημιωση μας.Λοιπον, ποτε την μεχρι σημερα ασφαλιστικη εταιρεια δεν μου εχει ζητησει ανταλ/κα πισω. Βεβαια ενδεχομενος κατι τετοιο να προβλεπεται στη προκειμενη περιπτωση αλλα δεν η συνηθης πρακτικη. Ενδεχομενως να δικαιουται να τα ζητησει αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο ασφαλισμενος εινα υποχρεωμενος να τα παραδωσει. Το κακο ειναι οτι αν η ασφαλιστικη αρνειται να πληρωσει και επιμενει να τα παρει πισω, προκειμενου να τρεχεις σε δικαστηρια τα δινεις και ξεμπερδευεις. Μετα, αν κανεις εχει χρονο και χρημα να διαθεσει (δικηγοροι κλπ ), που κανενας δεν το κανει, και βεβαιως εκει βασιζονται και οι ασφαλιστικες, μπορεις να τα διεκδικησεις.
    Σε καθε περιπτωση παντως, για την τυχον παραδωση των παλιων ανταλ/κων θα πρεπει να υπαρχει πρωτοκολο παραδοσης δηλαδη να υπογραψει οποιος το παραλαβει οτι τα παραλαμβανει για λογαριασμο την ασφαλιστικης.

Στην δευτερη ερωτηση σου, η απαντηση ειναι τα Τιμολογια-Δελτια Αποστολης για τα αντα/κα και Τιμ. Παροχης Υπηρεσιων για τις εργασιες τοποθετησης τα οποια συμφωνουν με την πραγματογνωμοσυνη.

Τωρα σε ποιον ανηκουν τα ανταλακτικα παλια η καινουργια ειναι αλλη κουβεντα που ευχαριστως να κουβεντιασουμε, αν δε βαριεσαι και εχεις και χρονο.

Χαρης
    κοιτα μιας και βαριέμαι θα σου πω απλα οτι εχω δικιο και να παμε παρακάτω.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider

Χαρης
    στα σοβαρά τωρα και χωρις παπαριες.
    αν πας δικαστικως θα κρατήσεις τα "χαλασμενα" αντ/κα. οι ασφαλιστικες το κανουν αυτο γιατι το 75% των αντα/κων που αποζημιωνουν δεν εχουν σχεδον τιποτα και οι περισσότεροι δεν τα αλλάζουν αλλα ερχονται σε deal με τα συνεργεια και κοβουν απλα τα τιμολόγια και τσεπωνουν τα λεφτα.
    οι ασφαλιστικες λοιπον ζητανε τα πραμματα αυτα μονο και μονο για να μην γινονται αυτες οι ιστοριες.
    τωρα αν θες εσυ η ο οποιοσδήποτε να τρεχεις σε δικαστήρια..και να αποζημιωνεσαι για τη ζημιά σου μετα απο ενα χρονο ειναι δικαιωμά σου και μπορεις να το κανεις για να καταφέρεις να κρατησεις τα αντ/κα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FFK
    Τελικά, θα δώσω τα παλιά στην ασφάλεια,(όχι στον πονηρό πραγματογνώμονα ,μιας και μου την έσπασε) μόλις πάρω τα χρήματά μου πίσω .

Αυτά που έγραψε ο φίλος vrider με προβλημάτισαν λιγάκι .
    Κάπου έχει δίκιο ! Ας μου πει κάποιος, που πηγαίνουν τα χτυπημένα ανταλλακτικά που παραδίνει ο καθένας από εμάς στις ασφαλιστικές εταιρείες .Μήπως δεν πηγαίνουν στη μαύρη αγορά ;

Από την άλλη ας μου πει κάποιος που πηγαίνουν τα ανταλλακτικά ,εάν δεν τα παραδώσουμε στην ασφάλεια. Μήπως δεν πηγαίνουν, πάλι στη μαύρη αγορά ; ή στον κολλητό που έχει την ίδια μηχανή ; ή καβάντζα για την κακιά στιγμή ;
    Και στις δυο περιπτώσεις κάτι δεν πάει καλά !

