Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: laptop βοηθεια

φίλε αν θέλεις ένα φορητό που να σου κρατήσει 2-3 χρόνια και να μην το πετάξεις τον πρώτο χρόνο, πάρε μόνο SONY VAIO.

είναι λίγο ακριβότερα, αλλά την διαφορά την παίρνεις σε ποιότητα πολλαπλάσια. Αναλόγως τις απαιτήσεις σου είναι προτιμότερο να πάρεις΄λίγο πιο αργό για να μην είναι ακριβό, παρά ένα γρήγορο που θα πετάξεις σε ένα χρόνο.

επόμενη ΄μαρκα που έχει αποδεκτή ποιότητα είναι η Τoshiba.

από acer και HP έχω πετάξει 2 πριν βγάλουν τα λεφτά τους. Fujitsu και λοιπά φτηνιάρικα μακριά.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Fujitsu siemens μου εχει βγει πάρα πολύ καλό.
    Acer όχι και τόσο.

Ταυτόχρονα και τα δύο.

Sony VAIO είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά όχι στα λεφτά που θέλεις.
    Με το Fujitsu siemens, εγώ βολεύομαι μια χαρά πάντως.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Με δεδομένο πάντως ότι πλέον όλοι οι υπολογιστές έχουν vista ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις τουλάχιστον 2 giga ram.
    Και το λέω γιατί τα vista μόνο χρειάζονται περίπου 600 mb ram για να λειτουργήσουν.

Οπότε, αν κάνεις την αφαίρεση καταλαβαίνεις ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Με δεδομένο πάντως ότι πλέον όλοι οι υπολογιστές έχουν vista ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις τουλάχιστον 2 giga ram.
    Και το λέω γιατί τα vista μόνο χρειάζονται περίπου 600 mb ram για να λειτουργήσουν.

Οπότε, αν κάνεις την αφαίρεση καταλαβαίνεις ....
    Ετσι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Γιατί μου κάηκε μόλις έληξε η εγγύηση. Ένας κολλητός πήρε & το είχε 3 μήνες για service μέχρι που κατάφερε το επέστρεψε από εκεί που το πήρε & αγόρασε άλλη μάρκα. Σε ένα άλλο φίλο κάηκε η κάρτα γραφικών..
    Acer δεν αγοράζω πια ούτε χαρτί τουαλέτας!

Μία από τα ίδια.

Αγορά ελλατωματικού μηχανήματος, άρνηση επιστροφής γιατί είναι Acer, προσπάθεια επισκεύης στην Ελλάδα, προσπάθεια επισκεύης στην Ιταλία (κεντρικά εργαστήρια Acer Ευρώπης), τηλεφωνική πρόταση της Acer για επιστροφή χρημάτων, καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, μέχρι να μην ανοίγει πια, 3 μέρες από την λήξη της εγγύησης! 1.500? (το ελλατωματικό μηχάνημα) + 200? (η εγγύηση) + courrier (Αθήνα και Ιταλία) + ΟΤΕ (Αθήνα και Ιταλία) + τα νεύρα μου!

Τα Acer και το κάθε Acer, είναι τέλειο μηχάνημα αρκεί να στο παραδώσουν όπως το διαφημίζουν, και εάν δεν στο δώσουν έτσι, να στο αλλάξουν ή να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Έχω δει πολλά Acer που τα πετάνε από εδώ και από εκεί, και είναι σε τέλεια κατάσταση. Την ώρα που το δικό μου με φροντίδα και προδέρμ να με έχει καταστρέψει!

Για τα Vaio να δεις . . . . 5 μηνες για αντικατασταση μπαταριας σε ολοκαινουργιο μηχανημα . . . .
    και στην 2 βδομαδα εσπασε για πλακα το συστημα που ασφαλιζει την οθονη οταν ειναι κλειστο . . .

Τα IBM απο τοτε που τα πηρε η Lenovo πηραν την κατω βολτα για τα καλα . . .

Τoshiba καλα μεν, με πολυ καλο service, αλλα ακριβα για τα specs τους . . .

+1 για τα Acer, Best Value for money

Για Fujitsu siemens πριν το παρεις δες τα πλαστικα του, γιατι εχουν την συνηθεια να τριζουν κ να ειναι "ψευτικα" . . . .

Οσο για τον δισκο καλυτερα να τα χωσεις να βαλεις εναν μικρο στις 7.200rpm και να παρεις εναν εξωτερικο στο μεγεθος που θες, μιας το laptop ΟΛΑ υστερουν στην ταχυτητα του δισκου . .

