Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Xt 660 και αλυσίδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από katsavidi2005
    Στον προηγουμενο ιδιοκτητη της μηχανης ειχε σπασει η αλυσιδα δυο φορες, και νομιζω και τις δυο στην εθνικη, μεσα σε 20000χλμ.Επειτα εβαλε μια DID ασημενια,πιο ενισχυμενη (

Το καλυμα της αλυσιδας παντως εχει ή 14 ή 17?
    To μοναδικό φθηνό είναι το κάλυμα!! Η γραναζίερα έχει όμως καμια 150 άρα ευρώ και οι γρατσουνιές στο τελικό και στο ψαλίδι ... τέσπα..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Η γραναζιέρα έχει 70 ευρώ . Θα πρέπει να σου έφαγε και τα μπουλόνια της οπότε υπολόγισε άλλα 10 ευρώ καλού κακού αλλάζεις και τη τσιμούχα του ρουλεμάν της ή ακόμα και το ρουλεμάν ήτοι 15 ευρώ σύνολο 95 ευρώ .Το κάλυπτρο της αλυσίδας δεν ξέρω διότι το έχω αλλάξει με ανθρακόνημα και γι αυτό δεν μου έφαγε το πόδι . Ωστόσο από τη πρόσκρουση έπαθε και αυτό κάποια ζημιά και δεν ξέρω που να το επισκευάσω ή να του προσθέσω κάποιο υλικό (πολυεστέρας ίσως
    Πάντως Zid όλα αυτά τα έβαλα στο δικό μου μαστόρι , όχι στον πρώτο που εξ ανάγκης πήγα αφού ο δικός μου έλειπε και που δυστυχώς με έκλεψε , μου ζήτησε δε για εργασία 1 ώρας βγάλε βάλε 10 ευρώ .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Η γραναζιέρα έχει 70 ευρώ . Θα πρέπει να σου έφαγε και τα μπουλόνια της οπότε υπολόγισε άλλα 10 ευρώ καλού κακού αλλάζεις και τη τσιμούχα του ρουλεμάν της ή ακόμα και το ρουλεμάν ήτοι 15 ευρώ σύνολο 95 ευρώ .Το κάλυπτρο της αλυσίδας δεν ξέρω διότι το έχω αλλάξει με ανθρακόνημα και γι αυτό δεν μου έφαγε το πόδι . Ωστόσο από τη πρόσκρουση έπαθε και αυτό κάποια ζημιά και δεν ξέρω που να το επισκευάσω ή να του προσθέσω κάποιο υλικό (πολυεστέρας ίσως
    Πάντως Zid όλα αυτά τα έβαλα στο δικό μου μαστόρι , όχι στον πρώτο που εξ ανάγκης πήγα αφού ο δικός μου έλειπε και που δυστυχώς με έκλεψε , μου ζήτησε δε για εργασία 1 ώρας βγάλε βάλε 10 ευρώ .
    Βασικά για να βγεί το γρανάζι τώρα είναι ψιλο μπελάς γιατί έφαγε όλες τις βίδες η αλυσίδα που το κρατάνε... χμμ θα σου πώ την επόμενη βδομάδα που θα το έχω φτιάξει...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αν θες να πάμε στο μαστόρι που έχω πες μου ΄. Είναι πολύ εντάξει και κάθόλου λαμόγιο ....Εγγυημένα αυτό διότι τα λαμόγια τα μυρίζομαι σαν λαγωνικό και την κάνω χωρίς πολλά πολλά .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Αν θες να πάμε στο μαστόρι που έχω πες μου ΄. Είναι πολύ εντάξει και κάθόλου λαμόγιο ....Εγγυημένα αυτό διότι τα λαμόγια τα μυρίζομαι σαν λαγωνικό και την κάνω χωρίς πολλά πολλά .
    Θα μιλήσουμε

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    παιδια και εγω επαθα το ιδιο πριν κανα μηνα περιπου και ευτυχως που οδηγουσα με καμια 70 χλμ.Πραγματικα σταθηκα τυχερος που δεν οδηγουσα πιο γρηγορα και δεν ειχα την κορη μου πανω.
    η αλυσιδα τυλιξε πανω στο γραναζι και ευτυχως σταματησε εκει η ζημια γιατι προλαβα και επιασα αμεσως τον συμπλεκτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    παιδια και εγω επαθα το ιδιο πριν κανα μηνα περιπου και ευτυχως που οδηγουσα με καμια 70 χλμ.Πραγματικα σταθηκα τυχερος που δεν οδηγουσα πιο γρηγορα και δεν ειχα την κορη μου πανω.
    η αλυσιδα τυλιξε πανω στο γραναζι και ευτυχως σταματησε εκει η ζημια γιατι προλαβα και επιασα αμεσως τον συμπλεκτη.
    Το είχες στην εγγύηση?Τη ζημιά σου έκανε?

