Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Τηλεμαραθώνιος Γ.Τ.Π ιστορία

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε λεμε αυτο γιωργη.λεμε απλα οτι εφοσον υπαρχουν λογαριασμοι καταθεσης σε τραπεζες δεν ητανε αναγκαιο να γινει κατι το οποιο εχει σα μονο σκοπο τη προβολη.και το σημαντικοτερο ειναι αν θα φτασουν τελικα τα χρηματα στον προορισμο τους.δεδομενου λοιπον οτι τα μμε ειναι μερος της εξουσιας την οποια χωρις δευτερη κουβεντα κρατανε οι ιχυροι, το πραμα δε σου βρωμαει???
    Αυτο ειναι το λιγοτερο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τεσπα μαζευτηκαν λέφτα εστω και με αυτον τον τροπο..... λογω αφελειας πιστευω οτι θα πανε και στους πυροπαθης...με ποιον τροπο θα διανεμηθουν ειναι αυτο που με τρομαζει και ποιος θα διαχειριστει το ποσο αυτο εκει κατω....

Τηλεμαραθωνιος για την φυση πιστευετε οτι θα ειχε τυχη;....@ρχιδι@....ουτε ευρω δεν θα μαζευανε....ποιος τη γαμει την φυση...

Το σημαντικοτερο ομως πιστευω ειναι το εξης...

Ακομα και η προσφορα πλεον γινεται fast-food τακτικης με υπηρεσια delivery κιολας...ολα απο τον καναπε του σπιτιου μας...στειλαμε ενα μηνυμα, δωσαμε κανα 50αρικο ευρω....ΟΚ παιδια!!! εξευμενισαμε την συνειδηδη μας!! παμε για αλλα τωρα, ας ασχοληθουμε με τις εκλογες, ας δουμε κανα πρωϊναδικο, ποιος γαμησε ποιαν, ποιος μοδιστρος τσακωθηκε με γνωστο μοτελο κ.τ.λ.-κ.τλ.

παλι τα ιδια σκατα δηλαδη, παλι κοιμισμενοι και κλεσιμενοι στο γυαλινο κλουβιο μας....αλλα επειδη ο Ελληνας ενα φιλοτιμο εχει, ε καναμε και τον τηλεμαραθωνιο να μην το σκεφτεται πλεον..να του φυγει αυτο το βαρος...

ολα καλα πλεον...παμε για αλλα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Αυτο ειναι το λιγοτερο
    ας ξεκινησουμε απο το λιγοτερο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ας ξεκινησουμε απο το λιγοτερο.
    Οπως ειπε και ο Hold the line οπως το αντιλαμβανεται κανεις

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Ο τρόπος που αντιδρούμε όλοι μπροστά στις φρίκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, περιορίζεται δυστυχώς σε λεκτική οργή και γκρίνια. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το κράτος μας έχει πιάσει από τα @@ και μόνο με τα ίδια όπλα μπορεί να γίνει κάτι. Η αντίδρασή μας δείχνει στους εξουσιαστές μας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά τα σχέδιά τους..

Αυτά...
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Ο τρόπος που αντιδρούμε όλοι μπροστά στις φρίκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, περιορίζεται δυστυχώς σε λεκτική οργή και γκρίνια. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το κράτος μας έχει πιάσει από τα @@ και μόνο με τα ίδια όπλα μπορεί να γίνει κάτι. Η αντίδρασή μας δείχνει στους εξουσιαστές μας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά τα σχέδιά τους..

Αυτά...
    Και νομιζεις οτι το κρατος ειναι οι εξουσιαστες μας?

Do you believe that's air you are breathing now?

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Και νομιζεις οτι το κρατος ειναι οι εξουσιαστες μας?

Do you believe that's air you are breathing now?
    Έχει κάποια διαφορά?
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

δε διαφωνουμε στο οτι η ολη υποθεση ειναι show για καποιους, αλλα το ζητουμενο αυτη τη στιγμη ειναι να μαζευτουν οσο περισσοτερα χρηματα γινεται....

