εσεις να είστε καλά και περαστικά
εσεις να είστε καλά και περαστικά
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έτσι θα πράτταμε.. CATMASTER !Αρχικά δημιουργήθηκε από nantiast
ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΘΙΣΤΟ ΟΜΟΣ . ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΤΟ.GR ΜΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ CATMASTER KAI ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΤΟ.GR. EINAI TO CATMASTER TO ONOMA TOY EΔΩ ?ΕΤΣΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι θελω να πιστευω κ εγω.......κ δεν εννοω μονο τα μελη του μοτο.γρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έτσι θα πράτταμε.. CATMASTER !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantiast
ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΘΙΣΤΟ ΟΜΟΣ . ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΤΟ.GR ΜΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ CATMASTER KAI ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΤΟ.GR. EINAI TO CATMASTER TO ONOMA TOY EΔΩ ?ΕΤΣΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ??
θελω να πιστευω οτι κ εσεις το ιδιο θα κανατε στη θεση του κ πολλοι απο εδω μεσα αν οχι ολοι...
να ειστε καλα κ να προσεχετε παντα
Catmaster....![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΜΕ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΕ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ .ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΘΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.
Συγχαρητηρια στο παλικαρι, πραγματικα μπραβο του, ειναι μια αξιεπενη πραξη ανθρωπιας που ο καθενας μας υπεχρουτε να τι κανει για τον συνανθρωπο του! Μπραβο σου φιλε οποιος κι αν εισαι!!
ναντια πραγματικα πολυ συγκινητικα οσα εγραψες....ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και γρηγορα....
Ο 'Ακης μας, ειναι μεγαλη ΨΥΧΑΡΑ!![]()
![]()
![]()
Ένα μπράβο είναι λίγο, πολύ λίγο!!!
Όχι μόνο για αυτό που έκανε αλλά και γιατί έχει την σεμνότητα να μην το επιδεικνύει.
Περαστικά σε σένα και τον αραβωνιαστικό σου Νάντια και μπράβο και σε σένα που τον ευχαριστείς δημόσια!
ΣΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ .ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ??
Απο τις στιγμες που ανασαινεις γιατι ξανανοιωθεις ανθρωπος...
στο παλικαρι
και Ναντια περαστικα κ αγυριστα,πολυ ανθρωπινα τα οσα εγραψες![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
περαστικα να ειναι ολα Ναντια. να στε καλα και οι δυο.να γινετε και καλα και ποτε ξανα κατι τετοιο.
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ CATMASTER χαίρομαι που υπαρχω σε ένα φορουμ με τετοια μέλη...
μπραβο και παλι μπραβο.
Την ώρα που πληκτρολογείς θα δεις στ'αριστερά της οθόνης τις φατσούλες, κάνε ένα κλικ πάνω σ'αυτή που θέλεις να βάλειςΑρχικά δημιουργήθηκε από nantiast
ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ??![]()
Περαστικά στον αρραβωνιαστικό σου Νάντια!
Μπράβο ρε Άκη...![]()
![]()
![]()
NA EISTE PANTA KALA KAI GRIGORA PERASTIKA SE ESENA KAI TON ARAVONIASTIKO SOU
![]()
![]()
@CATMASTER![]()
Νάντια ο αρραβωνιαστικό σου τι κάνει πως είναι?
Πως και δεν γράφει αυτός?
Και πάλι περαστικά σας και .ένα μεγάλο μπράβo στον Catmaster
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!