Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: street bike stunts..αξιζουν??

Re: Re: street bike stunts..αξιζουν??

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
    φιλοι συμφορουμιτες τωρα τελευταια εχω φαει ενα κολλημα με κατι βιντεακια απο το γνωστο youtube απο μηχανες που κανουν "εντο" "σουζες" και διαφορα αλλα τερμα εντυπωσιακα πραγματα...το θεμα ειναι οτι ειναι αρκετες εντυπωσιακες και οι τουμπες που τρωνε..στην αρχη ηθελα να μαθω παρα πολυ να κανω και εγω τετοια stunts τελικα ομως αποφασισα οτι εφ'οσον τα ευρω δεν ρεουν αφθονα σε μια πτωση(που δεν νομιζω καποιος που κανει τετοια πραγματα να μην εχει φαει) τα χανω ολα μηχανη και πανω απο ολα υγεια καθως μπορεις πολυ ευκολα να σπασεις.......................................................

καταρχας καλησπερα ,

κοιτα οτι γουσταρει ο καθενας , αρκει να μην κινδυνευει ο ιδιος η αλλοι ανθρωποι ,
    η αληθεια ειναι οτι για να κανεις τα stand αυτα πρεπει να εισαι ψιλοκαμενος , να περισευουν απ ' το κεφαλι σου τελικα εξατμισεων , να πινεις αντι για καφε νιτρομεθανολες , να εχεις ζιγκλερωμενα εγκεφαλικα κυτταρα κ.τ.λ...

θελει παντως οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω ενα naked αλλα να το ' χεις μονο για αυτην την δουλεια , αλλα μην νομιζεις & το μηχανακι εκτος απ' την δικη σου εκπαιδευση πρεπει να το ' χεις τρελα stabilaρισμενο οπως οι τυποι που περιγραφεις.......

εγω παντως γουσταρω τρελα αλλα οχι απομιμησεις παντα το προσωπικο μας στυλ

espresso
    Καλα τα λες...ολα τα παπακια που κανουν σουζες φορανε και απο ενα καλο stabilizater ohllins για να περιορισουν το τανκ σλαπινκ μετα τη σουζα...ΓΙΑ ΤΑΚΕ ΙΤ ΙΖΖΥΥΥΥΥ ρε παιδια...και η καγκουριες ειναι οπως αλα τα πραγματα...η το εχεις η οχι...αν δεν το εχεις ισως να σου βγει στη πορεια ισως παλι οχι...αλλα οπως και να εχει αν το ζορισεις θα την φας...απλα πραγματα...ολες οι πτωσεις πονανε...αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο,αλλα οχι σονι και καλα θα καταληξουμε στο νοσοκομειο...οταν την εχεις τη σουζα θα την κανεις αυθορμητα και χωρις σκεψη...οταν δεν την εχεις και την παλευεις θα το φας το καπακι σου...καποιος εγραψε ολοκληρο συστημα τηλεμετριας για μια σουζα...ΗΜΑΡΤΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αυτα τα βιντεακια προερχονται απο τους αγαπημενους μας φονιαδες των λαων, και σας πληροφορω οτι καμια αγαπη για το διτροχο κατασκευασμα δεν εχουν
    Εσεις θα κανατε burn out μεχρι να σπασει ο κινητηρας?
    Αυτοι το κανουν

Εαν η μηχανή δεν ζεσταθεί 5 λεπτά,εγώ δεν ξεκινάω καν

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εγω φορεσα το παλιο κοστουμακι...και ευελπιστω στο καλυτερο...
    εσυ παλλικαρι μου δεν ξερεις να κανεις σουζες......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. super duke 990 stunt bike
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 09:12
  3. Πηρα καινουριο bike
    από Julius στο forum Off topic