σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πουλάει Aprilia ο Σουλτ. , ή αποφάσισες να μπεις στο σωστό δρόμο? :rotflmao: :rotflmao:
σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πουλάει Aprilia ο Σουλτ. , ή αποφάσισες να μπεις στο σωστό δρόμο? :rotflmao: :rotflmao:
όταν λες την άποψη σου σε συζήτηση καφετερίας δίνεις τα παραπάνω στοιχεία σου? και στην καφετερία υπάρχει η ανωνυμία, η έλλειψη κυρώσεων κ.λ.π., δεν θα σου κάνουν μήνυση οι υπόλοιποι που πίνουν την φράπα τους αν διαφημίζεις ή δυσφημίζεις κάποιο κατάστημα. τα φόρουμ τι είναι? ψηφιακές καφετερίες είναι, αν θες ψηφιακοί σύλλογοι των οποίων τα μέλη τους επικοινωνούν μέσω ίντερνετ. ακούς διάφορα, από μαλακίες μέχρι απόψεις ανθρώπων που ξέρουν τι λένε, εσύ κρίνεις τι θα κρατήσεις, με ποιόν συμφωνείς και αν πιστεύεις τα αναγραφόμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Συνφορουμιτη byr0n
Δεν πιστεύω οι διαχειριστές του φόρουμ, να έχουν κάποιο πρόβλημα για θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για κατάστημα, αν αυτός που την κάνει γράψει το ονοματεπώνυμο του, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., ΔΟΥ στην οποία ανήκει, είναι δηλαδή επώνυμος (οπότε να ξέρουν οι αρχές μετά ποιόν να κυνηγήσουν είτε για δυσφήμηση είτε για διαφήμιση) και όχι να κρύβεται πίσω από ένα nickname
Ευχαριστώ γυναίκα για τα χάπια
Σε αυτόν που κάνει τον κινέζο ρε φίλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Όχι βέβαια γιατι οταν μιλάω σε καφετέρια όλοι όσοι ακούνε τυγχάνει να είναι φίλοι και ξέρουν τουλάχιστον που θα με βρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
όταν λες την άποψη σου σε συζήτηση καφετερίας δίνεις τα παραπάνω στοιχεία σου? και στην καφετερία υπάρχει η ανωνυμία, η έλλειψη κυρώσεων κ.λ.π., δεν θα σου κάνουν μήνυση οι υπόλοιποι που πίνουν την φράπα τους αν διαφημίζεις ή δυσφημίζεις κάποιο κατάστημα. τα φόρουμ τι είναι? ψηφιακές καφετερίες είναι, αν θες ψηφιακοί σύλλογοι των οποίων τα μέλη τους επικοινωνούν μέσω ίντερνετ. ακούς διάφορα, από μαλακίες μέχρι απόψεις ανθρώπων που ξέρουν τι λένε, εσύ κρίνεις τι θα κρατήσεις, με ποιόν συμφωνείς και αν πιστεύεις τα αναγραφόμενα.
Οπότε ανωνυμία δεν υπάρχει και σίγουρα δεν θα μου κάνουν μήνυση οι φίλοι μου αλλα θα μου την έλεγαν και μάλιστα χοντρά αν γινόταν μία στραβή.
Δηλαδή εσύ φτιάχνεις την φράπα σου και την αράζεις στο pc για να μιλήσεις ε.. να γράψεις με μαλάκες, αλλα μπορεί να βρείς και κανένα άνθρωπο.
Ωραίος
Συνέχισε έτσι αγόρι μου![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
να γράψω με μαλάκες όχι αλλά παντού υπάρχει και ένας μαλάκας αγορι μου, οπότε δείχνεις ανοχή. και πολλές φορές έχω μιλήσει με άτομα που ούτε το όνομα τους ήξερα αλλά ανταλλάξαμε απόψεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Δηλαδή εσύ φτιάχνεις την φράπα σου και την αράζεις στο pc για να μιλήσεις ε.. να γράψεις με μαλάκες, αλλα μπορεί να βρείς και κανένα άνθρωπο.
Ωραίος
Συνέχισε έτσι αγόρι μου![]()