Δε νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω γιατί δεν πρέπει να πάρεις το Fazer!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από leontiad
Ok.Katalava thn apopsh sou kai ton tropo skepsis sou.To V-STROM mono sto dromo pou to exo dei mou fainetai ligo ogolithos se sxesh me to fazer.H gnomi sou einai oxi fazer gia proth mixanh loog apeirias kai epeidh einai kapos grhgoro?Den exo trella me thn taxhtyta mono omorfia eksoterikh pou to fazer exei gia mena kai na einai aksiopisto
Πρώτον γιατί έχω Fazer, μου αρέσει, το θεωρώ πολύ καλό και για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το αγόρασα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
Και δεύτερον γιατί πουλάω το δικό μου και προφανώς θα θέλω να σε επηρεάσω θετικά.
Με όση αντικειμενικότητα έχω λοιπόν θεωρώ ότι το γκάζι είναι γλυκό και εύκολα παρασύρει. Αν δεν έχεις ωριμότητα, εμπειρία και σύνεση μπορεί να γίνει η στραβή. Ακόμα πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την ποιότητα της ασφάλτου και των ελαστικών σου για να μην σου γλυστράει είτε στην απότομη επιτάχυνση είτε στο απότομο φρενάρισμα.
Αυτά φυσικά ισχύουν και τα άλλα μηχανάκια απλά νομίχω περισσότερο στην κατηγορία του Fazer.
Άλλωστε εσύ είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι.
Για αυτό και σου είπα για το ΧΤ που είναι μονοκύλινδρο όπως είπε και ο φίλος el_hymador.
Άλλα μονοκύλινδρα που κάνουν για αρχή είναι το BMW F650 GS (ακριβό), Aprilia Pegaso και το all time classic δικύλινδρο Honda Transalp. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν το Kawasaki Versys όμως υπάρχει μόνο καινούργιο ακόμα και είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.