Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: V-strom, ABS και χώμα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    [ποδαρακια κατω ισα ισα που ακουμπουσα στην σελα ,φρενακι και σιγα σιγα την κατεβαιναμε την κατηφορα ...

Ποδαράκια κάτω??Δηλαδή πίσω φρένο γιόκ??μόνο μπροστά?

Είδα απο την photo οτι έχεις βάλει καρίνα. είναι καλή η συγκεκριμένη?Στο χαμήλωσε πολύ το μηχανάκι, γιατί δεν είναι και απο τα ψηλότερα?Μιά φορά που κατέβαινα ένα πεζοδρόμιο μου βρήκε λίγο κάτω...Τέλος απο τιμή τί λέει???

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    [ποδαρακια κατω ισα ισα που ακουμπουσα στην σελα ,φρενακι και σιγα σιγα την κατεβαιναμε την κατηφορα ...

Ποδαράκια κάτω??Δηλαδή πίσω φρένο γιόκ??μόνο μπροστά?

Είδα απο την photo οτι έχεις βάλει καρίνα. είναι καλή η συγκεκριμένη?Στο χαμήλωσε πολύ το μηχανάκι, γιατί δεν είναι και απο τα ψηλότερα?Μιά φορά που κατέβαινα ένα πεζοδρόμιο μου βρήκε λίγο κάτω...Τέλος απο τιμή τί λέει???

...κοιτα οταν πηγαινεις με 2 με 3 χ.α.ω και εχεις και τα ποδια κατω ε το πισω και να μην το πατας δεν εγινε και τιποτα...θα σταματησει η μηχανη...του π@υστη!

...Οσο αφορα την καρινα παρεχει μια σχετικα καλη προστασια στο ψυγειο του λαδιου...δεν θα'ταν και οτι καλυτερο σε κανενα χωματοδρομο να 'τρωγε κανα πετραδακι και να τρυπαγε...ειναι ψιλοακριβο και δεν θα 'θελα να το αλλαξω

Τωρα απο υψος χαμηλωνει ελαχιστα δεν θα καταλαβεις διαφορα...αλλα πως ειπες και εσυ το μηχανακι μας δεν ειναι και απο τα ψηλοτερα οποτε θελει προσοχη ...τα περισσοτερα ας πουμε πεζοδρομια θεωρω οτι τα εχει για πλακα ...αλλα αν κανενα το δω ψηλο ακολουθω την ιδια τακτικη...ποδαρακια κατω και κατεβαινουμε ηρεμα και χαλαρα...προσεχουμε για να εχουμε

...Τωρα οσο αφορα την τιμη της παιζουν διαφορα! Αν πας ας πουμε στον ''τιμιο'' φιλο μας και γειτονα μας τον Σκουρτα θα σου πει χαμογελαστα 190 ευρω και η τοποθετηση δωρεαν! :hypnotize ...απλα οτι να'ναι!! Η κανονικη της τιμη ειναι περιπου στα 150 ευρω...εγω μεσω γνωστου την ειχα παρει 130 αλλα ειχα κανει και τα παζαρια μου -φοιτητης στο πτυχιο ειμαι ,δεν εχω πολλα λευτα και αλλα τετοια... Τωρα τι σοι φοιτητης ειμαι με v-strom θα ελεγε απο μεσα του αλλα το 20ευρακι μου το εκοψε!

μια χαρα ειναι το στρωμα και σε παει παντου!!

εγω 10 μερες μηλο του εσκησα τα ραμματα!

300 χιλιομετρα εκανα σε χωματοδρομους και ολα κυνηγημενα και ολα δικαβαλα!

το μηχανακι εσκαβε παντου με δευτερες!

για οποιους ξερουνε το κατεβασα δυο φορες θειορυχεια και καθε μερα το τραβαγα προς τριαδες!

δεν το εχωσα πανω στις πλαγιες να κανω εντουρο αλλα δεν με προβληματησε πουθενα στο χωμα!

οσο για τα λαστιχα που ανεφερε καποιο παλικαρι μια χαρα την παλεψανε τα bridg!

το μονο που με χαλαγε λιγο ηταν οτι εβλεπα την 525zvm2 αλυσιδα της did γεματη αμμο και χωμα!

κατα τα αλλα ηταν ολα τα λεφτα το χωμα!

θα ακολουθησουν συντομα και φωτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    μια χαρα ειναι το στρωμα και σε παει παντου!!

εγω 10 μερες μηλο του εσκησα τα ραμματα!

300 χιλιομετρα εκανα σε χωματοδρομους και ολα κυνηγημενα και ολα δικαβαλα!

το μηχανακι εσκαβε παντου με δευτερες!

για οποιους ξερουνε το κατεβασα δυο φορες θειορυχεια και καθε μερα το τραβαγα προς τριαδες!

δεν το εχωσα πανω στις πλαγιες να κανω εντουρο αλλα δεν με προβληματησε πουθενα στο χωμα!

οσο για τα λαστιχα που ανεφερε καποιο παλικαρι μια χαρα την παλεψανε τα bridg!

το μονο που με χαλαγε λιγο ηταν οτι εβλεπα την 525zvm2 αλυσιδα της did γεματη αμμο και χωμα!

κατα τα αλλα ηταν ολα τα λεφτα το χωμα!

θα ακολουθησουν συντομα και φωτο!

...Καλα τι εγινε φετος?? Ολοι Μυλο πηγαμε?? ...στα θειορυχεια ηταν και γαμω! αλλα δεν αφησα και παραλια για παραλια! εμενα μ'αρεσε το Τσιγκραδο και η Αγ. Κυριακη...αλλα ολα τα λευτα ηταν με το ιστιοπλοικο στις συκες και στο κλεφτικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    ...Καλα τι εγινε φετος?? Ολοι Μυλο πηγαμε?? ...στα θειορυχεια ηταν και γαμω! αλλα δεν αφησα και παραλια για παραλια! εμενα μ'αρεσε το Τσιγκραδο και η Αγ. Κυριακη...αλλα ολα τα λευτα ηταν με το ιστιοπλοικο στις συκες και στο κλεφτικο
    με το ελενη πηγες?γαμω τα αλανια ο καπετανιος?

τις γυρισα ολες τις παραλιες!βλεπεις ειχα 10 μερες!

οποτε καταλαβαινεις για τι δρομους μιλαω!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    πολυ ωραια,ουτε συνενοημενοι να ειμασταν,Να δεις που βρεθηκαμε κιολας στο δρομο,και δεν δωσαμε σημασια.
    Και εγω με το ελενη πηγα,Καπεταν σωληνας!
    κωστα ποια ημερομηνια εισουν?

Χαίρομαι που σας έφερα κοντά...!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    πολυ ωραια,ουτε συνενοημενοι να ειμασταν,Να δεις που βρεθηκαμε κιολας στο δρομο,και δεν δωσαμε σημασια.
    Και εγω με το ελενη πηγα,
    Το γελας? Γαμω τα παιδια ο Καπεταν σωληνας! και γω με αυτον ειχα παει! ...κατι μου λεει πως ολοι ειχαμε δαβασει το σχετικο ταξιδιωτικο του Nik0s για Μηλο ...εγω παντω ειχα παει εκει κατα τον Ιουλιο 19 με 24 αν θυμαμαι καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    Και εγω με το ελενη πηγα,Καπεταν σωληνας!
    24 Αυγουστου με 2 Σεπτεμβριου!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF