Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Μας κάλεσε για να πληρώσουμε?
![]()
Να καλέσω κι εγώ, έτσι.
Και να βάλω και τους όρους μου,
να βάλω και τα απαγορεύεται μου,
να κάνω και την διαφήμιση μου,
να μην δώσω τίποτα,
και να βγάλω κιόλας.
ΤΕΛΛΛΟΣ
+100![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Μας κάλεσε για να πληρώσουμε?
![]()
Να καλέσω κι εγώ, έτσι.
Και να βάλω και τους όρους μου,
να βάλω και τα απαγορεύεται μου,
να κάνω και την διαφήμιση μου,
να μην δώσω τίποτα,
και να βγάλω κιόλας.
ΤΕΛΛΛΟΣ
+100![]()
Εγω πηγα φετος Ολυμπο με τηγανιες και κεφτεδακια απο τη γιαγια του κροκοδιλα και ταφαγαμε και κλασαμε και φαχριστηθηκαμε και δε πληρωσαμε και δε μας απαγορεψε κανενας να μη ξαναπαμε και δε δωσαμε γιουργια χωρις λογο και καναμε την εκδρομη μας και πολυ το φχαριστηθηκαμε και πηραμε καθαρο αερα και καναμε και ποδαραδα χωρις μπαστουνια και τρεντυ ρουχαλακια !!
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εγω πηγα φετος Ολυμπο με τηγανιες και κεφτεδακια απο τη γιαγια του κροκοδιλα και ταφαγαμε και κλασαμε και φαχριστηθηκαμε και δε πληρωσαμε και δε μας απαγορεψε κανενας να μη ξαναπαμε και δε δωσαμε γιουργια χωρις λογο και καναμε την εκδρομη μας και πολυ το φχαριστηθηκαμε και πηραμε καθαρο αερα και καναμε και ποδαραδα χωρις μπαστουνια και τρεντυ ρουχαλακια !!
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
να στειλεις αμεσσως τη διευθυνση σου στον ami να σου στειλει το λογαριασμο που καταναλωσες προιοντα γιαγιας αγνωστης ταυτοτητας (κ μη μας μπερδευεις με κροκοδιλειες δικαιολογιες!)!
ρε κατι τεντυμποιδες !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ξυπολητοι ε? με τετοια μπιχλα, που να βρεθει ανθρωπος σε ακτινα 1000 μετρων να σας την πει?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Ας ερχοσουν ναβαζες απαγορευτικα ρε αυτοκινητακια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξυπολητοι ε? με τετοια μπιχλα, που να βρεθει ανθρωπος σε ακτινα 1000 μετρων να σας την πει?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πιστεύω να κόψατε κανένα λουλούδι ή να κουνήσατε καμμιά πέτρα και να αλλοιώσατε το περιβάλλον εκεί ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
αμ πως !
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σαχλέ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν πιστεύω να κόψατε κανένα λουλούδι ή να κουνήσατε καμμιά πέτρα και να αλλοιώσατε το περιβάλλον εκεί ε;![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ "φιλε" ami, που βγαινεις και γραφεις τετοια πραγματα! Δεν καταλαβα δηλαδη!Αρχικά δημιουργήθηκε από ami
να είναι περίεργο σε κάποιο ορειβατικό καταφύγιο να έχεις την δυνατότητα να καθίσεις όλη την ήμερα χωρίς να έχεις καμιά υποχρέωση, άλλα συγνώμη δεν θα σας επιτρέψουμε να βγάλετε τα κεφτεδακια της μαμάς σας επειδή ισάστε μέχρι το μεδούλι τζαμπατζιδες.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ εγινε κοτζαμ Ολυμπος ιδιοκτησια σου η οποιουδηποτε ορειβατικου συλλογου;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ πρεπει σωνει και καλα στο καταφυγιο να καταναλωνουμε ΜΟΝΟ οσα εχει η κουζινα;
Με ΠΟΙΟ δικαιωμα μας απαγορευεις και μας θετεις ορους και υποχρεωσεις;
Εγω -και ολοι μας εδω- σεβομαστε τη φυση και τα βουνα και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα καναμε κατι να τη βλαψουμε, αλλα αυτο ειναι απο ΑΓΑΠΗ και ΟΧΙ απο υποχρεωση!!!![]()
Πριν 10 ημερες ημουν σε ορεινο καταφυγιο στα συνορα Πολωνιας-Τσεχιας και σε πληροφορω οτι εκει οι επισκεπτες θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το να φερνουν φαγωσιμα απο το σπιτι! Καθε πρωι ΟΛΕΣ οι παρεες εφτιαχναν τσαι και ετοιμαζαν πρωινο με φαγητα που ειχαν φερει απο το σπιτι!
Και ξερεις κατι; ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλουταν απο αυτο, ΟΥΤΕ τους αποκαλουσε "τζαμπατζηδες", ΟΥΤΕ τους πεταγε εξω απο το καταφυγιο!
Αλλα τι λεω ο μλκ... Οι Πολωνοι και ολοι οι ξενοι ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ ενω εμεις εδω ειμαστε οι ΜΑΓΚΕΣ και ΕΞΥΠΝΟΙ!![]()
![]()
ΥΓ. Σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να ερθω στο ορεινο καταφυγιο του Ολυμπου με ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ φαγωσιμα ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και με το τηλεφωνο του εισαγγελεα stand by για την περιπτωση που θα τολμησεις να με ενοχλησεις! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟ#*@&*%!@!!!!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν πιστεύω να κόψατε κανένα λουλούδι ή να κουνήσατε καμμιά πέτρα και να αλλοιώσατε το περιβάλλον εκεί ε;
και που να δεις τι ζημια κανουν αυτοι οι κανγκουρες με τα εντουρο
πετρα δεν αφηνουν
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
.....
Κάτι άκουσα ότι την στις φωτιες είδαν κάτι αλήτες με εντουρο μοτοσακό να κινούνται υπόπτως......
Κάτι άκουσα για KTM EXC 450![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θα ερχομουν να σε πατησω για να γινεις λιπασμα στο βουνο και θα εφευγα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ας ερχοσουν ναβαζες απαγορευτικα ρε αυτοκινητακια !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδια εγω θα παω παντως!!!
![]()
![]()
![]()
Ρε τι μλκες κυκλοφορουν!
![]()
Κριμα παντως, πολυ κριμα! Χασαμε ενα μελος του φορουμ!![]()
Δε θα ξαναμπεί!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ "φιλε" ami, που βγαινεις και γραφεις τετοια πραγματα! Δεν καταλαβα δηλαδη!
ΑΠΟ ΠΟΤΕ εγινε κοτζαμ Ολυμπος ιδιοκτησια σου η οποιουδηποτε ορειβατικου συλλογου;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ πρεπει σωνει και καλα στο καταφυγιο να καταναλωνουμε ΜΟΝΟ οσα εχει η κουζινα;
Με ΠΟΙΟ δικαιωμα μας απαγορευεις και μας θετεις ορους και υποχρεωσεις;
Εγω -και ολοι μας εδω- σεβομαστε τη φυση και τα βουνα και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα καναμε κατι να τη βλαψουμε, αλλα αυτο ειναι απο ΑΓΑΠΗ και ΟΧΙ απο υποχρεωση!!!![]()
Πριν 10 ημερες ημουν σε ορεινο καταφυγιο στα συνορα Πολωνιας-Τσεχιας και σε πληροφορω οτι εκει οι επισκεπτες θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το να φερνουν φαγωσιμα απο το σπιτι! Καθε πρωι ΟΛΕΣ οι παρεες εφτιαχναν τσαι και ετοιμαζαν πρωινο με φαγητα που ειχαν φερει απο το σπιτι!
Και ξερεις κατι; ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλουταν απο αυτο, ΟΥΤΕ τους αποκαλουσε "τζαμπατζηδες", ΟΥΤΕ τους πεταγε εξω απο το καταφυγιο!
Αλλα τι λεω ο μλκ... Οι Πολωνοι και ολοι οι ξενοι ειναι ΚΟΠΑΝΟΙ ενω εμεις εδω ειμαστε οι ΜΑΓΚΕΣ και ΕΞΥΠΝΟΙ!![]()
![]()
ΥΓ. Σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να ερθω στο ορεινο καταφυγιο του Ολυμπου με ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ φαγωσιμα ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και με το τηλεφωνο του εισαγγελεα stand by για την περιπτωση που θα τολμησεις να με ενοχλησεις! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟ#*@&*%!@!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()