Εκτός και αν δεχτούμε ότι τα παλιά ανταλλακτικά πρέπει, παρουσία της ασφάλειας, να καταστρέφονται ολοσχερώς.
    Αυτό πάλι το θεωρώ χαζό. Είναι κρίμα .Ας τα πάρει η ασφάλεια και ας τα πουλήσουνε μόνοι τους. Τουλάχιστον έτσι κάποιοι από εμάς θα βρίσκουν φτηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά..

Εχω την εντύπωση ότι έχετε μπερδεψει τις ασφαλειες με τα κοινωφελή ιδρύματα... :-)

Απο την στιγμη που σε αποζημιώνει για τις ζημιές έχει κάθε δικαιωμα να διαχειριστεί τα χτυπημένα όπως θέλει... έιτε να πουλήσει... είτε να τα πεταξει...

Στην περίπτωση αυτή θα μπορόύσες απλα να του πείς του τύπου:

"No problem... θα πώ στην ασφαλιστική μου ότι θέλεις να τα πάρεις και αν δεν έχουν προβλημα τότε τα παίρνεις... κανονικα με δελτίο παραλαβής και τα σχετικα..."

αν μασήσει σημαίνει ότι κατι παίζει... αν όχι , μπορεί να εφαρμόζουν καποια διαφορετικη διαδικασια...

οπως και να χει θα καταλάβεις αν λέει παπαριές η όχι..
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Εχω την εντύπωση ότι έχετε μπερδεψει τις ασφαλειες με τα κοινωφελή ιδρύματα... :-)

Απο την στιγμη που σε αποζημιώνει για τις ζημιές έχει κάθε δικαιωμα να διαχειριστεί τα χτυπημένα όπως θέλει... έιτε να πουλήσει... είτε να τα πεταξει...

Στην περίπτωση αυτή θα μπορόύσες απλα να του πείς του τύπου:

"No problem... θα πώ στην ασφαλιστική μου ότι θέλεις να τα πάρεις και αν δεν έχουν προβλημα τότε τα παίρνεις... κανονικα με δελτίο παραλαβής και τα σχετικα..."

αν μασήσει σημαίνει ότι κατι παίζει... αν όχι , μπορεί να εφαρμόζουν καποια διαφορετικη διαδικασια...

οπως και να χει θα καταλάβεις αν λέει παπαριές η όχι..
    σας ειπα απο πάνω τι παίζει.
    τα αντ/κα τα κρατας αν θες..αλλα μετα απο οτι εξηγησα.

Για να χαλαρωσει λιγο η συζητηση......απο την στιγμη που η καθε ασφαλιστικη δεχεται να βαλεις καινουργια και να μην επισκευασεις τα παλια,σημαινει οτι τα παλια τα θεωρει κατεστραμενα αρα μη διορθωσημα σε σημειο να σου παρεχουν ασφαλεια......απο την στιγμη που δεχτηκαν να σου αλλαξουν τα δικα σου που απο οσο ειπες ειχαν μονο γρατζουνιες και δεν ειχαν σπασει,εχουν το δικαιωμα να σου ζητησουν τα παλια πισω,φοβουμενοι οτι μπορει να επισκευασες τα παλια και να τους επιασες μαλακες....τωρα το τι θα τα κανουν αυτοι απο την στιγμη που εσυ εκανες την δουλεια σου δεν πρεπει να σε πολυαπασχολει.....σωστα?????φιλικα παντα

Μπαρδόν αλλά από πότε ο πραγματογνόμωνας μιλάει εκ μέρους της ασφαλιστικής και λέει ότι θα πάρει ΑΥΤΟΣ τα παλιά ανταλλακτικά??

Κι εγώ που νόμιζα ότι υπάρχει μόνο για να κάνει εκτίμηση της ζημιάς...

Επίσης, για όποιους είπανε για μαϊμού τιμολόγια, ας πάει κάποιος σε μια αντιπροσωπεία να ζητήσει ενα μαϊμού τιμολόγιο (χωρίς να πάρει καινούργια) για να δούμε τι θά του πούνε...

Οι παραγματογνώμονες συνήθως έχουν δικό τους συνεργείο, ή έχει ο ξάδελφός τους, οπότε τα ανταλακτικά σου πάνε προς πώληση....

Ποια εταιρεία θα ασχοληθεί με πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής?? Τι έιναι, το Πολεμικό Ναυτικό??

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF