κρίμα δε θα μπορέσω ν' ακολουθήσω
θα πίνω φραπεδιά με συνοδεία τσικουδιάς στο Θέμα με καλή παρέα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κατέβεις δηλδη? εγω το σκέφτομαι, πολύ αγγαρία για χάρη τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
βρήκα με το γλήγορο εισιτήριο Σάββατο και επιστροφή Δευτέρα βράδυ αεροπορικώς... το πλοίο θα 'ναι όντως ψιλοβαρεμάρα αλλά με μουσική, βιβλίο κλπ θα περάσειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
θα κατέβεις δηλδη? εγω το σκέφτομαι, πολύ αγγαρία για χάρη τους...
άσε που όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί![]()
εσύ όχι;
πολύ ταλαιπωρία ρε συ Λεωνίδα, ανέβα-κατέβα πλοίο για δυο μέρες και για ποιό λόγο? να ψηφίσω ενα βλάκα?? για να πληρώσω αεροπορικά, οχι, πολύ τους πέφτει, σιγά μη τους κάνω τη χάρηΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εσύ όχι;![]()
Έλα να δεις εμένα και μην ψηφίσεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πολύ ταλαιπωρία ρε συ Λεωνίδα, ανέβα-κατέβα πλοίο για δυο μέρες και για ποιό λόγο? να ψηφίσω ενα βλάκα?? για να πληρώσω αεροπορικά, οχι, πολύ τους πέφτει, σιγά μη τους κάνω τη χάρη![]()
:rotflmao:
![]()
ποιος πληρώνειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πολύ ταλαιπωρία ρε συ Λεωνίδα, ανέβα-κατέβα πλοίο για δυο μέρες και για ποιό λόγο? να ψηφίσω ενα βλάκα?? για να πληρώσω αεροπορικά, οχι, πολύ τους πέφτει, σιγά μη τους κάνω τη χάρη![]()
![]()
![]()
κομματόσκυλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιος πληρώνει![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λιάκο σε όποιο από τα δύο και αν πάρει οποιοσδήποτε ετεροδημότης τον κατεβάζουν τσάμπα... αφού τα ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κομματόσκυλο...![]()
έχω γνωστούς που ανεβαίνουν με το ένα και κατεβαίνουν με το άλλο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λιάκο σε όποιο από τα δύο και αν πάρει οποιοσδήποτε ετεροδημότης τον κατεβάζουν τσάμπα... αφού τα ξέρεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
έννοια σου, μα και τα δυο κόμματα προσφέρθηκαν (τα βρωμόσκυλα...) να δώσουν τζαμπέ εισητήρια χωρίς καν να το ζητήσωΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ποιος πληρώνει![]()
![]()
apofasiste naiΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωραια... ασε εμας να αποφασισουμε για εσεναit won't make any difference...
![]()
ε πάρε και συΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έννοια σου, μα και τα δυο κόμματα προσφέρθηκαν (τα βρωμόσκυλα...) να δώσουν τζαμπέ εισητήρια χωρίς καν να το ζητήσω
μια φορά στα 4 χρόνια σου δίνουν κάτι
τον υπόλοιπο καιρό μόνο ζητάνε![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θά'παιρνα το ένα πακέτο μετ'επιστροφής για Χόλυγουντ που τό'χω άχτι και θα πήγαινα και στο άλλο γραφείο για δεύτερο πακέτο πάλι μετ'επιστροφής για Ισπανία επειδή ζήλεψα τις φωτό της Λίνας και του Κώστα !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έννοια σου, μα και τα δυο κόμματα προσφέρθηκαν (τα βρωμόσκυλα...) να δώσουν τζαμπέ εισητήρια χωρίς καν να το ζητήσω
![]()
χμμ, άντε τους είπα οκ, και με παίρνουν τηλ και μου λενε να μου βγάλουν κατάστρωμα αλε ρετουρ... και επειδή, όπως και να έχει, εμεις τα πληρώνουμε ετσι και αλλιώς απο τη τσέπη μας, βρε άει...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ θά'παιρνα το ένα πακέτο μετ'επιστροφής για Χόλυγουντ που τό'χω άχτι και θα πήγαινα και στο άλλο γραφείο για δεύτερο πακέτο πάλι μετ'επιστροφής για Ισπανία επειδή ζήλεψα τις φωτό της Λίνας και του Κώστα !
![]()
μανωλιό μου, τη βρήκα τη λύση, θα αράξω σπιτι σκ και θα ασχοληθώ με το μοτόρι μου που έχω καιρό να το κάνω (ουσιαστικά απο τοτε που έσπασα το ποδι μου).
Να το καθαρίσω, να το πλύνω, να του βάλω φρέσκα λαδάκια, μια μπαταρία επιτέλους στο CBR, να το ετοιμάσω για το επόμενο trackday (και πρώτο μετά απο ενα χρόνο), zen and the art of motorcycle maintenance
![]()
Αυτό είναι, ψήφος στη Honda !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μανωλιό μου, τη βρήκα τη λύση, θα αράξω σπιτι σκ και θα ασχοληθώ με το μοτόρι μου που έχω καιρό να το κάνω (ουσιαστικά απο τοτε που έσπασα το ποδι μου).
Να το καθαρίσω, να το πλύνω, να του βάλω φρέσκα λαδάκια, μια μπαταρία επιτέλους στο CBR, να το ετοιμάσω για το επόμενο trackday (και πρώτο μετά απο ενα χρόνο), zen and the art of motorcycle maintenance
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()