η ουσια του πραγματος, ειναι αυτη που εγραψε ο el hymador....οτι δυστυχως μονο με τετοια μεσα αφυπνιζεται η πλειοψηφια, και οτι με 50 ευρω αραχτοι στον καναπε, εξαγοραζουμε την ησυχια της συνειδησης μας....

εγω εγραψα, μονο και μονο επειδη εχω βαρεθει τους επαναστατες του πληκτρολογιου....φιλε defiant οσο και να γελας ειρωνικα, εχει καταντησει γραφικο.....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    12,000,0000 ευρω πιστεψε δεν θα χαλασουν κανενα πυροπληκτο.
    Πυροπληκτο η ψηφοφορο καλυτερα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    δε διαφωνουμε στο οτι η ολη υποθεση ειναι show για καποιους, αλλα το ζητουμενο αυτη τη στιγμη ειναι να μαζευτουν οσο περισσοτερα χρηματα γινεται....

η ουσια του πραγματος, ειναι αυτη που εγραψε ο el hymador....οτι δυστυχως μονο με τετοια μεσα αφυπνιζεται η πλειοψηφια, και οτι με 50 ευρω αραχτοι στον καναπε, εξαγοραζουμε την ησυχια της συνειδησης μας....

εγω εγραψα, μονο και μονο επειδη εχω βαρεθει τους επαναστατες του πληκτρολογιου....φιλε defiant οσο και να γελας ειρωνικα, εχει καταντησει γραφικο.....

Κατ'αρχας δεν με ξερεις οποτε μην συμπεραινεις

και εγω εχω βαρεθει τους παρτακιδες, ζαμαν φου, ανεγκεφαλους αλλα δεν το κανω θεμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Όχι δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Τα χρήματα που πρέπει να συγκεντρωθούν είναι συγκεκριμένα και πρέπει να τα δώσει το κράτος. Υπάρχουν ειδικά κονδύλια για αυτές τις περιπτώσεις, έχουν προβλεφθεί και έχεις φορολογηθεί για αυτά.

Αν λοιπόν εμείς πρέπει να υποκαταστήσουμε το κράτος σε αυτήν την περίπτωση γιατί να μην το κάνουμε δηλδή σε όλες τις περιπτώσεις? Εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα που ποντάρουν στην συγκίνισή μας για να εισπράξουν για άλλη μια φορά.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Εγώ σόρρυ ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε τόσο.

Δηλαδή αν υπήρχαν μόνο οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα μαζεύονταν τόσο γρήγορα αυτό το ποσό ;
    Αυτό πιστεύετε ;

Ή ότι θα απλώσουνε στο τραπέζι 12 εκατομμυριάκια και θα τα φάνε οι δημοσιογράφοι και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι χαραμοφάηδες..

Μήπως είμαι εγώ τόσο μωρόπιστος τελικά ;

Τόσο ρομαντικά ζω ;

Τόσο δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ο κόσμος είναι τόσο σκατιάς όσο τον παρουσιάζετε κάθε φορά που κάποιος θα φιλοτιμηθεί να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο αφού εγώ έτσι το βλέπω τουλάχιστον ;

Θα σκάσω εγώ αν η Λαμπίρη ή αν ο Αρναούτογλου θα προβληθούν ;

Χέστηκα κι αν χρυσοπληρώθηκαν για να κάνουν αυτή τη δουλειά ή αν την έκαναν για την ψυχή του πατέρα τους που λένε..

12 εκατομμύρια σε τόσες λίγες ώρες απ'τη συμβολή του καθένα μας είναι..

Αν τά'χετε με το κράτος που δείχνει άφαντο πάσο, αλλά να γαμάμε έτσι μια τέτοια υπερπροσπάθεια..

Εύχομαι μόνο να μη βγείτε αληθινοί..

εχω βαρεθει τους επαναστατες του πληκτρολογιου
    ωραιος.
    ερωτηση:το να εισαι επαναστατης του πληκτρολογιου ειναι γραφικο.το να επαναστατησεις στο δρομο ειναι αντιδημοκρατικο γιατι δεν αφηνεις τους συνανθρωπους σου να πανε στη δουλεια τους (ασε που ειναι δεδομενα τα μπαχαλα αρα θα καταστραφουν και περιουσιες ανθρωπων που δε φταινε σε τπτ).το να κανεις ενοπλο αγωνα σε παει καμια 35αρια χρονια πισω (ασε που πλεον δεν πανε και φανταροι αρα αμα παθει καμια εμπλοκη το οπλο το χασαμε το ματς).το να επαναστατησεις μεσω e-mail σε αρμοδιους φορεις και υπηρεσιες ειναι για γελια αφου ξερουμε οτι θα καταληξουν στο καλαθι των αχρηστων. το να επαναστατεις ατομικα (δλδ να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο) ειναι καλο αλλα αν δεν μιλησεις σε καποιους για αυτο ειναι μια τρυπα στο νερο. το να επαναστατησεις βγαινοντας στην ερμου και φωναζοντας με μια ντουντουκα στο χερι και λεγοντας σωστα πραγματα ειναι για το τρελοκομειο.επειδη μπορω να γραφω μεχρι το βραδυ ρε γιωργη....ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΡΕ?????

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μπραβο ρε μαγκες.......τα 'πατε και ξεθυμανατε τωρα....αισθανεστε πιο αντρες τωρα, ετσι δεν ειναι?

σαν πολυ ευκολη δεν την εχετε την κριτικη για τους αλλους? εχετε καταντησει γραφικοι ρε παιδια, κριμα....

+1 .... αλλα ευτυχως που ειχε και το μπασκετ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ σόρρυ ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε τόσο.

Δηλαδή αν υπήρχαν μόνο οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα μαζεύονταν τόσο γρήγορα αυτό το ποσό ;
    Αυτό πιστεύετε ;

Ή ότι θα απλώσουνε στο τραπέζι 12 εκατομμυριάκια και θα τα φάνε οι δημοσιογράφοι και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι χαραμοφάηδες..

Μήπως είμαι εγώ τόσο μωρόπιστος τελικά ;

Τόσο ρομαντικά ζω ;

Τόσο δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ο κόσμος είναι τόσο σκατιάς όσο τον παρουσιάζετε κάθε φορά που κάποιος θα φιλοτιμηθεί να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο αφού εγώ έτσι το βλέπω τουλάχιστον ;

Θα σκάσω εγώ αν η Λαμπίρη ή αν ο Αρναούτογλου θα προβληθούν ;

Χέστηκα κι αν χρυσοπληρώθηκαν για να κάνουν αυτή τη δουλειά ή αν την έκαναν για την ψυχή του πατέρα τους που λένε..

12 εκατομμύρια σε τόσες λίγες ώρες απ'τη συμβολή του καθένα μας είναι..

Αν τά'χετε με το κράτος που δείχνει άφαντο πάσο, αλλά να γαμάμε έτσι μια τέτοια υπερπροσπάθεια..

Εύχομαι μόνο να μη βγείτε αληθινοί..

μακη καμια αντιδραση.διαπιστωση.αν δεν γινοταν τηλεμαραθωνιος δε θα μαζευοταν τα φραγκα.μαζευτηκαν γιατι ο κοσμος ψαχνει να προβληθει και οχι να βοηθησει.και στο τελος να δουμε και κατα ποσο θα βοηθηθουν οι ανθρωποι που επληγησαν.λυπαμαι φιλε που θα σε απογοητευσω με αυτο που θα σου πω αλλα ναι...εισαι ρομαντικος.ευχομαι μονο να μη φτασεις να απογοητευτεις γιατι θα προσγειωθεις ανωμαλα...σου μιλαει παθων και ξερεις οτι σου μιλαει φιλικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κάθε μέρα η ίδια ιστορία
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 22:28
  2. Η αποκριά και η ιστορία της...
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:46
  3. H μικρη και πικρη ιστορια μου...
    από transalper600 στο forum Off topic