Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Βοήθεια για το σκύλο μου!!!

θα σου πω αυριο
    θελουμε εμεις (το καλο ειναι οτι εχουμε μεγαλο κηπο)
    αλλα με τα μικρα εχουμε προβλημα γιατι σκαβουν τον κηπο
    κ καταστεφουν τα παντα

αλλα ειναι κ ομορφο σκυλακι οποτε
    ελπιζω να τα καταφερω!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    θα σου πω αυριο
    κ καταστεφουν τα παντα

ελπιζω να τα καταφερω!!!
    Ρε παληογατο θα σε κανει μπριζολακι για πρωϊνο !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    θα σου πω αυριο
    κ καταστεφουν τα παντα

ελπιζω να τα καταφερω!!!

OK για οποιαδήποτε πληροφορία θες στείλε πμ.

Ευχαριστώ!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    το νεο του .... φιλο.....για να μην πω αφεντικο ...δεν μου αρεσει
    καθολου αυτη η λεξη ....

+ 1.254.698.364.666

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Να ρωτήσω κάτι άλλο.
    Πόσο καιρό θα λείψεις συνολικά ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Να ρωτήσω κάτι άλλο.
    Πόσο καιρό θα λείψεις συνολικά ?

Έξι μήνες το λιγότερο! Αλλά το σκυλί δεν το κάνω μπαλάκι!!!! Αφού δεν μπορεί να μείνει σπίτι γι' αυτό το διάστημα, δεν θα το πάρω πίσω κι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς θα πάθει ένα σοκ με την μία αλλαγή περιβάλλοντος! Δεν χρειάζεται να πάθει κι άλλο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έξι μήνες το λιγότερο! Αλλά το σκυλί δεν το κάνω μπαλάκι!!!! Αφού δεν μπορεί να μείνει σπίτι γι' αυτό το διάστημα, δεν θα το πάρω πίσω κι αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς θα πάθει ένα σοκ με την μία αλλαγή περιβάλλοντος! Δεν χρειάζεται να πάθει κι άλλο!!!

Καλά πλάκα μας κάνεις ?
    Θα λείψεις 1 εξάμηνο και ψάχνεις να δωρίσεις το σκυλο ??????????????
    Πηγαινε τον σε ενα pet pansion να στο φυλάξουν για 6 μήνες και μετά να επιστρέψει στη σωστή του οικογένεια...δλδ......εσένα.
    Αν έχεις ενδοιασμούς....εχει ενας φίλος μου στην Κερατέα....απίστευτος λάτρης σκύλων....και με την τιμή τα βρίσκετε.
    Αλλα να δωρίσεις το σκύλο επειδη θα λείψεις για ενα 6μηνο...εμενα μου ακουγεται σαν εγκατάλειψη.

****Νο Offense****

huskie ειναι
    Ουτε απο αφεντικα καταλαβαινει ουτε απο αλλαγες περιβαλλοντος
    Οπου και να παει, με οποιον κ να ειναι μεσα στη τρελη χαρα θα ειναι
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    το να στο φιλοξενήσει ένα φιλικό σπίτι για έξι μήνες και όταν επιστρέψεις να το πάρεις πίσω δεν είναι καθόλου επιλογή?

αν όχι, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την ζωοφιλική εταιρία μήπως μπορέσουν και βρουν αυτοί ανάδοχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    το να στο φιλοξενήσει ένα φιλικό σπίτι για έξι μήνες και όταν επιστρέψεις να το πάρεις πίσω δεν είναι καθόλου επιλογή?

αν όχι, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την ζωοφιλική εταιρία μήπως μπορέσουν και βρουν αυτοί ανάδοχο...

Αυτό το έκανα σήμερα! Έχω κάνει σχεδόν όλες τις πιθανές κινήσεις! Όσο για να το δώσω σε φιλικό σπίτι για εξι μήνες δεν πάιζει! Εξήγησα τους λόγους! Το σκυλί δεν είναι μπαλάκι! Ήταν να μείνει ένα ζευγάρι σπίτι και να το κρατήσει όσο θα έλειπα αλλά τελικά δεν μπορούν. Τώρα που είναι αναγκασμένο να αλλάξει περιβάλλον προτιμώ να πάει εκεί και να μην αλλάξει περιβάλλον ξανα!

Όσο για τις πανσιον σκύλων που αναφέρετε, εδώ δε θα μου φτάνουν τα λεφτά για να μπορώ να περάσω τον μήνα μου! Το ξέρετε ότι το πιο φθηνό είναι 20€ τη μέρα??? Κάνε λίγο τον πολαπλασιασμό!!!

