Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: Κυριοι είμαστε Γ.τ.Π.

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: Κυριοι είμαστε Γ.τ.Π.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns
    Δύο μεταμοσχεύσεις δεν μπορούν να γίνουν μέχρι σήμερα, εγκεφάλου και όρχεων...
    Αν γεννηθείς χωρίς αυτά, πεθένεις χωρίς αυτά...
    παρε τις μωλλοτωφ και ελα να με βρεις να μου κλεισεις το στομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Κυριοι είμαστε Γ.τ.Π.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και εσυ αυτα που λεω τοσο καιρο.... μεσα στην αναμπουμπουλα θα βγει ο κρυμενος να χρησιμοποιησει το θανατο και να μας πει τις αρρωστιμενες πολοτικες του θεσεις....

αυτα λεω και οσοι καταλαβαν καταλαβαν... μπορεις να κρυφτεις πισω απο το δαχτυλακι σου? οχι! πες μου ανοικτα τι προτεινεις ... αν τολμας!!!!
    Θα σου πώ τι προτείνω όταν μου πείς που είδες εσύ να χρησιμοποιώ τον θάνατο και πού είδες να διατυμπανίζω τις αρρωστιμενες πολοτικες μου θεσεις . Επίσης πές μου σε παρακαλώ σε τι διαφωνείς με αυτά που έγραψα. Μιλα συγκεκριμένα όμως και όχι με τσιτάτα που γράφεις σχεδόν σε κάθε ποστ σου.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

διαφωνω με την ισοπέδωση ολων των θεσμων που επικαλείσαι!

και φυσικα δε μπορω να κανω διαλογο με καποιον που ειναι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!!! στο μυαλο μου ειναι το ιδιο και το αυτο με τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ . αμα σ'αρεσει....

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ

αν εχεις αποψη και δυναμη ΨΗΦΗΣΕ να αλλαξεις τον τοπο... μπορεις?

Giati an tolmaei re Idi??? Ti exei na fovithei kapoios gia na pei tin gnomi tou?`

To na diafoneis einai igies...Oso thes...Gia pio logo otan diafoneis mesa stis vasikes sou ekfraseis einai i apaksiosi tous sinomiliti sou den exo katalavei?

Kai an thimase, mporei na diafono katheta mazi sou, alla oudepote apaksiosa auta pou les...

Einai thema arxon kai Ithous.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

με τα δεδομένα του χρόνου και τις συγκυρίες, ειναι προκλιτικό να απαξιώνεις τους θεσμούς...

υπαρχει λογος και οργανωμένο σχεδιο απο μεριδα "πολιτών" και γιαυτο αντέδρασα

οχι για τις καθε αυτου αποψεις οι οποιοες με αφήνουν αδιαφορο... μιας και ελάχιστοι τις συμμερίζονται και δεν επηρεάζουν τιποτα στη ζωη μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

και φυσικα δε μπορω να κανω διαλογο με καποιον που ειναι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!!! στο μυαλο μου ειναι το ιδιο και το αυτο με τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ . αμα σ'αρεσει....

Καλα τα παραπανω τα παραβλεπουμε ειναι η προσωπικη σου αποψη οκ..ολα καλα....

ΠΟΙΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ???????????????????????????????
    :hypnotize

Ντε και καλα δηλ. να ψηδιζουμε για να λεμε οτι και καλα ασκησαμε το περιβοητο εκλογικο μας δικαιωμα ... αμα δε σε εκφραζει κανεις υποψηφιος τι κανεις;???
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

και φυσικα δε μπορω να κανω διαλογο με καποιον που ειναι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!!! στο μυαλο μου ειναι το ιδιο με τον ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ . αμα σ'αρεσει....

Πρόφανώς η εμπάθειά σου με τον συγκεκριμένο χώρο (δικαιωμά σου) δεν σε αφήνει να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις και αυτά που γράφω. Αλλά καταλαβαίνεις καθώς τα φιλτράρεις μεσα από το πάθος σου. Πιστεψέ με απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ κάτι από τα δύο που αναφέρεις.

Επίσης έχε υπ όψιν σου ότι αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που έχει αντίθετες αντιλήψεις από εσένα και οι οποίος σε αντιμετωπίζει ως ίσο συνομιλητή χωρίς να σε έχει προσβάλει ποτέ (σε ανίθεση με το τι κάνεις εσύ), τότε ή έννοια του διαλόγου δεν έχει καμία σημασία για σένα αφού θες οι ο συνομιλητής σου να λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις. Αυτό μπορείς να το κάνεις μιλώντας μόνος σου.

