Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: cb 600f μοντ 2000

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ναι ρε φίλε και εγώ αυτό σκέφτομαι! Ότι μετά δεν θα πουλιέται. Αν το κρατήσω 2-3 χρονάκια μάλλον κανα 2500 ευρά θα πουλιέται στην καλύτερη! είναι ο κύριος λόγος που δεν προχωρώ αμέσως και το σκέφτομαι...
    αν έχεις πακετάκι να χώσεις (7000 ευρώ) κάνε το. αλλιώς όοοοοοοτι μεταχείρο πάρεις θα το ψιλοσκοτώσεις. οπότε μη το ρίξεις κ στην πολύ σκέψη. βλάπτει!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    οχι μωρε παρτο σιγα ειανι μια μηχανη που τα κανει σχεδον ολλα και ταξιδακια παει και πιστα το βαζεις τα παντα κανει παρτο
    καλά το είπες. το βάζει πίστα, γιατί εσύ ούτε από έξω δε περνάς! κουλοχαράλαμπε!!!

cartman είσαι κ πάτρα. να ήσουν αθήνα να σου τα δώναμε μια βόλτα να δεις τι λέει κ άν αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    καλά το είπες. το βάζει πίστα, γιατί εσύ ούτε από έξω δε περνάς! κουλοχαράλαμπε!!!

cartman είσαι κ πάτρα. να ήσουν αθήνα να σου τα δώναμε μια βόλτα να δεις τι λέει κ άν αξίζει.
    καλα πηγαινε να πιεις τα τσαγακια σου τωρα γιατι σου πεσανε βαρια προχτες μα καλα ειναι δυνατον ενα μοντελο του 2000 να παταει ενα του 2006?

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Φίλε αν μου τόδινες το πιό πιθανό θα ήταν αφού χεστώ απ`την χαρά μου ανοίγοντας καμιά 60άρα από τα 98 αλογάκια , να σου το έπερνα και να εφευγα

Τα μηχανάκι σίγουρα θα το οδηγήσω και να μήν το πάρω, έτσι για να πάρω μια γεύση
    Όσο για το αν αξίζει γενικώς, είμε 100% σίγουρος. Είδωμεν...

Α και κάτι άλλο. Ένα πίσω λάστιχάκι καινούργιο και ένας αξιόπιστος συναγερμός πόσο θα μου κοστίσουν περίπου? Πρέπει να τα λογαριάσω και αυτά σαν εξτρα παραδάκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    καλα πηγαινε να πιεις τα τσαγακια σου τωρα γιατι σου πεσανε βαρια προχτες μα καλα ειναι δυνατον ενα μοντελο του 2000 να παταει ενα του 2006?
    Και όμως φίλε

Honda CB 600 F Hornet 2000
    -98.00 HP (71.5 kW)) @ 12000 RPM
    -67.00 Nm (6.8 kgf-m or 49.4 ft.lbs) @ 10000 RPM
    -176.0 kg (388.0 pounds)
    -0.5568 HP/kg

Honda CB 600 F Hornet 2006
    -95.21 HP (69.5 kW)) @ 12000 RPM
    -63.00 Nm (6.4 kgf-m or 46.5 ft.lbs) @ 9500 RPM
    -178.0 kg (392.4 pounds)
    -0.5349 HP/kg

Θα έλεγα ότι τα πιο πάνω έχουν πάρα πολύ μικρές διαφορές για να παίξουν ουσιαστικό ρόλο, αλλά επειδή όλοι οι οδηγοί σφηγγών είναι moto GP οδηγοί, και το παραμικρό αλογάκι κάνει την διαφορά!!!!

Πριν από 4 μήνες πούλησα το δικό μου, του 2000 με 35000 χλμ Το΄δωσα 3000.
    Ήταν τσάμπα. Αν κοιτάξεις εδώ μέσα θα δεις Χτ 600 , να τα πουλάνε ακριβότερα( αν θεωρείται μηχανή το ΧΤ) με περισσότερα χλμ.
    Το Hornet είναι μηχανάρα για όλες τις δουλειές.