Re: Βοήθεια για το σκύλο μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Λίγο άσχετο με το αντικείμενο του φόρουμ αλλά πιστεύω πως θα υπάρχουν κάποιοι να με βοηθήσουν!!! Ρωτήστε φίλους και γνωστούς σας που να αγαπούν τα ζώα, να θέλουν ένα σκυλί!!! Πραγματικά πλησιάζουν οι μέρες που θα φύγω και πρέπει να βρω κάπου να το δώσω!!! Είναι πανέξυπνος 13 μηνών και πολύ παιχνιδιάρης ακόμα! Είναι εμβολιασμένος και υγιείς. Ψάχνει καινούργιο σπίτι!!! Αν ξέρετε κάποιον ή κάπου που μπορώ να απευθηνθώ παρακλώ πέιτε μου!! Το όνομά του είναι Cookie και είναι ημίαιμο Χάσκι. Καλός φύλακας και κυνηγός!

Ευχαριστώ!

Αυτό είναι το μπέρδεμα με τα ομορφα κουταβάκια..

Μεγαλώνουν.

Κοινώς, πρέπει να το σκεφτόμαστε 2 φορές και μετά άλλες 2 όταν πάιρνουμε σκύλο γιατί δημιουργεί υποχρέωσεις....

Σόρρυ δλδ αλλα έσυ με την ευκαιρία που θα λείπεις, θέλεις να δώσεις και τον γαβγούλ σου και δεν τον παίρνεις πίσω για να μην πάθει ψυχολογικό πατατράκ??? :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι διαβάζουμε....

Re: Re: Βοήθεια για το σκύλο μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Αυτό είναι το μπέρδεμα με τα ομορφα κουταβάκια..

Μεγαλώνουν.

Κοινώς, πρέπει να το σκεφτόμαστε 2 φορές και μετά άλλες 2 όταν πάιρνουμε σκύλο γιατί δημιουργεί υποχρέωσεις....

Σόρρυ δλδ αλλα έσυ με την ευκαιρία που θα λείπεις, θέλεις να δώσεις και τον γαβγούλ σου και δεν τον παίρνεις πίσω για να μην πάθει ψυχολογικό πατατράκ??? :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι διαβάζουμε....

Λοιπόν όταν τον πήρα τον έσωσα από βέβαιο0 θάνατο αφού γενήθηκε ανάμεσα από τρείς μεγάλες λεωφόρους!!! Το σκέφτικα καλά και όταν τον πήρα δεν ήξερα καν ότι θα φύγω!!! Δεν θα λείψω μια ή δυο βδομάδες!!! Είναι έξι μήνες και μπορεί να μην φαίνεται πολύ αλλά είναι αρκετό διάστημα! Αν έψαχνα ευκαιρία να τον διώξω πίστεψέ με θα το είχα κάνει νωρίτερα!!! Αλλά στην προκειμένη δεν γίνεται διαφορετικά!!! Και να σου πω κάτι? Αν βρεθεί μια οικογένεια που να έχει και αυλή και θα έχει και περισσότερη παρέα, ναι το προτιμώ! Γιατί θα ήταν πολύ εγωιστικό από μέρους μου γυρίζοντας να τον πάρω πίσω από ένα καλύτερο περιβάλλον γνωρίζοντας ότι είναι σκυλί και όχι άνθρωπος και προσαρμόζεται σε καινούργιο περιβάλλον (πόσο μάλλον αν θα είναι καλύτερο!)

Τώρα αν αυτό με πονάει κι αν το κάνω ελαφρά την καρδία, κάποιοι ξέρουν πολύ καλά!!!!

Μπορει να γραφει μονο οποιος μπορει να βοηθησει την Ιωαννα???Δυστηχως πρεπει να αποχωριστει τον ''μπισκοτο''.....υπαρχουν και αλλα θρεντ να σπαμαρετε....αιντε τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μπορει να γραφει μονο οποιος μπορει να βοηθησει την Ιωαννα???Δυστηχως πρεπει να αποχωριστει τον ''μπισκοτο''.....υπαρχουν και αλλα θρεντ να σπαμαρετε....αιντε τωρα....

Εδω το ζήτημα είναι ζωής-θανάτου και δεν κάνει ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Εδω το ζήτημα είναι ζωής-θανάτου και δεν κάνει ε?

Φίλε μου εσένα, εμένα η κάποιον άλλο εδώ μέσα μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους το όλο θέμα.Η Maira πρέπει να φύγει και καλώς ή κακώς πρέπει να δώσει το σκυλάκι της γι'αυτό ψάχνει να βρεί μια καλή λύση γιατί δείχνει πως το θέμα την πονάει.Αν ήταν αλλιώς θα το άφηνε στο δρόμο απ'όπου άλλωστε το μάζεψε... Εμείς λοιπόν αντί να επικρωτήσουμε αυτή της την κίνηση πρέπει να την ειρωνευτούμε? Σου ξαναλέω πως για μας είναι ένα ακόμα σκυλί όχι όμως και για τη Μaira για αυτό λοιπόν ας τη βοηθήσουμε όσοι και αν μπορούμε...

Χωρίς παρεξήγηση
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χαριζω Το Σκυλο Μου
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 12:29
  2. Βοηθεια με το τερας μου!!
    από jdoohan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 13:46
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Forum
    από aaa``` στο forum Off topic