Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Aσυνηδητοι...

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Α γεια σου.
    Με αυτό και κάποια άλλα post εδώ και αλλού η εικόνα συμπληρώθηκε και δεν έχω απορίες.
    Όλοι οι νταλικιέρηδες είναι γουρούνια.
    Όλοι οι ταξιτζήδες είναι μ@λάκες.
    Όλοι οι παπάδες είναι @@@δια
    Όλοι οι μηχανόβιοι είναι π@π@ρες
    Όλοι οι κουτάκηδες είναι ΓΤΠ
    Όλοι οι μπάτσοι είναι γουρούνια.
    Όλοι οι αλβανοί είναι σιχάματα (και οι Πακιστανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ.)

Α υπάρχουν κι άλλες υποκατηγορίες βέβαια (οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι βενζινοπώλες, οι περιπτεράδες ... )
    Για αυτό είμαστε κωλοκράτος όπως λες. Δεν μείνανε και πολλοί βρε φίλε για να είναι σωστοί. Μόνο ίσως κάτι οδηγοί παπιών που πηγαίνουν Εθνική με 80.

@VanDiemen: +1000. Έτσι ακριβώς.

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Κοιτάχτε ο φίλος που άνοιξε το thread έχει ένα δίκιο, αλλά φαντάσου πόσα δίκια μπορούν να βρουν οι νταλικιέρηδες και γενικώς οι επαγγελματίες οδηγοί που οδηγούν ατελείωτες ώρες. Αν εμείς βλέπουμε 10 στραβά σε 2 ώρες οδήγησης τι να πουνε αυτοί με 8 ή 18 ώρες? Όπως πολλοί από εμάς καταλήγουμε να γινόμαστε αυτό που κατηγορούμε έτσι και πολλοί απο τους επαγγελματίες. Βέβαια για τους ταρίφες έχω να πώ οτι σε γενικές γραμμές είναι λίγο χειρότερα από τους άλλους επαγγελματίες λόγω της φύσης του επαγγέλματος.... όσο πιο γρήγορα και πιο πολλοί πελάτες τόσο περισσότερα φράγγα. Για τους ερασιτέχνες σκεφτείτε τον κάθε επιδειξία νέοπα - τους γέρους και τις γυναίκες και είναι αρκετά για να φρικάρεις. Όλοι έχουν δίκιο, η συζήτηση αυτή στο μόνο που μπορεί να βγάλει έιναι οτι η οδήγηση (όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή) είναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου, υπάρχουν οι καλοί υπάρχουν και οι κακοί...
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Με το παπι δεν εχεις προβλημα μονο με τους φορτηγαντζηδες αλλα με ολους.

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Κοίταξε σύμφωνα με τον νόμο κάπου λέει για τους τράκτορες και τους συρμούς (και τα τροχόσπιτα αν δεν απατώμαι) οτι δεν πρέπει να πηγαίνουν πάνω από 70χλμ και τα φορτηγά πάνω από 90 και λεωφορεία 110?(δεν είμαι απολύτως βέβαιος για λεωφορεία και φορτηγά) όποτε εκέι έχει δίκιο ο φίλος με το παπί. Από την άλλη ποιος τηρεί τα όρια σε αυτή τη χώρα για να τα τηρήσουν και οι επαγγελματίες.........
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth

Re: Aσυνηδητοι...

Δεν μας είπες σε ποια Ε.Ο ήσουνα και ποιο είναι το οριο ταχύτητας εκεί???

Μήπως διάβασες τον καινούριο Κ.Ο.Κ. ??????????
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Δε νομίζω πως παίζει ρόλο αν αυτό που περιγράφω γίνεται σε ε.ο. ή λεωφόρο .Έχω πολλά παραδείγματα και περιστατικά που έχω δει , έχουν συζητηθεί και μου έχουν περιγράψει σε πολλούς δρόμους που αν αρχιζώ να τα γράφω...Το θέμα δεν είναι προσώπικο - δεν αφορά αποκλειστικά εμένα.Φανταστείτε μια έθνικη γεμάτη να πηγαίνουν όλες οι νταλικές με 100+...Ούτε κομπλεξικός είμαι ούτε και τους βάζω όλους σε ένα σάκο , αλλά όταν το πόσοστο των κάφρων νταλικέρηδων είναι πόλυ μεγάλο τότε είμαι αναγκασμένος να μιλήσω...Όσο αναφορά για τις συνθήκες εργασίας (ωράρια , πίεση κ.τ.λ.) πρέπει να πω ,πως κάνεις δε σε ανάγκασε να κάνεις τον νταλικέρη.Είναι επιλογή σου , είναι το επαγγελμά σου και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να είσαι επαγγελματίας και πανω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ , κάτι που στη χώρα την οποία ζούμε και τα δύο δεν έχουν καμμία σημάσια ...
    Λοιπόν , ας μας πουνε λοίπον οι φίλτατοι όδηγοι φορτήγων μιας και όντως είναι φορτωμένοι και κουρασμένοι με πολλά χιλιόμετρα - οι περισσότεροι θα έχουν ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης κιόλας - αν αισθάνονται όμορφα όταν βλέπουν τους συναδέλφους τους πως δουλευούν σε αυτές τις χώρες...