Ίσως και να χάνω τον χρόνο μου προσπαθώντας να κάνω εγώ διάλογο μαζί σου αλλα το προτιμω από το να αρχίσω τις προσβολές και τις βρισιές.

Επίσης:
    ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ <> δε μπορω να κανω διαλογο

μπας και το καταλάβεις έτσι

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πρόφανώς η εμπάθειά σου με τον συγκεκριμένο χώρο (δικαιωμά σου) δεν σε αφήνει να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις και αυτά που γράφω. Αλλά καταλαβαίνεις καθώς τα φιλτράρεις μεσα από το πάθος σου. Πιστεψέ με απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ κάτι από τα δύο που αναφέρεις.

Επίσης έχε υπ όψιν σου ότι αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που έχει αντίθετες αντιλήψεις από εσένα και οι οποίος σε αντιμετωπίζει ως ίσο συνομιλητή χωρίς να σε έχει προσβάλει ποτέ (σε ανίθεση με το τι κάνεις εσύ), τότε ή έννοια του διαλόγου δεν έχει καμία σημασία για σένα αφού θες οι ο συνομιλητής σου να λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις. Αυτό μπορείς να το κάνεις μιλώντας μόνος σου.

Ίσως και να χάνω τον χρόνο μου προσπαθώντας να κάνω εγώ διάλογο μαζί σου αλλα το προτιμω από το να αρχίσω τις προσβολές και τις βρισιές.

Επίσης:
    ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ <> δε μπορω να κανω διαλογο

μπας και το καταλάβεις έτσι
    δε μπορεις να κανεις διαλογο ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν χρειάζεται ούτε ''επανάσταση'' (με την ένοια της Οκτωβριανής ας πούμε...). ούτε να κατέβουμε στους δρόμους πίσω από οδοφράγματα καρδαίνοντας μολότωφ.

τα πράγματα είναι απλά...

Η κυβέρνηση κλαίει για τα θύματα και διαχειρίζεται την κρίση επικοινωνιακά για να κερδίσει της εκλογές. Μοιράζει τριχίλιαρα απλόχερα σε καμμένους και μη χωρίς έλεγχο. Και επειδή για όλα φταίνε οι μπαχαλάκιδες των Εξαρχείων και οι τρομοκράτες οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Η αντιπολίτευση φτύνει με μαυρο σάλιο και βγάζει το σπαθί της για να κατατροπώσει αυτούς που στήνουν σκευωρίες για το όνομά της. Είναι αδιανόνητο στέλεχος της αντιπολίτευσης να εμπλέκεται στις πυρκαγιές. Αυτοί είναι άνθρωποι με ήθος. Επίσης διαχειρίζεται την κρίση επικοινωνιακά για να κερδίσει της εκλογές.

Τα σώματα ασφαλείας βρίσκονται κοντά στον πολίτη. Έχω να δω τόσες περιπολίες στον δρόμο από τους Ολυμπιακούς. Που βρέθηκαν τόσοι αστυνομικοι άφου μας έχουν πρήξει τα φρύδια ότι δεν υπάρχει επαρκής δύναμη. Και που θα βρίσκονται στις 17 του μήνα?
    ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Ούτως ή άλλως αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν σαν τα τσοπανόσκυλα ένα πράγμα...

Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι οι πιο δυστυχισμένοι και οργισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Πρέπει να διαθέτουν στον εγκέφαλό τους κάποιες έξτρα λειτουργίες που είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στον ανθρώπινο πόνο και στις οικολογικές καταστροφές. Είναι σίγουρα πιο ευαίσθηοι από τον μέσο άνθρωπο. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ! Έχουμε το internet γαμότο!!! μέσα σε όλη την μπουρδολογία ξεχωρίζεις τις έγκυρες και αξιόπιστες ειδήσεις και υπάρχει πολυφωνία και πλήρης ελευθερία του λόγου...το πως θα διαχειριστεί ο καθένας μας την κάθε είδηση είναι πλέον προσωπικό θέμα και δεν άπτεται στα κέφια (και την κατέυθυνση) του κάθε μεγαλοεκδότη...

Οι τράπεζες σπεύδουν η μία μετά την άλλη να χαρήσουν χρέη και να ελεήσουν τους πτωχούς πυροπαθείς. Πραγματικά συγκινητικό, γιατί όμως στο μυαλό μου στριφογυρνάει η λέξη "φοροαπαλλαγή". Βέβαια δεν θα χρηματοδοτήσουν ποτέ το κτίσιμο πάνω στην καμένη γή. Η Ιόνια οδός και τα τουριστικά resort θα κατασκευαστούν από μόνα τους.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!

