Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: εκδρομη στον Ολυμπο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Μας κάλεσε για να πληρώσουμε?

Να καλέσω κι εγώ, έτσι.
    Και να βάλω και τους όρους μου,
    να βάλω και τα απαγορεύεται μου,
    να κάνω και την διαφήμιση μου,
    να μην δώσω τίποτα,
    και να βγάλω κιόλας.

ΤΕΛΛΛΟΣ

+100

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εγω πηγα φετος Ολυμπο με τηγανιες και κεφτεδακια απο τη γιαγια του κροκοδιλα και ταφαγαμε και κλασαμε και φαχριστηθηκαμε και δε πληρωσαμε και δε μας απαγορεψε κανενας να μη ξαναπαμε και δε δωσαμε γιουργια χωρις λογο και καναμε την εκδρομη μας και πολυ το φχαριστηθηκαμε και πηραμε καθαρο αερα και καναμε και ποδαραδα χωρις μπαστουνια και τρεντυ ρουχαλακια !!

αμ πως !

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Εγω πηγα φετος Ολυμπο με τηγανιες και κεφτεδακια απο τη γιαγια του κροκοδιλα και ταφαγαμε και κλασαμε και φαχριστηθηκαμε και δε πληρωσαμε και δε μας απαγορεψε κανενας να μη ξαναπαμε και δε δωσαμε γιουργια χωρις λογο και καναμε την εκδρομη μας και πολυ το φχαριστηθηκαμε και πηραμε καθαρο αερα και καναμε και ποδαραδα χωρις μπαστουνια και τρεντυ ρουχαλακια !!

αμ πως !

:rotflmao:

αμ πως !

να στειλεις αμεσσως τη διευθυνση σου στον ami να σου στειλει το λογαριασμο που καταναλωσες προιοντα γιαγιας αγνωστης ταυτοτητας (κ μη μας μπερδευεις με κροκοδιλειες δικαιολογιες! )!

ρε κατι τεντυμποιδες !!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

αμ πως !

ξυπολητοι ε? με τετοια μπιχλα, που να βρεθει ανθρωπος σε ακτινα 1000 μετρων να σας την πει?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

αμ πως !

:rotflmao: :rotflmao:
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ξυπολητοι ε? με τετοια μπιχλα, που να βρεθει ανθρωπος σε ακτινα 1000 μετρων να σας την πει?

Ας ερχοσουν ναβαζες απαγορευτικα ρε αυτοκινητακια !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

αμ πως !

Δεν πιστεύω να κόψατε κανένα λουλούδι ή να κουνήσατε καμμιά πέτρα και να αλλοιώσατε το περιβάλλον εκεί ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν πιστεύω να κόψατε κανένα λουλούδι ή να κουνήσατε καμμιά πέτρα και να αλλοιώσατε το περιβάλλον εκεί ε;
    Σαχλέ ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ami
    να είναι περίεργο σε κάποιο ορειβατικό καταφύγιο να έχεις την δυνατότητα να καθίσεις όλη την ήμερα χωρίς να έχεις καμιά υποχρέωση, άλλα συγνώμη δεν θα σας επιτρέψουμε να βγάλετε τα κεφτεδακια της μαμάς σας επειδή ισάστε μέχρι το μεδούλι τζαμπατζιδες.
    Θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ "φιλε" ami, που βγαινεις και γραφεις τετοια πραγματα! Δεν καταλαβα δηλαδη!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ εγινε κοτζαμ Ολυμπος ιδιοκτησια σου η οποιουδηποτε ορειβατικου συλλογου;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ πρεπει σωνει και καλα στο καταφυγιο να καταναλωνουμε ΜΟΝΟ οσα εχει η κουζινα;

Με ΠΟΙΟ δικαιωμα μας απαγορευεις και μας θετεις ορους και υποχρεωσεις;

Εγω -και ολοι μας εδω- σεβομαστε τη φυση και τα βουνα και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα καναμε κατι να τη βλαψουμε, αλλα αυτο ειναι απο ΑΓΑΠΗ και ΟΧΙ απο υποχρεωση!!!