My 2 cents ..
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Με δεδομένο πάντως ότι πλέον όλοι οι υπολογιστές έχουν vista
    κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις...
    ΟΚ εξαιρούνται οι mac

αλλά σε αυτούς που κοιτάζει όλοι έχουν vista

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Λοιπόν φίλε ο υπολογιστής για τον σκοπό που τον θές σίγουρα θα πρέπει να έχει 2GB Ram και κάρτα γραφικών αν γίνεται χωρίς shared μνήμη δηλ. να έχει δική της μνήμη για να μην σου "κλέβει" Ram από το σύστημα.
    Επειδή είμε σχετικός με υπολογιστές και έκανα και έρευνα αγοράς πρίν λίγες μέρες, προτείνω να δώσεις 1000Ε για να πάρεις τα πιό πάνω τα οποία είναι βασικότατα αν θές να τρέχεις Vista. Για να είμαι ειλικρινής και vista να μην θές να βάλεις (όπως εγώ), δυστυχώς σε λίγο καιρό θα αναγκαστείς αφού όλα τα προγράμματα εκεί θα τρέχουν (ότι έγινε και με XP πρίν χρόνια).
    Θα σου έλεγα όπως είπαν και τα παιδιά να μην ασχοληθείς με χωρητικότητα σκληρού, αφού υπάρχουν και εναλακτικές λύσεις (αφτερμαρκετ προϊόντα όπως εξωτερικός σκληρός )

Τώρα σε θέμα μάρκας, απ`ότι βλέπω ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι μάρκες βγάζουν κατά καιρούς κομμάτια με πρόβλημα. Έχω ακούσει για καμένα Vaio, HP, Fujitsu κ.τ.λ, όπως έχω ακούσει και καλά λόγια για τις ίδιες αυτές μάρκες! Είναι να σου κάτσει και το κομμάτι.
    Anyway προτείνω Toshiba και HP σαν τις καλύτερες (φτηνές) επιλογές και σαν δεύτερη επιλογή Acer και LG.
    Και τα Vaio είναι καλά φυσικά αλλά με 2GB Ram καi καλή κάρτα γραφικών θα τσιμπάει η τιμή.

Καλές αγορές φίλε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
    Για τα Vaio να δεις . . . . 5 μηνες για αντικατασταση μπαταριας σε ολοκαινουργιο μηχανημα . . . .
    και στην 2 βδομαδα εσπασε για πλακα το συστημα που ασφαλιζει την οθονη οταν ειναι κλειστο . . .

Συγνώμη, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και πειτηδιους κ@λους, λένε στο χωριό μου.

Μπαταρία και κλιπάκι οθόνης δεν είναι βλάβη υπολογιστή, προέρχονται από τον χρήστη 100%.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Toshiba λέμε!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Black hornet
    ...No3 Siemens

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Toshiba λέμε!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	+1.gif 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	1,4 KB 
ID:	104263

Παλαιό μέλος
    Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο πιο εξειδικευμένο forum για τέτοια θέματα, π.χ. insomnia.gr
    Επίσης στο skroutz.gr
    μπορείς να δεις τιμές για διάφορα ηλεκτρονικά προϊόντα σε διάφορα καταστήματα, φυσικά και ηλεκτρονικά.

Εγώ από τη μικρή μου εμπειρία με ένα Fujitsu Siemens είμαι γενικά ευχαριστημένος, με εξαιρεση ότι θερμαίνεται αρκετά και ότι το DVD/RW είναι πολύ αργό. Καλύτερα λόγια από αξιοπιστία ακούω κι εγώ για Toshiba και ΗΡ, είναι όμως και πιο ακριβά. Acer, Siemens και LG είναι πιο value for money αν έχεις λίγα να διαθέσεις. Από και και πέρα είναι θέμα τύχης αν θα σου βγάλει πρόβλημα. Πάντως επειδή τα φορητά είναι σίγουρα πιο ευπαθή από τα σταθερά, καλό είναι να έχει τουλάχιστο 2 ή 3 χρόνια εγγύηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο πιο εξειδικευμένο forum για τέτοια θέματα, π.χ. insomnia.gr
    Για κοιτα ποιοι απο εδω γραφουν insomnia, TheLab, Adslgr.com κλπ κλπ κλπ
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πηρα laptop,μια βοηθεια
    από balakia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2013, 05:30
  2. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα