Α ρε μπαγάσα τι μού κάνεις!Hayabusa,Nurburgring.....το φελέκι μου μέσα,πού θα πάει!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αυτο λεω και εγω.......τελικα σου παει πολυ το μαυρο ρε μπαγασα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε μπαγάσα τι μού κάνεις!Hayabusa,Nurburgring.....το φελέκι μου μέσα,πού θα πάει!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αυτο λεω και εγω.......τελικα σου παει πολυ το μαυρο ρε μπαγασα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν μας είπες όμως....εσύ ton pezeis?:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
gia poio logo polloi edw mesa ton pezoun oti den trexoun kai krazoun tous allous?
Ουστ ρε κουλάδι που κάνεις και παντιλίκια με το κωλόχρεπό σου![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ΝΑΙ !!!!! Σου πάει όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!! Να την πάρεις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αυτο λεω και εγω.......τελικα σου παει πολυ το μαυρο ρε μπαγασα......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ένας έρχεται στον Πόρο και μού τη μοστράρει φάτσα κάρτα,γυαλιστερή-γυαλιστερή.![]()
![]()
Ο άλλος στην Κρήτη μόλις την αγόρασε..![]()
![]()
Ο τρίτος πάει στη Βαρκελώνη και περιγράφει κιόλας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και σαν να έφτανε αυτό,μεθαύριο που θα πάω Θεσσαλονίκη,θα με περιμένει κι τέταρτος.![]()
![]()
![]()
![]()
Τεταρταίος πυρετός!.....και θά'ναι και Τετάρτη.![]()
![]()
Ααααααααααχχχχχ!!!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ο ένας έρχεται στον Πόρο και μού τη μοστράρει φάτσα κάρτα,γυαλιστερή-γυαλιστερή.![]()
![]()
Ο άλλος στην Κρήτη μόλις την αγόρασε..![]()
![]()
Ο τρίτος πάει στη Βαρκελώνη και περιγράφει κιόλας.![]()
![]()
![]()
![]()
Και σαν να έφτανε αυτό,μεθαύριο που θα πάω Θεσσαλονίκη,θα με περιμένει κι τέταρτος.![]()
![]()
![]()
![]()
Τεταρταίος πυρετός!.....και θά'ναι και Τετάρτη.![]()
![]()
Ααααααααααχχχχχ!!!
οπως βλεπεις, οσο κ να γυρνας τη πλατη σου
η μοιρα σε κυνηγαει!
ποσο γρηγορα μπορεις να τρεξεις?![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μωρέ νταξ' τρέχω....αλλά δεν έχω διάρκεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
οπως βλεπεις, οσο κ να γυρνας τη πλατη σου
η μοιρα σε κυνηγαει!
ποσο γρηγορα μπορεις να τρεξεις?![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
den milhsa oute gia koulous oute gia xerades.apla eipa mhn krazete ayta pou kanete kai eseis oi idioi!![]()
Κοιτα να δεις υπαρχουν και πολλοι εδω μεσα που θςλουν να τα πανε και δεν μπορουνε..Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
den milhsa oute gia koulous oute gia xerades.apla eipa mhn krazete ayta pou kanete kai eseis oi idioi!![]()
Αυτους γιατι τους ξεχασες;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μάλλον δεν ξέρει που μπήκε το παιδάκι !!!
Εγω φίλε αγαπώ την μοτοσυκλέτα .... αλλά περισσότερο αγαπώ την ζωή μου .... και επειδή η επιλογή μου θεωρείτε λογική , την υπερασπίζομαι με πάθος .
Κατα καιρούς εμφανίζονται στο φόρουμ άτομα με ψυχολογικά προβλήματα , που νομίζουν ,
οτι βρήκαν και άλλα κολλημένα άτομα , με τα γκάζια .... νόμιζαν ότι βρήκαν παρέα ... στο να μετράνε το πουλάκι τους με το χαρακάκι ... και έπειτα να κρυφογελούν από υπερηφάνεια για τα εκατοστά της λούτσας τους .
Εγω ... έτσι και σε δω να παίρνεις στο χέρι το χαρακάκι ,
θα σου κόψω το λούτσο σου , και θα σου μενει το χαρακάκι !!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΝΑΙ !!!!! Σου πάει όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!! Να την πάρεις !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα παρεις....και οχι να ΤΗΝ παρεις,γιατι η συγκεκριμενη ειναι ο ερωτας αλλου....αλλα οντως σου παει πολυ ρε μπαγασα.....ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον...τελλλλοςςςςςς....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εμείς οι δυο,μαζί θα τρέξουμε. Άντε και ζυγώνει ο καιρός....
Εμενα γιατι με ξεχνας!!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Το διπλωμα το εβγαλες????
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Το διπλωμα το εβγαλες????
Εσυ τωρα τι πεταγεσε????![]()
de to pira akoma alla exw mia fili poy moy mathenei kapoia pragmatakia. Twra se 2 bdomades pou ksemperdeuw me th ptyxiakh, mpenw kai se mode diplwmatos!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ουπς!Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
![]()
Ίσως γιατί δεν βλέπεις χαγιαμπούσες δεξιά κι αριστερά;Ίσως γιατί ο ΑΕΚτζής είναι κακός;![]()
![]()
Ξέρω γώ;![]()
![]()
![]()
Ο Σωτήρης ξέρει!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.