Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 106

Θέμα: Track day 12/9/07

Μία ερώτηση:Τα track days τι ώρες γίνονται συνήθως;Πρωινά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Μία ερώτηση:Τα track days τι ώρες γίνονται συνήθως;Πρωινά;
    Οχι συνηθως..ΠΑΝΤΑ πρωινα και μεχρι το μεσημερι, η την δυση του ηλιου, (συνηθως), αναλογα τον διαργανωτη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Οχι συνηθως..ΠΑΝΤΑ πρωινα και μεχρι το μεσημερι, η την δυση του ηλιου, (συνηθως), αναλογα τον διαργανωτη.
    γιώργο τι λες?
    τις καθημερινές (δηλαδή Τετάρτες ως επι το πλειστον) ειναι απο το μεσημέρι και μετα. Μονο τα κυριακάτικα ειναι απο το πρωι

Thanx Ρώτησα γιατί δουλεύω από τις 14:00 και μετά,και αναρωτιόμουν αν με αυτό το ωράριο θα καταφέρω ποτέ μου να μπω σε πίστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    γιώργο τι λες?
    τις καθημερινές (δηλαδή Τετάρτες ως επι το πλειστον) ειναι απο το μεσημέρι και μετα. Μονο τα κυριακάτικα ειναι απο το πρωι
    Που σκατα να θυμαμαι, εχω να παω απο τις 12 Νοεμβρη
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Η φάση ήτανε υπέροχη,μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο,αλλά...δουλειά.
    όταν ξαναοργανωθεί trackday πάμε!:wacko:
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Talking Ολα κατω!

Πρωτο Track Day μετα το RS του Ιουλιου, και το αγχος βαραγε κοκκινα... (σε αντιθεση με το μοτερ!)

Mπαινω για ενα πρωτο session ψιλοχ*σμενος, σκεπτομενος οτι εχω μολις γυρισει απο 4,000 χλμ στην Ευρωπη, οτι τα μαμα λαστιχα εχουν ηδη 10,000 και οτι πρεπει να παω "φυλαγμενα" για να μην εχουμε καμια στραβη (βλ. πτωση).

Οι πρωτοι γυροι περνανε αδιαφορα και χωρις να νοιωθω οτι "βολευομαι" στην πιστα. Θυμαμαι απο το RS οτι κρατουσα την 2α στο κιβωτιο και προσπαθω να κινηθω ετσι, αλλα βλεπω οτι η μηχανη χρειαζεται περισσοτερη ταχυτητα/φορα για να δουλεψει σωστα.

Προσπαθω να κανω τις ασκησεις του RS, ενω με περνανε ολοι, κατι που δεν με πειραζει καθολου! Προς τα μισα του session αποφασιζω να δουλεψω με 3η ταχυτητα, οπου και τα πραγματα αλλαζουν σαφως προς το καλυτερο.

3 γυρους μετα, πλησιαζω σε μια απο τις αγαπημενες μου στροφες: την Κ9. Παιρνω γραμμη πλαγιαζω, βγαζω σωμα, και....... ΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΣΣΣΣΣΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣ!! Επιγονατιδα κατω και ΞΥΝΟΥΜΕΕΕ!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΗ αισθηση! Και το πιο ωραιο ηταν οτι εγινε εντελως φυσικα, χωρις να προσπαθω επι τουτου να ξυσω γονατο.

Ε, αυτο ηταν! Απο εκει και περα εξυνα το γονατο στην Κ4, στην Κ6 και βεβαια στην Κ9, σαν κατι φυσικο και χωρις προσπαθεια.

Το session τελειωνει και εχω εντυπωσιαστει περισσοτερο απο το οτι η μηχανη ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γλυστρησε, πουθενα δεν μου εκανε καποια αποτομη αντιδραση, ΟΣΟ και να πλαγιαζα.... Επανω της ενοιωθα σαν να κινειται σε ρυθμους βολτας, και μαλλον ετσι ηταν (για τις δυνατοτητες της).

Ερχεται η ωρα του 2ου session μου. Μπαινω μεσα πολυ πιο ανετος απο πριν και ξεκιναω 1 γυρο ζεσταματος, αυτη τη φορα με 3η ταχυτητα. Εχοντας εμπιστοσυνη στα λαστιχα που τελικα κρατανε μια χαρα, αρχιζω να ανεβαζω σταδιακα το ρυθμο μου, χωρις να νοιωθω οτι πιεζομαι, και βλεπω οτι αρχιζω και πλησιαζω αλλους που πριν με περνουσαν!

Η 3η πλεον δουλευε στις μεσαιες στροφες, και επιασα ενα πολυ ωραιο (για εμενα) ρυθμο, ενω παραλληλα εβλεπα οτι η μηχανη λειτουργει πολυ στρωτα αλλα σε ρυθμους "βολτας" (δειχνοντας ποσο ψηλα ορια εχει).

Στις ευθειες δεν ανοιγα πολυ το γκαζι, αλλα οι στροφες ηταν ολα τα λεφτα. Στην Κ1, Κ4 - Κ5 και Κ9 οπου πολλοι εκοβαν, εγω εβλεπα (και ενοιωθα καθαρα) οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να κοψω, οποτε εμπαινα κρατωντας την ταχυτητα μου και τις γραμμες μου και ετσι περνουσα αρκετα παιδια που ειχαν κοψει υπερβολικα.

