Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Αλλαγή τιμόνι σε Cb400 Sf

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
    Σκέφτηκες να αλλάξεις ομάδα ????? θα σου μείνουν και τα λεφτά....
    Εγώ φίλε μου εδώ μέσα δεν έχω βρίσει κανέναν. Σε συγχωρώ όμως μιας και πρέπει να είσαι μικρότερός μου σε ηλικία αφού εγώ είμαι πλέον 45 ετών. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε..!
    Ούτε εγώ να αλλάξω ομάδα (ο άντρας δεν αλλάζει ομάδα) γυναίκα ναι ομάδα ποτέ, αλλά ούτε εσύ φίλε μου να αλλάξεις. Έτσι ο καθένας έχει την ομάδα του και πάλι φίλοι είμαστε. Άλλωστε υπάρχει κάτι που μας ενώνει ασχέτως τη ομάδα είναι ο καθένας, η αγάπη για τις μηχανές μας.., σωστά..!
    Φιλικά, χαιρετώ.!
    Panatha

Αλλαγή τιμονιού;Έχω δει ένα setάκι στο internet που μου βάζει ιδέες!Όχι αυτό συγκεκριμένα,αλλά γενικότερα...
    Αν καταφέρω να ανεβάσω την photo...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cafe_racer_core.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	113856

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Αλλαγή τιμονιού;Έχω δει ένα setάκι στο internet που μου βάζει ιδέες!Όχι αυτό συγκεκριμένα,αλλά γενικότερα...
    Αν καταφέρω να ανεβάσω την photo...
    Αυτό στην φώτο καλό είναι, θα πήγαινε σε CBSF άραγε? Κατέβασε καμιά φώτο αν βρεις τίποτα... Κανείς δεν λέει ότι το CB πρέπει καλά και ντε να το διατηρούμε όπως το γέννησε η μάνα του. :rotflmao:

Υ.Γ Αυτό στη φώτο από το εξώφυλλο είναι αρκετά καλό αλλά πρέπει να απευθύνεται σε εκτός Ελλάδος κοινό. Στην Ελλάδα που να βρεθεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι και τεράστιο γιατί πρέπει να φτάνουν και τα καλώδια μην ξεχνάμε.!
    Panatha

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΌΤΙ ΑΛΛΑΓΉ ΓΊΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟΎς ΛΌΓΟΥς στο φορ είναι προς το χειροτερο.

μόνο οι αναρτησεις πίσω θέλουν αλλαγή.

κατα τα άλλα φίλε μου ο στρατος, αντιπρόεδρος της παε παο ήταν (και είναι?) αεκτζής βαμμένος. όλα αλλάζουν λοιπόν κάποια στιγμή!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΌΤΙ ΑΛΛΑΓΉ ΓΊΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟΎς ΛΌΓΟΥς στο φορ είναι προς το χειροτερο.

μόνο οι αναρτησεις πίσω θέλουν αλλαγή.

κατα τα άλλα φίλε μου ο στρατος, αντιπρόεδρος της παε παο ήταν (και είναι?) αεκτζής βαμμένος. όλα αλλάζουν λοιπόν κάποια στιγμή!
    Εγώ φίλε μου επιμένω ότι ο άντρας γυναίκα αλλάζει ομάδα ποτέ. Τώρα κάποιος στην ΠΑΕ τη ήταν άλλο και άλλο τη είναι. Αυτά ισχύουν μόνον για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που στα χρόνια που ζούμε το ονομάζουν επαγγελματισμό. Εγώ όμως δεν είμαι ποδοσφαιριστής απλά ήσυχος οπαδός της ΠΑΝΑΘΑΣ. :rotflmao:

Τώρα μάλλον αυτό το λες για το χρώμα έτσι? Ε.! λοιπόν εγώ λέω ότι και ένα ωραίο πράσινο πολύ θα πήγαινε στο CBSF αλλά προς το παρών σκέπτομαι τα 300 Ευρά...

Υ.Γ Γιατί όποια αλλαγή στο CB είναι προς το χειρότερο.? Δεν θα συμφωνήσω αλλά σέβομαι την αποψή σου. Ήδη εγώ με το πίσω ελαστικό έχω κάνει μια αλλαγή που δεν την βλέπω προς το χειρότερο από όποια μεριά και να το δεις το θέμα. Γνώμη μου βέβαια αλλά αν το οδηγούσες ίσως συμφωνούσες μαζί μου.
    Panatha

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δοχείο υγρών σε cb400 sf
    από SAC στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2013, 20:22
  2. Αλλαγή ελαστικών σε cbf600s
    από startengine στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 13:32
  3. ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΕ Tdm 900