Οι πολίτες είναι και αυτοί πολύ στενοχωρημένοι. Αηδιασμένοι από την οικογενειοκρατεία που μας κυβερνάει και καταστρέφει την χώρα. Για αυτό είναι δικαίωμά του καθενός να πάρει 3000 ευρώ άσχετα αν είναι πυροπαθής ή όχι. Είμαι σίγουρος ότι στις εκλογές θα δώσουμε την απάντησή μας. Εκτός και αν υπάρχει κανένα τρέχον ρουσφετάκι σε εξέλιξη. Κατεβαίνουμε και σε διαμαρτυρίες φορώντας μαύρα. Εγώ πάντως φόραγα πορτοκαλί μπλουζάκι και μου φάνηκε ότι οι πορεία ήταν ωραία ευκαιρία να γνωρίσουμε κόσμο και να δούμε κάνα γνωστό ώστε να κανονίσουμε κανα ποτάκι μετά.
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

δε μπορεις να κανεις διαλογο ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
    Τελος πάντων πάλι άρχισες να απαντάς γενικά.
    Εγώ έγραψα κάποια πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από την δική μου πλευρά . Αν διαφωνείς με γεία σου με χαρά σου . Πες μου συγκεκριμένα όμως πάνω σε αυτά που έγραψα και όχι με γενικότητες/

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν χρειάζεται ούτε ''επανάσταση'' (με την ένοια της Οκτωβριανής ας πούμε...). ούτε να κατέβουμε στους δρόμους πίσω από οδοφράγματα καρδαίνοντας μολότωφ.

τα πράγματα είναι απλά...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Ούτως ή άλλως αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν σαν τα τσοπανόσκυλα ένα πράγμα...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ! Έχουμε το internet γαμότο!!! μέσα σε όλη την μπουρδολογία ξεχωρίζεις τις έγκυρες και αξιόπιστες ειδήσεις και υπάρχει πολυφωνία και πλήρης ελευθερία του λόγου...το πως θα διαχειριστεί ο καθένας μας την κάθε είδηση είναι πλέον προσωπικό θέμα και δεν άπτεται στα κέφια (και την κατέυθυνση) του κάθε μεγαλοεκδότη...

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....
    Τέτοιες απαντήσεις μου αρέσουν . Συγκεκριμενες και στοχευμένες.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    "ο σκεπτόμενος άνθρωπος οφείλει να είναι αντιεξουσιαστής" Νίκος Δήμου

ο συγγραφέας που δημιούργησε-αφιλοκερδώς- το σλόγκαν για κύπρο "δεν ξεχνώ"

κοίτα ρε τι κρύβει ο κόσμος.....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Τελος πάντων πάλι άρχισες να απαντάς γενικά.
    Εγώ έγραψα κάποια πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από την δική μου πλευρά . Αν διαφωνείς με γεία σου με χαρά σου . Πες μου συγκεκριμένα όμως πάνω σε αυτά που έγραψα και όχι με γενικότητες/
    Δεδομένο ειναι οτι ΕΣΥ/ΕΜΕΙΣ δώσαμε την εξουσία στη κυβέρνηση
    Δεδομένο ειναι οτι ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ την αποψη των συμπολιτών σου
    Δεδομένο ειναι οτι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Αυτα για αρχη.... +1 στο ποστ του el_hymador

η μονη λυση ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ και οχι τα οπλα...

Δεδομένο ειναι οτι ΕΣΥ/ΕΜΕΙΣ δώσαμε την εξουσία στη κυβέρνηση

Ακριβώς για αυτό είμαστε για τον π@υτσο. Τό έπιασες τώρα.
    Και συμφωνώ με τα υπόλοιπα που γράφεις.

Ακριβώς για αυτό είμαστε για τον π@υτσο. Τό έπιασες τώρα.
    Και συμφωνώ με τα υπόλοιπα που γράφεις.
    τοτε δε φωτογραφιζω εσενα με αυτα που εγραψα.... αλλα αλλους!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 13:36
  2. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 09:25
  3. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36
  4. Ειμαστε Για Μεγαρα Το Σκ?
    από XTMPAM στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:43
  5. Διαμαρτυρομαι Κυριοι
    από Zanzibar στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων