Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: νεα μερα, νεα ευκαιρεια για να εξοργιστεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    O Χαρρυ Κλυνν κάποτε ειχε πει :
    Σε αυτη τη χώρα όλοι είμαστε ίσοι
    απλά κάποιοι είναι λίγο πιο ίσιοι

Για την ακρίβεια είχε ειπωθεί απ΄τον Τζ.Όργουελ στην «Φάρμα των Ζώων»

«Όλα τα ζώα είναι ίσα, απλώς κάποια ζώα είναι πιο ίσα απ΄τα άλλα»

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ωραία τακτική. Πολύ την γουστάρω.
    Πρώτα βγάζουμε μια καταδικαστική απόφαση πρωτοφανή για την αυστηρότητά της ώστε να γίνει ντόρος (το αρσενικό του Ντόρα) και να ασχολείται όλη η Ελλάδα με το πόσο τυφλή είναι η δικαιοσύνη και το πόσο άτεγκτη είναι η δικαιοσύνη στα ευαίσθητα θέματα της διασπάθισης δημοσίου χρήματος και δη όσον αφορά την παιδεία.

Μετά από μερικούς μήνες βγάζουμε έξω τους κολητούς μας επειδή η οικογένειά τους κλαίει με μαύρο δάκρυ, κάτι που βεβαια θα περάσει στα ψιλά.

Γ.τ.Π
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ναι αλλά εσένα, αν χρωστάς 1000 € στην εφορία και μέσα θα σε χώσουνε, και το σπίτι θα σου κατάσχουνε κτλ κτλ κτλ.
    Όλοι διαπλέκονται με όλους και όλα, απ την κεφαλή βρωμά το ψάρι. Προσοχή στην ψήφο σας σε καμιά 10ρια μέρες, δεν έμειναν και πολλοί τρόποι άμμεσης παρέμβασης!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ναι αλλά εσένα, αν χρωστάς 1000 € στην εφορία και μέσα θα σε χώσουνε, και το σπίτι θα σου κατάσχουνε κτλ κτλ κτλ.

βάσει ποιου άρθρου του Ποινικού Κώδικα

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    E στο διάολο τους πούστηδες....
    Ε στο διάολο...και εμένα μου χώσανε αυτόφορο γιατί οι πινακήδες μου δεν είχανε την σφραγίδα επάνω...
    Λοιπόν... έχουμε και λέμε.
    8.000.000
    . -50.000
    ----------------
    7.950.000

Γαμάτο...θέλω και εγώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εγώ λέω να διοργανώσουμε ένα τηλεμαραθώνιο για τις οικογένειες των καθηγητών που περνάνε δύσκολες ώρες.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Επί σειρά ετών ακούω ότι αίρεται η προσωποκράτηση για χρέη προς το δημόσιο. Μετά 10 χρόνια ακούω το ίδιο, και πριν τις προηγούμενες εκλογές το ίδιο και μια από τα ίδια. Γνωστό μου κοπέλι, παντρεμένος- 2 παιδιά άνεργος τότε, στο Βύρωνα χρώσταγε κάτι λιγότερο από 1000€ στο δημόσιο και εν έτη 2006 τον βάλανε 15 μήνες μέσα χωρίς αναστολή παρότι δεν είχε καταδικαστεί ούτε για κλήση τροχαίας ποτέ του. Και που; Στον Κορυδαλλό μαζί με τα λουλούδια.
    Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου!!!
    Εμένα προσωπικά μου ρίξανε 600€ πρόστιμο επειδή έτρεχα με 130χλμ σε δρόμο με 3 λωρίδες ανα κατευθυνση και 5 λεπτά πριν αθώωσαν μεθυσμένο που προκάλεσε ατύχημα με 2 παιδιά σακατεμένα.
    Ποια δικαιοσύνη ρεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;
    Πολιτική-δικαισύνη-παιδεία ελέγχονταν και θα ελέγχονται από τα ίδια ανδράποδα.
    Και δυστυχώς κανέις δεν έπιασε ποτέ μια καλά βρεμμένη σανίδα να τους πάρει κυνήγι!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ο γιοσακης ήδη αποφυλακιστηκε
    το ίδιο και ο μιχαλοπουλος της ελευθερης ωρας
    ο κουνταρδας είναι ακόμα μέσα

οι κουμπάροι έμειναν 4-5 μέρες μέσα

αυτες της μερες είναι η δικη πλευρη

αλλά ξέχασα ...οι εκλογές και η ψήφος είναι δύναμη:rotflmao:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Για την ακρίβεια είχε ειπωθεί απ΄τον Τζ.Όργουελ στην «Φάρμα των Ζώων»

«Όλα τα ζώα είναι ίσα, απλώς κάποια ζώα είναι πιο ίσα απ΄τα άλλα»
    +1
    Με προλαβες...
    Οσο για τα υπόλοιπα o πρώτος θα ειναι η ο τελευταιος...

Μια φερράκι λιγότερη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απελπισια....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    η δικαστική εξουσία και η ακαδημαική κοινότητα απέχουν από τις πολιτικές διαδικασίες...

