πάρ' το μωρέ καλό είναι :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το είδα..Γι'αυτό ρωτάω μερικά πραγματάκια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρ' το μωρέ καλό είναι :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το είδα..Γι'αυτό ρωτάω μερικά πραγματάκια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πάρ' το μωρέ καλό είναι :rotflmao: :rotflmao:
εεε,χμχμ...γκουχουαυτοειναιδικομουγκουχουγκουχου..
![]()
μεσα στην εβδομαδα θα εχω ετοιμο το δικο μου...
νεα πλαστικά, νεα εξάτμιση !
θα βαλω φωτο να μου πεις....![]()
Σταύρο .... πόσα ζητάς για το χάρο ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
![]()
(το ψιλοσκέφτομαι να κάνω την τρέλα)![]()
Στάυρο, ένα KTM 640 δεν έχεις..?Αν είναι αυτό, προφανώς μου πέφτει μεγάλο για τη δουλειά που το θέλω. Ευχαριστώ πάντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
![]()
![]()
Για τα TTR-250 δε θα βγάλεις άκρη γιατί στην Ελλάδα άρχισαν να εισάγωνται από το 1999 και μετά. Όλα τα προηγούμενα μοντέλα που κυκλοφορούν εδώ είναι παραεισαγωγής! Κάποιος είπε ότι 1500€ για μοντέλο '97 είναι πολλά! Αν ανοίξεις τις αγγελίες στις εφημερίδες πωλούνται από αυτή την τιμή και πάνω! Μπορώ να πω μετά από 4 χρόνια χρήσης ότι είναι πολύ αξιόπιστα και πολύ εύκολα στο να τα κάνεις ότι θες στο δρόμο ή στο χώμα!
Το δικό μου είναι μιζάτο και με μεταλικό ντεπόζιτο αλλά τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ήταν με μανιβέλα (όχι παραεισαγωγής). Το καλό είναι ότι ακόμα και για τα παλιά μοντέλα τα ανταλακτικά υπάρχουν (αν και συνήθως γίνεται παραγγελία γιατί δεν χαλάνε και πολύ συχνά και οι αντιπρώσοποι δεν κρατάνε στοκ!)
Αυτά για το TTR!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
1500 ειναι πολλα για 97'αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρτω και δεν θα θες να το δώσεις ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
............ Κάποιος είπε ότι 1500€ για μοντέλο '97 είναι πολλά! Αν ανοίξεις τις αγγελίες στις εφημερίδες πωλούνται από αυτή την τιμή και πάνω! Μπορώ να πω μετά από 4 χρόνια χρήσης ότι είναι πολύ αξιόπιστα και πολύ εύκολα στο να τα κάνεις ότι θες στο δρόμο ή στο χώμα!
![]()
![]()
Βρε Maira με παρεξήγησες. ( ίσως να μην το διατύπωσα σωστά )απλά επειδή είναι 10ετιας μηχανή εννοούσα πως θέλει έναν καλό έλεγχο για να μην δώσει άλλα τόσα σε επισκευές . 1500 δεν είναι λίγα λεφτά
ώστε να λες παρ'τo παρ'τo είναι ευκαιρία . οι τιμές όντως εκεί κινούνται , και αν διαβάσεις τα υπόλοιπα μηνύματα είμαι υπέρ των 250και για το συγκεκριμένο τι του είπα ο κακομοίρης , αν είναι σε καλή κατάσταση δεν θα θέλει να το αποχωριστεί
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Μάλιστα, οπότε είπαμε ttr κατά προτίμηση (όχι το raid). Τώρα όσον αφορά τα dr, τι παίζει..? Αυτό το μοντέλο που το έβρισκες πολύ εύκολα σε ενοικιαζόμενα το 250 τι λέει? & υπάρχει άλλο dr 250S? Έχω χάσει τη μπάλλα. Επίσης από Kawassakia τι λέτε..? Προφανώς με τα λεφτά που διαθέτω (εως 1500) δε μπορώ να πάρω κάτι σχετικά καινούριο. Οπότε δώστε βάση σε παλιά μοντέλα.![]()
![]()
![]()
Έχει ένα ο λαθρέμπορας, αλλά έχει λίγο τρύπιο πιστόνι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης από Kawassakia τι λέτε..?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για αυτό πες του ότι ούτε 300 euros δε του δίνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχει ένα ο λαθρέμπορας, αλλά έχει λίγο τρύπιο πιστόνι !!!![]()
Τώρα βοηθήστε με ρε, στο προβληματισμό μου..Λέω να πάρω σβάρνα αύριο τα εδώ μαγαζιά για αρχή..Τι σκατά μοντέλα να κοιτάω, γιατί ttr δε πρόκειται να βρω..![]()
Μια οποιαδήποτε παραλλαγή του XR250...
XR250R
XLR250R
Kατα προτίμηση με μίζα...
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Το XLR δεν είναι πολύ αρχαίο..? Νομίζω ότι δε βγήκε καν τη δεκαετία του '90..Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μια οποιαδήποτε παραλλαγή του XR250...
XR250R
XLR250R
Kατα προτίμηση με μίζα...
![]()
gia to klx 300r?πολυ πιο δυνατο απο τα αλλα.nikasil μοτερ,υδροψυκτο,δισκοφρενο εμπρος πισω και σκυλι!
Εβγαινε μέχρι το 93 νομίζω ως XLR250R. Βασικά, τα Xr έχουν τον ίδιο κινητήρα για πάρα πολλά χρόνια οπότε αμα βρεις κανα παλιό αλλά σε καλή κατάσταση ίσως σε βολέψει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το XLR δεν είναι πολύ αρχαίο..? Νομίζω ότι δε βγήκε καν τη δεκαετία του '90..
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Βασικά αυτά που θα κοιτάξω είναι κατάσταση κινητήρα, αναρτήσεις (βασικό), πλαίσιο & μίζα. Ξεχνάω κάτι..? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αργότερα σιγά σιγά με λίγα χρήματα & πολύ προσωπική δουλειά να το κάνω αστέρι. Να έχει δηλαδή δυντότητες να γίνει. Πχ διάβαζα για τα ttr 250 raid ότι έχουν εντελώς διαφορετικό πλαίσιο & αναρτήσεις από ότι το ttr. Μήπως γίνεται το ίδιο πχ & με το XLR..?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εβγαινε μέχρι το 93 νομίζω ως XLR250R. Βασικά, τα Xr έχουν τον ίδιο κινητήρα για πάρα πολλά χρόνια οπότε αμα βρεις κανα παλιό αλλά σε καλή κατάσταση ίσως σε βολέψει...
Θέλει ψάξιμο & το κακό είναι ότι εδώ δεν έχεις επιλογές, συν του ότι τα χρήματα είναι ίσως περισσότερα από ότι Αθήνα πχ.
![]()