Αν αγοράσεις καινούριο, σε 2 χρόνια , θα έχει χάσει 3000 απ'την αξία του.

Παρ'το και μην το πείς πουθενά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Πριν από 4 μήνες πούλησα το δικό μου, του 2000 με 35000 χλμ Το΄δωσα 3000.
    Ήταν τσάμπα. Αν κοιτάξεις εδώ μέσα θα δεις Χτ 600 , να τα πουλάνε ακριβότερα( αν θεωρείται μηχανή το ΧΤ) με περισσότερα χλμ.
    Το Hornet είναι μηχανάρα για όλες τις δουλειές.

Αν αγοράσεις καινούριο, σε 2 χρόνια , θα έχει χάσει 3000 απ'την αξία του.

Παρ'το και μην το πείς πουθενά.
    Γειά σου φίλε. έχεις και εσύ απόλυτο δίκαιο. Είπες την άλλη όψη του νομίσματος. Πέρσι είχα αγοράσει ένα απόλυτο όπλο, το ybr125 έτσι για να μάθω να οδηγώ πριν πάω σε μεγάλες μηχανές. Έδωσα 2200 ευρά και τώρα μου το πέρνουν κάτι παραπάνω από 1000 επειδή λέει βγήκε το νέο μοντέλο!!! :hypnotize

Τιιι λέετε ρεεε!!! Δεν τους το δίνω με τίποτα!

Τιιι λέετε ρεεε!!! Δεν τους το δίνω με τίποτα!

σε κόβω εσένα να τα κάνεις συλλογή!!

για λάστιχα κ συναγερμό θα σε στείλω ένα που μου να μΕ κανεις ενα τηλ γιατι βαριέμαι να γράφω τώρα!

σε κόβω εσένα να τα κάνεις συλλογή!!

για λάστιχα κ συναγερμό θα σε στείλω ένα που μου να μΕ κανεις ενα τηλ γιατι βαριέμαι να γράφω τώρα!
    όχι ρε δεν θα το κρατήσω. Θα το δώσω απλά όχι σε μαγαζί... μας κοροϊδεύουν ρε!
    Κοίτα δεν θέλω κάτι αναλυτικά, απλά στο περίπου καμιά τιμή. π.χ για συναγερμό να διαθέσω καμιά 300 και κανενα 200 για λαστιχο ή πολλά λέω?

Λοιπόν λίγο αργά απαντάω αλλα καλύτερα από τίποτα. Το 600 έχει απίστευτο μοτέρ που δεν παθαίνει κυριολεκτικά τίποτα όσο και να το πατήσεις αν φυσικα του αλλάζεις τα λάδια. Άρα το 35.000 χιλιόμετρα μόλις το έχει στρώσει ο τύπος. Στην Αγγλία είναι μερικοί που έχουν κάνει πάνω από 100.000 χιλιόμετρα και δεν έχουν ανοίξει μοτέρ. Οπότε μην το σκευτεσαι.

Για τη μεταπωλητική του αξία μη σε νιάζει τόσο γιατι σίγουρα και να θες να αλλάξεις μηχανή το Hornet θα το κρατήσεις

Τώρα για το πίσω λάστιχο εξαρτάται από μάρκα και μοντέλο.Γύρω στα 180 πιστεύω.

Για συναγερμό εγώ έχω Spyball 7 χρόνια τον ίδιο και δεν έχει πάθει τίποτα. Οι spyball και οι Meta είναι καλοί.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα spyball περισσευούμενο που είχα αγοράσει και μου έχει μείνει. Είναι το κορυφαίο μοντέλο της spyball o 6527. Αν ενδιαφέρεσαι να τον αγοράσεις μπορείς να μου στείλεις πμ.

Σας ευχαριστώ όλους παίδες για τις απαντήσεις! ήσασταν μεγάλη βοήθεια...το μηχανάκι θα το οδηγήσω αύριο και θα το πάω και σε μηχανικό να το ελέγξει. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα, αν και ήδη με πείσατε σχεδόν!

Τελικά άκυρο το αύριο Δεν μπορεί το παιδί οπότε αναμένω να το οδηγήσω στις επόμενες μέρες
    ...
    και έτσι για την κουβέντα
    ...

...

μεταξύ του hornet 600 mont. 2000 στα 3500 ευράκια (το λεγάμενο μωρέ) και fazer 600 μοντ 2005 το οποίο εξίσου μου αρέσει και το βρήκα στα 5000, ποιό θα διαλέγατε? Έκανα μια βόλτα από μαγαζιά σήμερα και βρήκα το εν λόγο fazer. Μου φάνηκε σε καλή κατάσταση με 1 χρόνο εγγύηση. Από επιδόσεις ξέρω είναι περίπου το ίδιο, αλλά όπως και να το κάνουμε το fazeraki είναι πιο καινούργιο...

Ξέρω ότι είστε hornetάκιδες όλοι εδώ μέσα , αλλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί - όσο γίνεται...

αν κάποιος τα έχει οδηγήσει και τα δύο θα ήθελα πολύ την γνώμη του

αντικειμενικοί είμαστε για αυτό πήραμε hornet!

το fazer το βλέπω πολύ μπούγιο και με χαλάει. οπότε αν δε με φτιάχνει κάτι απλά το αποκλείω.
    δε το έχω οδηγήσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Nikoooooooooooooooniaaaaaaaaaaaaaaan?????????????????????????

λεπόν για συναγερμό παίζει πολύ ο meta (και ο Spyball φυσικά). αν θέλεις κάτι παραπάνω πάνε χτύπα τον scorpio της elser. είναι ακριβός αλλά έχει της παναγιάς τα μάτια. αυτόν έχω βάλει πάνω.

λαστιχάκια τώρα παίζει ανάλογα με τη χρήση που θες. αν πηγαίνεις χαλαρά, κανεις ταξιδάκια κ θες πολλάαααααααα χλμ βάλε pilot road. προσοχή όμως στο πλάγιασμα πάνω απο 3 μοίρες και στο φρενάρισμα (εχω καεί άπειρες φορές)
    αν θές κάτι που να τα κάνει όλα (δεν υπάρχει! την πάτησες )

εγώ έχω βάλει πάνω τα pireli diablo corsa III. άπαιχτο λάστιχο. μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 11500 κ έχει ακόμα μπόλικο ακόμα. η τιμή του είναι 400 γιούρια το σετ

πολύ καλό κ μαλακό λαστιχάκι είναι το brigestone bt-014, αλλά δε το έχει δοκιμάσει κανείς πάνω στο hornet να δούμε πώς κάθεται. αυτό έχει 350 το σετ
    το θέμα όμως είναι να δείς τι έχει βάλει μπροστά άν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις μπρός πίσω (εγώ σετ θα τα άλλαζα) τότε θα πρέπει να βάλεις το ίδιο που έχει ήδη!

Αυταααααα!

άντε κάνε το test ride να ακούσουμε γνώμες!

π.χ για συναγερμό να διαθέσω καμιά 300 και κανενα 200 για λαστιχο ή πολλά λέω?
    o scorpio που σου είπα έχει 400 και βάλε. οπότε βάζεις κάτι σε meta ή spyball. τι από τα 2 δε ξέρω... οι άλλοι που τα έχουν βάλει μπορούν να σε βοηθήσουν
    με 200 βάζεις καλό λάστιχο. απλά δες αν θα βάλεις ένα ή σετ!

άντε να πάιρνεις σιγά σιγά καμιά ιδέα!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hornet 02 ermax.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	101653

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S ABS vs CB-600F HORNET
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2015, 15:45
  2. Ευρεση Manual Cbr 600 F Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 12:19
  3. Που Θα Βρω Manual Για Cbr 600f Μοντ.2000