Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis

Re: Re: Re: Re: Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Αρχικά δημιουργήθηκε από leontiad
    Ok.Katalava thn apopsh sou kai ton tropo skepsis sou.To V-STROM mono sto dromo pou to exo dei mou fainetai ligo ogolithos se sxesh me to fazer.H gnomi sou einai oxi fazer gia proth mixanh loog apeirias kai epeidh einai kapos grhgoro?Den exo trella me thn taxhtyta mono omorfia eksoterikh pou to fazer exei gia mena kai na einai aksiopisto
    Δε νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω γιατί δεν πρέπει να πάρεις το Fazer!!!
    Πρώτον γιατί έχω Fazer, μου αρέσει, το θεωρώ πολύ καλό και για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το αγόρασα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
    Και δεύτερον γιατί πουλάω το δικό μου και προφανώς θα θέλω να σε επηρεάσω θετικά.

Με όση αντικειμενικότητα έχω λοιπόν θεωρώ ότι το γκάζι είναι γλυκό και εύκολα παρασύρει. Αν δεν έχεις ωριμότητα, εμπειρία και σύνεση μπορεί να γίνει η στραβή. Ακόμα πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την ποιότητα της ασφάλτου και των ελαστικών σου για να μην σου γλυστράει είτε στην απότομη επιτάχυνση είτε στο απότομο φρενάρισμα.
    Αυτά φυσικά ισχύουν και τα άλλα μηχανάκια απλά νομίχω περισσότερο στην κατηγορία του Fazer.
    Άλλωστε εσύ είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι.

Για αυτό και σου είπα για το ΧΤ που είναι μονοκύλινδρο όπως είπε και ο φίλος el_hymador.
    Άλλα μονοκύλινδρα που κάνουν για αρχή είναι το BMW F650 GS (ακριβό), Aprilia Pegaso και το all time classic δικύλινδρο Honda Transalp. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν το Kawasaki Versys όμως υπάρχει μόνο καινούργιο ακόμα και είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Δε νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω γιατί δεν πρέπει να πάρεις το Fazer!!!
    Πρώτον γιατί έχω Fazer, μου αρέσει, το θεωρώ πολύ καλό και για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το αγόρασα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
    Και δεύτερον γιατί πουλάω το δικό μου και προφανώς θα θέλω να σε επηρεάσω θετικά.

Με όση αντικειμενικότητα έχω λοιπόν θεωρώ ότι το γκάζι είναι γλυκό και εύκολα παρασύρει. Αν δεν έχεις ωριμότητα, εμπειρία και σύνεση μπορεί να γίνει η στραβή. Ακόμα πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την ποιότητα της ασφάλτου και των ελαστικών σου για να μην σου γλυστράει είτε στην απότομη επιτάχυνση είτε στο απότομο φρενάρισμα.
    Αυτά φυσικά ισχύουν και τα άλλα μηχανάκια απλά νομίχω περισσότερο στην κατηγορία του Fazer.
    Άλλωστε εσύ είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι.

Για αυτό και σου είπα για το ΧΤ που είναι μονοκύλινδρο όπως είπε και ο φίλος el_hymador.
    Άλλα μονοκύλινδρα που κάνουν για αρχή είναι το BMW F650 GS (ακριβό), Aprilia Pegaso και το all time classic δικύλινδρο Honda Transalp. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν το Kawasaki Versys όμως υπάρχει μόνο καινούργιο ακόμα και είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.
    Apo auta protimo to BMW F650 GS alla milame panta gia metaxeirismeno.Vlepo oti oi times paizoun giro sta 4000 gia modelo 00-02.Ti kostos sunthrhshs tha exei kati metaxeirismeno kai ti prepei na prosekso?Diladi skefotmai giro sta 20.000xiliometra einai kala?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Apo auta protimo to BMW F650 GS alla milame panta gia metaxeirismeno.Vlepo oti oi times paizoun giro sta 4000 gia modelo 00-02.Ti kostos sunthrhshs tha exei kati metaxeirismeno kai ti prepei na prosekso?Diladi skefotmai giro sta 20.000xiliometra einai kala?
    Δεν ξέρω για το κόστος συντήρησης του BMW, αλλά τα χιλιόμετρα να μην σε νοιάζουν τόσο.
    Αν το μηχανάκι είναι προσεγμένο καλύτερα να έχει πολλά χιλιόμετρα, σε σχέση με ένα με λιγότερα που το έχουν σκίσει. Φυσικά θα πρέπει να το πως σε μηχανικό να το δει.

Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι αυτό:

http://motoride.sk/motodb/pic/Yamaha...Bulldog-04.jpg

μπορείς να το βρείς από 5.000 ευρώ

αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι μικρότερο και ποιό ελαφρύ.

Το shadow (steed) δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, με αυτό ξεκίνησα και εγώ και το χρησιμοποιούσα καθημερινά για τις μετακινήσεις μου. Το έδωσα μετά από 3 χρόνια για κάτι ποιό δυνατό (zx9-r), το οποίο άλλαξα για κάτι ποιό ευέλικτο και καθημερινό (hornet600).
    Το hornet και το fazer είναι πολύ καλές μοτοσυκλέτες και καλύπτουν τις περισσότερες απαιτήσεις το μέσου αναβάτη.

Για πρώτη μηχανή θα σου πρότεινα ένα cb400 superfour το οποίο βρίσκεις με 1.500-2.000 ευρώ.

http://www.bike-kaitori.com/img/honda/cb400sf.jpg

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Kalhspera.

αυτη σου κανει??? .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	polaroid_sx70.gif 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	103816

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ,.
    ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΊΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ V-STROM ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HONDA CBF6OOSA ΜΕ ABS.
    ΤΡΙΑ + ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.
    ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ, ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΧΩΡΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ABS ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ, ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΛΑΘΗ.
    ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ. ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΕΤΑ 160-180 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 45.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ!

ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ! ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ SUPERSPORT ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΩ ΚΑΠΩΣ

ΦΙΛΙΚΑ
    ortho
    η ζωή είναι ωραία!!!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Tip γραψου με γυναικειο username και θα παρεις πολλες μα παρα πολλες απαντησεις

μπλακ χιουμορ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Kai poia einai ta monokilindra on-off?

XT ξερεις;

σαν και αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    [B]Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι αυτό:

Για πρώτη μηχανή θα σου πρότεινα ένα cb400 superfour το οποίο βρίσκεις με 1.500-2.000 ευρώ.

+ 1 και γω με αυτο ξεκίνησα και οσες φορές το σπασά ήταν επειδή εφταιγα εγώ και οχι το μηχανάκι. Ευέλικτο, σχετικά ελαφρύ με χαμηλό κεντρο βάρους, βολική σέλα και αξιοπρεπέστατες επιδοσεις. πραγματικο σχολείο. :a19:
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Prosfata tha vgalo diploma gia mhxanh k
    Den eixa pote mhxanh

Δωσε 2.000 για μηχανη και τα υπολοιπα για εξοπλισμο. Σου χρειαζεται πολυ περισοτερο ενα καλο κρανος απο ενα καλο 1ο μηχανακι. Καλο θα ηταν να διαθεσεις λιγα χρηματα και να κανεις τουλαχιστον 1 μαθημα ασφαλους οδηγησης. Μαθε πανω σε αυτο να επιβιωνεις και αν παθει καμια μηχανολογικη μικροζημια, θα σκεφτεις οτι ευτυχως στοιχησε λιγα. Αν ειχες εμπειρια και λιγο περισσοτερα χρηματα, θα σου προτεινα το CB 600 HORNET '06 (με το upside down). H τιμη του ειναι εξεφτελιστικα χαμηλη! Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.-

Ίδια περίπτωση και εγώ: Σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα, και η πρώτη μηχανή μου θέλω να είναι η GSR ή η hornet.
    Δεν είμαι τρελαμένος με τα γκάζια και λόγω μιας πρόσφατης βλακείας με το αυτοκίνητο (δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 4 χρόνια) είμαι επιπλέον προσεκτικός και φοβιτσιάρης.
    Αλλά ρε παιδιά με το που την είδα την μηχανή την αγάπησα. Πιστεύω ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό. Τουλάχιστον θα πάρω κάτι που γουστάρω και όχι κάτι που μπορεί να είναι "στα μέτρα μου" αλλά θα το μετανιώνω μια ζωή. Και αυτό γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω μηχανή μετά, μία και καλή θα είναι.
    Έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε άλλα forum κατά καιρούς άτομα που την πήραν για 1η μηχανή, οπότε πιστεύω δεν είναι τραγικό.
    Και λεφτά για κράνος θα δώσω και σε riding school θα πάω με την πρώτη ευκαιρία.