Πριν 10 ημερες ημουν σε ορεινο καταφυγιο στα συνορα Πολωνιας-Τσεχιας και σε πληροφορω οτι εκει οι επισκεπτες θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το να φερνουν φαγωσιμα απο το σπιτι! Καθε πρωι ΟΛΕΣ οι παρεες εφτιαχναν τσαι και ετοιμαζαν πρωινο με φαγητα που ειχαν φερει απο το σπιτι!
    Και ξερεις κατι; ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλουταν απο αυτο, ΟΥΤΕ τους αποκαλουσε "τζαμπατζηδες", ΟΥΤΕ τους πεταγε εξω απο το καταφυγιο!

Αλλα τι λεω ο μλκ... Οι Πολωνοι και ολοι οι ξενοι ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ ενω εμεις εδω ειμαστε οι ΜΑΓΚΕΣ και ΕΞΥΠΝΟΙ!

ΥΓ. Σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να ερθω στο ορεινο καταφυγιο του Ολυμπου με ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ φαγωσιμα ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και με το τηλεφωνο του εισαγγελεα stand by για την περιπτωση που θα τολμησεις να με ενοχλησεις! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟ#*@&*%!@!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

και που να δεις τι ζημια κανουν αυτοι οι κανγκουρες με τα εντουρο

πετρα δεν αφηνουν
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    .....

Κάτι άκουσα ότι την στις φωτιες είδαν κάτι αλήτες με εντουρο μοτοσακό να κινούνται υπόπτως......

Κάτι άκουσα για KTM EXC 450
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Ας ερχοσουν ναβαζες απαγορευτικα ρε αυτοκινητακια !!!

θα ερχομουν να σε πατησω για να γινεις λιπασμα στο βουνο και θα εφευγα!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Παιδια εγω θα παω παντως!!!

Ρε τι μλκες κυκλοφορουν!

Κριμα παντως, πολυ κριμα! Χασαμε ενα μελος του φορουμ!
    Δε θα ξαναμπεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ "φιλε" ami, που βγαινεις και γραφεις τετοια πραγματα! Δεν καταλαβα δηλαδη!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ εγινε κοτζαμ Ολυμπος ιδιοκτησια σου η οποιουδηποτε ορειβατικου συλλογου;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ πρεπει σωνει και καλα στο καταφυγιο να καταναλωνουμε ΜΟΝΟ οσα εχει η κουζινα;

Με ΠΟΙΟ δικαιωμα μας απαγορευεις και μας θετεις ορους και υποχρεωσεις;

Εγω -και ολοι μας εδω- σεβομαστε τη φυση και τα βουνα και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα καναμε κατι να τη βλαψουμε, αλλα αυτο ειναι απο ΑΓΑΠΗ και ΟΧΙ απο υποχρεωση!!!

Πριν 10 ημερες ημουν σε ορεινο καταφυγιο στα συνορα Πολωνιας-Τσεχιας και σε πληροφορω οτι εκει οι επισκεπτες θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το να φερνουν φαγωσιμα απο το σπιτι! Καθε πρωι ΟΛΕΣ οι παρεες εφτιαχναν τσαι και ετοιμαζαν πρωινο με φαγητα που ειχαν φερει απο το σπιτι!
    Και ξερεις κατι; ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλουταν απο αυτο, ΟΥΤΕ τους αποκαλουσε "τζαμπατζηδες", ΟΥΤΕ τους πεταγε εξω απο το καταφυγιο!

Αλλα τι λεω ο μλκ... Οι Πολωνοι και ολοι οι ξενοι ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ ενω εμεις εδω ειμαστε οι ΜΑΓΚΕΣ και ΕΞΥΠΝΟΙ!

ΥΓ. Σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να ερθω στο ορεινο καταφυγιο του Ολυμπου με ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ φαγωσιμα ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και με το τηλεφωνο του εισαγγελεα stand by για την περιπτωση που θα τολμησεις να με ενοχλησεις! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟ#*@&*%!@!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 11:59
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2010, 05:25
  3. Κρητικοί - εκδρομή στον Ομαλό (16/6/2010)
    από stamzx10 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2010, 05:20
  4. κυριακάτικη ορειβασία στον ολυμπο!
    από LARISEOS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2009, 17:33
  5. Off-road εκδρομή στον Λάδωνα.
    από KaTaNaS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 22:45

Κανόνες δημοσιεύσεων