coolΑρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Εντάξει εγώ ποιό πολύ χιούμορ έκανα κάτι ίσος μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κανένα πρόβλημα, άλλωστε γιατί να αισθάνομαι έτσι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coolΑρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Εντάξει εγώ ποιό πολύ χιούμορ έκανα κάτι ίσος μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κανένα πρόβλημα, άλλωστε γιατί να αισθάνομαι έτσι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς τον![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Μεγαλώνει η cbπαρέα και μ΄αρέσει .Και εγώ νεος είμαι άραξε. Απο δω μέσα ότι ρωτησα μου απαντήσαν με πολύ προθυμία και ας ρώταγα και άκυρα και γιαυτο αλλωστε πάντα λέω τα καλυτερα για το forum μας.![]()
![]()
![]()
Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη
Εγώ να φανταστείτε την Τετάρτη την παίρνω και είναι σαν να την έχω μήνες από τις βόλτες σε αυτό το φόρουμ με τα όσα έχω μάθει και με τα λίγα που έχω πει και ανταλλάξει. Μιλώ για το CB400SF παρεμπιπτόντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
Μεγαλώνει η cbπαρέα και μ΄αρέσει .Και εγώ νεος είμαι άραξε. Απο δω μέσα ότι ρωτησα μου απαντήσαν με πολύ προθυμία και ας ρώταγα και άκυρα και γιαυτο αλλωστε πάντα λέω τα καλυτερα για το forum μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. ΑΧ πάω κάθε μέρα την βλέπω και είναι σαν να μου μιλάει και να μου λέει πάρε με από εδώ μέσα, είμαι έτοιμη δεν με βλέπεις... και εγώ τις λέω κάνε λίγο υπομονή για το καλό σου ενδιαφέρομαι... Οχχχ μάλλον ξέφυγα. Έχω Αυτοκίνητο, παπί, έχω αλλάξει πολλά AUTO και μηχανές αλλά αυτή με έχει γοητεύσει πολύ και διαφορετικά. Πάντα είχα εντούρο και κρος αλλά ποτέ στριτ. Βόλτα μόνο από φίλων μηχανές στριτ...Τα AUTO τα σιχάθηκα με αυτή την κίνηση, έχει παραγίνει ποιά το κακό, όλοι από 2 και 3 έχουν και δεν χωράνε ούτε τα παπάκια πια.
ΑΑ.! Θυμήθηκα είχα ένα CB200 πριν πολλά χρόνια και ήμουν θυμάμαι πολύ ευχαριστημένος.!![]()
Panatha