Αν κάτσω να σου αναλύσω όλα αυτά που εσύ προσπαθείς να τεκμηριώσεις ανεπιτυχώς βασίζοντας τα κυρίως σε φουσκωμένα λόγια ανθρώπων με σκέψη τύπου Ευαγελάτου, σε διαβεβαιώνω πως δε θα με φτάσουν 2 μέτρα σεντόνι.

Εν κατακλείδι: Ο ταχογράφος δε μπήκε ούτε για τη συμπόνια σου αλλά ούτε και για να σου αποδείξει ότι κινούμαι με 80km αλλά για να σε αφυπνίσει(!) εφόσον με αυτό, θα έπρεπε να υποψιαστείς πως πιθανόν τα λεγόμενα σου, να τα διαβάζουν και να τα κριτικάρουν άτομα τα οποία χαλαρά.. έχουν ξεπεράσει πάνω σε 12 ρόδες τα 2.500.000km..!!

(υπό αυτή την έννοια σίγουρα μπορείς να με θεωρείς άρχοντα και μάλιστα ικανότατο στο να προβλέψει όλα όσα εσύ θα κάνεις 800m πιο κάτω.. )

Όσον αφορά τώρα τη χειρονομία που μου postάρεις.. απλά δεν αξίζει το κόπο ούτε καν να στην επιστρέψω, εφόσον με βάζεις σε σκέψεις πως ίσως αυτός είναι ο δικός σου τρόπος για να περνάς την ώρα σου οδηγώντας ευτυχισμένος το παπάκι σου..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

όποιος έχει οδηγήσει σε εθνική ξέρει ότι ειναι πολύ πιο εύκολο να προσπεράσεις (σε δρόμο με μια μια λωρίδα κ βοηθητική, όπως ε.ο. Κορίνθου-Πατρών) νταλίκα με ρυμουλκό παρά ΙΧη....

γενικότερα παρά το γεγονός οτι τα φορτηγά σίγουρα τρέχουν πάνω απο το όριο στην εθνικές οδούς θα έλεγα οτι ειναι λιγότερο επικίνδυνα απο οδηγούς ΙΧ που τρέχουν με το όριο......

σε εθνική ποτέ δεν εχω αντιμετωπίσει κίνδυνο απο φορτηγό - αντίθετα με έχουν διευκολύνει πολλές φορές να προσπεράσω με νόημα (ή με το "νταλικιέρικο" δεξι φλας) σε δρόμους με στροφές....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Όσον αφορά τώρα τη χειρονομία που μου postάρεις.. απλά δεν αξίζει το κόπο ούτε καν να στην επιστρέψω, εφόσον με βάζεις σε σκέψεις πως ίσως αυτός είναι ο δικός σου τρόπος για να περνάς την ώρα σου οδηγώντας ευτυχισμένος το παπάκι σου..
    Πάνω στο παπάκι λίγο δύσκολο φίλε...ενώ έσυ έχεις όλη την άνεση και την ώρα μέσα στην οχηματάρα σου...

Νομίζω (αν θυμάμαι καλά...) ότι για μηχανάκια κάτω των 125 κυβικών η ανώτατη ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν σε εθνική οδό σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι τα 70χλμ/ώρα. Αν όντως ισχύει αυτό τότε και ο φίλος που κράζει τους φορτηγατζήδες είναι εκτός ορίων...

Βασικά είναι το τεράστιο μέγεθος των φορτηγών που τρομάζει. Ακόμα και με 60 να περάσουν από δίπλα σου κάτι σε πιάνει. Πόσο μάλλον άμα είναι και πολλά μαζί και ταξιδεύουν στον ίδιο δρόμο.Λες αμάν Παναγία μου να φτάσω σπίτι μου καλά!

Μπορεί ο φίλος να εννοεί την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου η οποία ξεκινάει ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.Μεχρι εκεί είναι αστική και περιαστική περιοχή και τα όρια είναι από 50 μεχρι 80 χλμ την ώρα.Πράγματι μέχρι τα διόδια υπάρχει πρόβλημα ειδικά το βράδυ από τα φορτηγα που κυριολεκτικά κάνουν ότι θέλουν στο δρόμο.Κανω το δρόμο αυτό καθε μέρα για να πάω στη δουλειά και τρέμει το φυλοκάρδι μου ακόμα και με το αυτοκίνητο.Αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε όλους του οδηγούς φορτηγών στο ίδιο καλούπι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    τον FZR τι τον εχεις??
    Χεσμένο??? :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάμω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image5.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	40,9 KB 
ID:	102409

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image6.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	22,1 KB 
ID:	102411

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