Ανεβαζω και αλλο το ρυθμο μου προσπαθοντας να μην κανω αποτομες επιταχυνσεις και φρεναρισματα, αλλα να κραταω μια ταχυτητα και να μπαινω με τη "φορα" στις στροφες. Αυτο ηταν ομολογουμενως πολυ απολαυστικοτερο απο το να γκαζωνω και να φρεναρω διχως αυριο.

Βεβαια αυτο καποια στιγμη δεν το γλυτωσα, γιατι εφτασα ενα γκρουπακι που εκοβε στις στροφες και ανοιγε τερμα γκαζι στις ευθειες, οποτε για να "καθαρισω" αναγκαστηκα να κινηθω και εγω αντιστοιχα, αλλα δεν ηταν ασχημα γιατι ειδα οτι η μηχανη εχει συγκλονιστικα δυνατα φρενα!

Με λιγα λογια η ημερα ηταν μια τρομερη απολαυση!
    Το μονο μελανο σημειο; Το παλικαρι με το Tuono που εφυγε στα φρενα στην Κ8 ενω ειμασταν για να βγουμε στα πιτς, και η πολυ ασχημη κατασταση στην οποια ηταν μετα η καημενη η μηχανη... Υπενθυμιζοντας μου οτι πρεπει να προσεχουμε και να μην παρασυρομαστε απο ρυθμους καλυτερων οδηγων.

Σε ευχαριστω κουκλα μου! Ησουν υπεροχη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscf1470 (medium).jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	69,8 KB 
ID:	103359
    Νίκος
    Open Horizons

Μπα ποσταρουμε ξημερωματα φωτο απο ξυστρες;
    Υπερενταση Νικολακη, ε;
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    το πρώτο μπήκα προκατηλειμένος είχε και τα νερά δεν αισθανόμουν και άνετα...
    το 4 ήταν όλα τα λεφτά... zephyr έφυγες στο καπάκι μετά το 3?
    Τίνα εντάξει, κοπελιά...άψογη...
    dodos... το δεύτερο καλύτερο απο το πρώτο... έχασες όμως μετά...
    Ταξιδευτή... το μοτόρι σου είναι το καλύτερο μέσο για να μαθαίνεις γρήγορα!
    και αυτό φάνηκε... ιο τρακ μετα απο 0300 και 2 σεσιον ξήσιμο, χαλαρός...
    όμορφα! και το παγωτό στην Πάχη μετα΄...
    θενκς..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Ολα κατω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    οτι τα μαμα λαστιχα εχουν ηδη 10,000
    Ti λάστιχα φοράει μαμά ρε φίλε; 10.000 και είναι οκ;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Ολα κατω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ti λάστιχα φοράει μαμά ρε φίλε; 10.000 και είναι οκ;;
    Δεν τα ειδες στην φωτο;
    Μια χαρα φαινονται
    -..Not Yet!

Βυρωνα, φοραει τα Michelin Pilot Power απο την μανουλα του... Μια χαρα λαστιχο, αν και ισως λιγο πιο σκληρο απο οτι θα ηθελα.
    Παντως δεν με εχει προδωσει μεχρι τωρα, αν και δεν μπορω να πω οτι εχω καταφερει να οδηγησω τη μηχανη οπως της αρμοζει μεχρι τωρα..... Ας οψεται η κουλαμαρα μου!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ας οψεται η κουλαμαρα μου!
    filaraki h koulamara σου παντως ειναι πολυ οικονομικη!

για πέ, από που την τσίμπησες να πάρουμε και εμείς!

μπράβο, πάντα τέτοια...

κι εγω παραξενευτηκα γα τις 10.000 αλλά πιστευω επειδή διενύθησαν τα περισσότερα στας ευρωπας με χαλαρότατους ρυθμούς και όχι με στιγμιάιες εντάσεις ο αριθμος των χιλιομετρων σε σχεση με την οπτικη κατασταση των ελαστικων ειναι φυσιολογικα!

Παλαιό μέλος
    θα ημουν και εγω εκει αν καποιος βλαξ με 749 κιτρινο δεν μου χτυπαγε το ποδι και παραλιγο να με ριξει στα διοδια... Σχεδον ευχομαι να εφαγε τα μουτρα του ο πανηλιθιος........

τσαμπα η αδεια............

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

(επρεπε καπου να βγαλω και εγω την οργη μου............................. γρκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρ γινομαι πιο πρασινος απο καβασακι τωρα που το ξαναθυμαμαι.... ποναει και το γονατοοοοο)

Ηταν το πρώτο Track day του φθινοπώρου μετά την άψογη εμπειρία του 6ώρου.
    Το πρώτο session μέτριο (λόγω υγρασίας στην 1)
    Το δευτερο σαφώς καλύτερο.
    Το τριτο το καλυτερο με διαφορά.
    Αργά αλλά σταθερά πέφτουν οι χρόνοι.
    Αντε να δούμε αυτό το 1.10 θα το καταφέρουμε?
    Ξέρω για σας το 1.10 ακουγεται αστείο....
    Εγώ όμως που πριν από ένα χρόνο γυρνούσα στο 1.18 και βάλε το θεωρώ πραγματικά άθλο!!
    alex

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. atixoima sto track day 12. 09
    από MAD 1000cc στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2007, 11:25
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Track day -27/5/07
    από gdk4fireblade στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 11:35
  3. Xtreme track day 4/3/07!