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αλλαγή της αλυσίδας με D.I.D.

Εγώ παιδιά δεν έκατσα να περιμένω πότε θα μου σπάσει ξαφνικά η αλυσίδα και που θα βρεθώ ξαφνικά. Την άλλαξα κι ας έχει μονο 7.000 λχμ το μηχανάκι. Εβαλα μια καλή D.I.D. (χρυσή, με o-ring, μοντέλο VM-520, νομίζω. Κόστος 130 ευρώ). Εχει μήκος ακριβώς για το ΧΤ 660. Το θέμα ειναι πολύ σοβαρό πάντως και από αυτά που ακούω, θα πρέπει άμεσα η Μοτοδυναμική να προβεί σε ανάκληση όλων των ΧΤ 660 και σε δωρεάν αντικατάσταση της αλυσίδας με νέα και ασφαλή. Οσοι έχουν κινδυνεύσει από ξαφνικό κόψιμο της αλυσίδας οφείλουν να στραφούν δικαστικά κατά της εταιρίας για την ευθύνη της που τους εξέθεσε σε κίνδυνο. Μέχρι τότε όμως ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ και βάλτε μια καλή αλυσίδα. Μην τσιγγουνευτείτε τα λεφτά. Ειναι θέμα ασφάλειας. Μην περιμένετε πότε θα σας σπάσει ξαφνικά και εν κινήσει.

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Το είχες στην εγγύηση?Τη ζημιά σου έκανε?
    Η ζημιά ήταν γρανάζια,αλυσίδα, ρεγουλατορος και τα μπουλόνια που κρατάνε την αλυσίδα.
    Η μαλακία ήταν ότι δεν ήξερα ότι η ζημιά είναι σε όλα τα χτ και το θεώρησα μεμονωμένο γεγονός,και λόγω απόσταση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα αλλού.

Fasma εννοείς τα μπουλόνια που κρατάνε τη γραναζιέρα . Την γραναζιέρα την έλεγξες μήπως κάπου σου ράγισε; ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Η ζημιά ήταν γρανάζια,αλυσίδα, ρεγουλατορος και τα μπουλόνια που κρατάνε την αλυσίδα.
    Η μαλακία ήταν ότι δεν ήξερα ότι η ζημιά είναι σε όλα τα χτ και το θεώρησα μεμονωμένο γεγονός,και λόγω απόσταση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα αλλού.
    Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο....!!!! .

ΑΛΥΣΙΔΑ

ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΑ ΓΑΜ^$#@$%^$#@.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΓΩ ΕΧΩ '06.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΤΛ.ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΧΛΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗ.ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?ΤΙ ΛΕΤΕ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?

Re: ΑΛΥΣΙΔΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaligoulas
    ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΑ ΓΑΜ^$#@$%^$#@.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΓΩ ΕΧΩ '06.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΤΛ.ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΧΛΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗ.ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?ΤΙ ΛΕΤΕ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?
    Φίλε Καλιγούλα αν έχεις κάνει πάνω από 6-7 χιλιάδες χλμ.. καλύτερα αλλαξέ τη μαμίσια με κάποια καλύτερη.
    Βασικά δεν ξέρω αν τα 06 μοντέλα έχουν την ίδια αλυσίδα με τα 04 ... !!
    Εγώ πάντως μετά το συγκεκριμένο δεν θα ξαναέβαζα αλυσίδα της yamaha.

Zid & Kaps και τα δικά σας είναι '04; Να το διευκρινήσουμε αυτό και με τους υπόλοιπους να δούμε τι γίνεται με τα άλλα '05 '06 '07 να μη φοβίζουμε άδικα τον κόσμο. Σίγουρα είναι πολύ καλή η ενημέρωση αλλά σκεφτείτε έναν κακομοίρη που το έχει πάρει φέτος και πηγαίνει χεσμένος στο δρόμο ή πήγε και τα έσκασε για καινούρια αλυσίδα μόνο και μόνο από αυτά που διάβασε από εμάς. Όπως έγραψα στο πόστ, που περιέγραφα τα δικά μου χάλια, άργησαν να μου φέρουν το κιτ γιατί άλλξαν προμηθευτή λόγω του οτι στα προηγούμενα οι αλυσίδες φθύρονταν πολύ γρήγορα. Βέβαια εδώ πάει αλλού το θέμα... Θεωρώ πως εφόσον γνωρίζουν το πρόβλημα θα έπρεπε να κάνουν ανάκληση, δε νομίζετε;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διαφορα μεταξυ xt 500 και xt 600
    από katsavidi2005 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 00:36
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •