Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΛΤΑΤΗ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πουλάει Aprilia ο Σουλτ. , ή αποφάσισες να μπεις στο σωστό δρόμο? :rotflmao: :rotflmao:
    σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Συνφορουμιτη byr0n

Δεν πιστεύω οι διαχειριστές του φόρουμ, να έχουν κάποιο πρόβλημα για θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για κατάστημα, αν αυτός που την κάνει γράψει το ονοματεπώνυμο του, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., ΔΟΥ στην οποία ανήκει, είναι δηλαδή επώνυμος (οπότε να ξέρουν οι αρχές μετά ποιόν να κυνηγήσουν είτε για δυσφήμηση είτε για διαφήμιση) και όχι να κρύβεται πίσω από ένα nickname

Ευχαριστώ γυναίκα για τα χάπια
    όταν λες την άποψη σου σε συζήτηση καφετερίας δίνεις τα παραπάνω στοιχεία σου? και στην καφετερία υπάρχει η ανωνυμία, η έλλειψη κυρώσεων κ.λ.π., δεν θα σου κάνουν μήνυση οι υπόλοιποι που πίνουν την φράπα τους αν διαφημίζεις ή δυσφημίζεις κάποιο κατάστημα. τα φόρουμ τι είναι? ψηφιακές καφετερίες είναι, αν θες ψηφιακοί σύλλογοι των οποίων τα μέλη τους επικοινωνούν μέσω ίντερνετ. ακούς διάφορα, από μαλακίες μέχρι απόψεις ανθρώπων που ξέρουν τι λένε, εσύ κρίνεις τι θα κρατήσεις, με ποιόν συμφωνείς και αν πιστεύεις τα αναγραφόμενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε?
    Σε αυτόν που κάνει τον κινέζο ρε φίλε....

You BETA believe...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Σε αυτόν που κάνει τον κινέζο ρε φίλε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bat_angel.gif 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	16,0 KB 
ID:	103389
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    όταν λες την άποψη σου σε συζήτηση καφετερίας δίνεις τα παραπάνω στοιχεία σου? και στην καφετερία υπάρχει η ανωνυμία, η έλλειψη κυρώσεων κ.λ.π., δεν θα σου κάνουν μήνυση οι υπόλοιποι που πίνουν την φράπα τους αν διαφημίζεις ή δυσφημίζεις κάποιο κατάστημα. τα φόρουμ τι είναι? ψηφιακές καφετερίες είναι, αν θες ψηφιακοί σύλλογοι των οποίων τα μέλη τους επικοινωνούν μέσω ίντερνετ. ακούς διάφορα, από μαλακίες μέχρι απόψεις ανθρώπων που ξέρουν τι λένε, εσύ κρίνεις τι θα κρατήσεις, με ποιόν συμφωνείς και αν πιστεύεις τα αναγραφόμενα.
    Όχι βέβαια γιατι οταν μιλάω σε καφετέρια όλοι όσοι ακούνε τυγχάνει να είναι φίλοι και ξέρουν τουλάχιστον που θα με βρουν.
    Οπότε ανωνυμία δεν υπάρχει και σίγουρα δεν θα μου κάνουν μήνυση οι φίλοι μου αλλα θα μου την έλεγαν και μάλιστα χοντρά αν γινόταν μία στραβή.
    Δηλαδή εσύ φτιάχνεις την φράπα σου και την αράζεις στο pc για να μιλήσεις ε.. να γράψεις με μαλάκες, αλλα μπορεί να βρείς και κανένα άνθρωπο.
    Ωραίος
    Συνέχισε έτσι αγόρι μου
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Δηλαδή εσύ φτιάχνεις την φράπα σου και την αράζεις στο pc για να μιλήσεις ε.. να γράψεις με μαλάκες, αλλα μπορεί να βρείς και κανένα άνθρωπο.
    Ωραίος
    Συνέχισε έτσι αγόρι μου
    να γράψω με μαλάκες όχι αλλά παντού υπάρχει και ένας μαλάκας αγορι μου, οπότε δείχνεις ανοχή. και πολλές φορές έχω μιλήσει με άτομα που ούτε το όνομα τους ήξερα αλλά ανταλλάξαμε απόψεις.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. προσφορές από κατάστημα στην Αγγλία
    από tam στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 22:31
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 09:07
  3. Εντυπωσεισ Απο Το Μαθημα!!!!!
    από periklisk στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 22:53