αν με εννοάς...
    Σε αυτό φίλε Τάσο είσαι 100% λάθος. Ειδικά για την ακαδημαϊκή κοινότητα στην Ελλάδα, έχω μεγάλη εμπειρία. Όλα είναι καθαρά κομματικά & πολιτικά. Το ποιος θα βάλει υποψηφιότητα για πρύτανης πχ, ποια ομάδα θα πάρει το τάδε project, ποιον καθηγητή θα διαλέξουμε γι'αυτή τη θέση ΔΕΠ & πολλά πολλά άλλα. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: νεα μερα, νεα ευκαιρεια για να εξοργιστεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    επικαλούμενος μεταξύ άλλων σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του εγκλεισμού του.

ton keratone i ginaika tou mallon.omopatheis kai o dikastis kai ton ebgale..

alli mia apofasi ntropis..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ο γιοσακης ήδη αποφυλακιστηκε
    το ίδιο και ο μιχαλοπουλος της ελευθερης ωρας
    ο κουνταρδας είναι ακόμα μέσα

οι κουμπάροι έμειναν 4-5 μέρες μέσα

αυτες της μερες είναι η δικη πλευρη

αλλά ξέχασα ...οι εκλογές και η ψήφος είναι δύναμη:rotflmao:

..................
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Ζητεί αναστολή εκτέλεσης ποινής

Την αναστολή εκτέλεσης της ποινής 25ετούς κάθειρξης, που του επιβλήθηκε προ τριμήνου, και την αντικατάσταση της κράτησής του με περιοριστικούς όρους αιτείται ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Αιμ. Μεταξόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Η αίτηση που υπογράφει ο συνήγορός του Αντ. Βγόντζας και θα συζητηθεί την 1η Οκτωβρίου 2007, αποτελεί ουσιαστικά μια κραυγή αγωνίας για την τύχη του κρατούμενου καθηγητή, για τον οποίο η βεβαίωση νοσηλείας αναφέρει πως «η πρόγνωση όσον αφορά την επιβίωση δεν είναι ευοίωνος».

Αιμ. Μεταξόπουλος
    Αναφέρονται χαρακτηριστικά όλες οι γνωματεύσεις δημόσιων νοσοκομείων που περιγράφουν με δραματικό τρόπο την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του και επισημαίνειται πως «η αντιμετώπιση, όσο το δυνατόν, των ασθενειών μου απαιτεί ειδική φαρμακευτική αγωγή, τακτικό επανέλεγχο του οισοφάγου και ειδική διατροφή (αυστηρή δίαιτα ηπατοπαθούς με μαλακές τροφές και πλήρη αποφυγή τροφών με φυτικές ίνες λόγω του κινδύνου ενσφηνώσεως βλωμού). Η συνέχιση της κρατήσεώς μου θα δυσχεράνει σοβαρά τη συνέχιση της περιθάλψεώς μου (και ιδίως την τήρηση του προγράμματος σκληροθεραπείας και της δίαιτας ηπατοπαθούς) και θα επιδεινώσει δραματικά την κατάστασή μου, διακυβεύοντας τη ζωή μου».

Μάλιστα, η μοναδική μονάδα σκληροθεραπείας, που απαιτείται για την περίπτωση του, λειτουργεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στην αίτηση υπογραμμίζεται επίσης ότι η ύπαρξη λευκού ποινικού μητρώου, η εν γένει παρουσία του στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, η συγγραφική του δράση, το γεγονός πως δεν είναι ύποπτος φυγής («η βαρύτατη ασθένειά μου δε μου επιτρέπει σε καμία περίπτωση ούτε καν τη σκέψη φυγοδικίας») συγκροτούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη. Αναφέρεται επίσης πως αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης, «ενώ σε περίπτωση που ανασταλεί η εκτέλεση της καταδικαστικής αποφάσεως θα μπορέσω, τουλάχιστον, να συνεχίσω τη συγγραφική μου δραστηριότητα και να ποριστώ με τον τρόπο αυτό τα προς το ζην εμού προσωπικά και της οικογένειάς μου».

Προ ημερών αποφυλακίστηκε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην αντιπρύτανης Παν. Γετίμης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση κακοδιαχείρισης στο Πάντειο σε κάθειρξη 16 χρόνων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2007

θα θυμόσασε το φαντάρο που πνίγηκε λόγω προβλήματος στον οισοφάγο και που ο στρατός τον έκρινε Ι1 ικανό και τον έστειλε σε νησί.
    Ατυχώς το νέο αυτο παιδί δεν οδηγούσε ΦΕΡΑΡΙ και δεν είχε συνήγορο τον ΒΓΟΝΤΖΑ
    BTW ο λαμπρός αυτός επιστήμων (ΒΓΟΝΤΖΑΣ) έγινε συντεκνάτσι, μεταδημότευσε στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ και "εκτίθεται" με την φυλή των πρασίνων ΜΑΣΑΪ για να μας "σωσει"
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κανα-δυό ανέκδοτα για να παέι καλά η μέρα...
    από @ngelos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2009, 19:12
  2. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 19:09
  3. απο σημερα μια νεα μερα....
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2008, 15:28
  4. Νεα γραμμη της ΕΟΚ για διπλωματα
    από tifoefs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4