Τόσο λάθος κάνουμε πια εμείς οι πρωτάρηδες;

@ortho: :a19:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
    Ίδια περίπτωση και εγώ: Σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα, και η πρώτη μηχανή μου θέλω να είναι η GSR ή η hornet.
    Δεν είμαι τρελαμένος με τα γκάζια και λόγω μιας πρόσφατης βλακείας με το αυτοκίνητο (δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 4 χρόνια) είμαι επιπλέον προσεκτικός και φοβιτσιάρης.
    Αλλά ρε παιδιά με το που την είδα την μηχανή την αγάπησα. Πιστεύω ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό. Τουλάχιστον θα πάρω κάτι που γουστάρω και όχι κάτι που μπορεί να είναι "στα μέτρα μου" αλλά θα το μετανιώνω μια ζωή. Και αυτό γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω μηχανή μετά, μία και καλή θα είναι.
    Έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε άλλα forum κατά καιρούς άτομα που την πήραν για 1η μηχανή, οπότε πιστεύω δεν είναι τραγικό.
    Και λεφτά για κράνος θα δώσω και σε riding school θα πάω με την πρώτη ευκαιρία.

Τόσο λάθος κάνουμε πια εμείς οι πρωτάρηδες;

@ortho: :a19:
    Δεν τιθετε θεμα λαθους, απλα ειναι διαφορετικο να ελεγχεις 90 αλογα απο 190. Βεβαια δεν αναφερθηκε κατι τετοιο (εννοω τοσο μεγαλη διαφορα σε δυναμη). Επισης ειναι αλλο πραγμα να φοβασαι, απο το να προσεχεις. Σιγουρα αξιζει να παρεις αυτη που σου αρεσει και σε φιαχνει περισσοτερο, εδω απλα εκφραζουμε αποψεις, δεν υποχρεωσε κανεις κανεναν να παρει οτι του πει! Ελπιζω οταν αγορασεις την επομενη να θυμηθεις τι ειχες πει καποτε!!!!!

Kalhspera.Eimai neos sto forum kai stis mhxanes.Prosfata tha vgalo diploma gia mhxanh kai skeftomai ti mhxanh na agoraso.Den eixa pote mhxanh.De me noiazei h taxhtha kai ta gazia.H mhxanh pou tha paro thelo na th "goustaro" emfanhsiaka" na einai sxetika asfalhs kai aksiopisth.H xrhsh gia thn opoia th thelo einai gia metakinhseis kirios mesa stin athina kai gia kamia volta pio pera.H mhxanh pou exo dei kai mou aresei poly emfanhsiaka einai h fazer fz6 600 kai h tdm 850 h palia.Eimai diatethimenos na doso mexri 4500xiliarika gia kati metaxeirismeno.Aksizei to kopo?Ti mou proteinete?
    Thank you!
    1)Αν μπορεις γραφε ελληνικα
    2)Αφου διαθετεις 4500 δωσε ακομα 500 και περε KAWA KLR 650.Μεγαλο σχολειο για πρωταρηδες.

Όνομα:	w600h450_000000b638c99997.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	110376

Re: Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    1)Αν μπορεις γραφε ελληνικα
    2)Αφου διαθετεις 4500 δωσε ακομα 500 και περε KAWA KLR 650.Μεγαλο σχολειο για πρωταρηδες.
    4990 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    4990 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:	w600h450_000000b638c99997.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	110378

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti na agoraso????????
    από MIXALAKOS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 15:12
  2. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  3. ti alo balo gia na to ftiaxo !@!E#!#!!!!!
    από sacro στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 10:53
  4. ti alo na balo gia na to ftiaxo !#$!!!!
    από sacro στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 21:02
  5. ti alo na balo gia na to ftiaxo !@%%!!!!
    από sacro στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2006, 15:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF