το οτι το ετριψε δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα ξαναβγαλει σκουρια απο μεσα...
γνωμη μου ειναι να πας να κανεις τουλαχιστον πλαστικοποιηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο![]()
![]()
το οτι το ετριψε δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα ξαναβγαλει σκουρια απο μεσα...
γνωμη μου ειναι να πας να κανεις τουλαχιστον πλαστικοποιηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο![]()
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να την πετάξεις την ντουντούκα και να πάρεις κανέναν ιάπωνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..........
ΠΕΤΑΞΕΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ!!!!!!!!!!!!!
φιλικά.....![]()
Καλύτερα να το πάς για πλαστικοποίηση... Εγώ έχω το πλαστικό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Τσέκαρε και μήπως βρείς μεταχειρισμένο πλαστικό....Είναι άψογο...
Μπορείς βέβαια να ακούσεις και τη συμβουλή του φίλου πιο πάνω, να πάρεις δηλαδή ένα Γιατονπουτσάν και να βρείς την υγειά σου...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Καλύτερα να το πάς για πλαστικοποίηση... Εγώ έχω το πλαστικό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Τσέκαρε και μήπως βρείς μεταχειρισμένο πλαστικό....Είναι άψογο...
Μπορείς βέβαια να ακούσεις και τη συμβουλή του φίλου πιο πάνω, να πάρεις δηλαδή ένα Γιατονπουτσάν και να βρείς την υγειά σου...
Αλήθεια......
Αυτός ο κινητήρας που έχεις στο αβατάρ σου, στα πόσα χιλιόμετρα θέλει πέταμα και αντικατάσταση????
![]()
:rotflmao:
1) file siakattackj, anti na g@mhseis to topic, anoikse ena allo kai katebase oti goustarei h psuxh sou (kai ta apothumena sou) gia ta Ducati.... einai m@l@ki@ omws na g@m@s to topic etsi sto asxeto
2) (sto thema mas) kalutera na kanei plastikopoihsh giati etsi tha mporei na xrhsimopoiei magnhtiko tank bag![]()
![]()
![]()
Αυτα που μου εχει δωσει η ιταλίδα μου τα γιαπωνεζικα κουβαδακια δεν προκειται ουτε σαν ονειρο να μου τα προσφερουν!!!!Εγώ θα σου πρότεινα να την πετάξεις την ντουντούκα και να πάρεις κανέναν ιάπωνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..........
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ,ΠΑΛΙ DUCATI ΘΑ ΕΙΧΑ!!!!!
αααχχχχ...... αυτοί οι ντουκατίστοι είναι πολύ "ψαράδες"....:rotflmao: :rotflmao:
καλά παίδες το κόβω....
αν σας σύγχησα, συγνώμη, δεν ήταν εσκεμμένο..... (μάλλον τα ντουκάτι σας συγχήζουν....)