Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Ληστεια σε τραπεζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γιώργο... από ένα "ληστεία" που φώναξες θ αμπορούσες να είχες παρεξηγηθεί.
    Σκέψου τώρα να σε είχαν δέσει ως... συνεργό.
    πως φαινεται το αστυνομικο δαιμονιο..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση: Εφόσον είμαστε παρόντες σε ληστεία ή γενικά σε κάποιο περιστατικό όπου κάποιος απειλεί εμάς ή κάποιον άλλο κρατώντας κάποιο όπλο στα χέρια, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του οπλοφόρου.

Κανένας εκπαιδευμένος ή μη σε CQB (Μάχη εκ του συστάδην ή αλλιώς Μάχη σε κοντινές αποστάσεις) ή άλλες τακτικές δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να καταφέρει να αποφύγει την σφαίρα από κάποιο όπλο.

Αυτά που βλέπουμε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και βρίσκεται η αδρεναλίνη του σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    εχεις φωτο με το βιασμο τους απο τους τεντυμποιδες μαχανοβιους ληστες?

:a13::a13::a13::a13:
    Οχι γμτ
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση: Εφόσον είμαστε παρόντες σε ληστεία ή γενικά σε κάποιο περιστατικό όπου κάποιος απειλεί εμάς ή κάποιον άλλο κρατώντας κάποιο όπλο στα χέρια, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του οπλοφόρου.

Κανένας εκπαιδευμένος ή μη σε CQB (Μάχη εκ του συστάδην ή αλλιώς Μάχη σε κοντινές αποστάσεις) ή άλλες τακτικές δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να καταφέρει να αποφύγει την σφαίρα από κάποιο όπλο.

Αυτά που βλέπουμνε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και γιοα τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και να βρίσκεται η αδρεναλίνη του στε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας.

Το ξερω Νικο για αυτο εξαλλου ουτε που περασε απο το μυαλο μου να κανω καποια κινηση!
    Το "ληστεια" που ειπα ηταν καθαρα μια αντανακλαστικη κινηση αφου ουτε και γω πιστευα αυτο που θα γινοταν!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κλεμενο ηταν και αυτο,ειχαν αφησει την πινακιδα πανω και εχει προσφατο αριθμο κυκλοφοριας
    Φυσικα κλεμενο θα ηταν, τοσο μ@λ@κες δεν ειναι οι ληστες...

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Αυτά που βλέπουμε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και βρίσκεται η αδρεναλίνη του σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

+

Στην περίπτωση που έχουν μείνει πίσω αρκετά χαρτονομίσματα , και ο ένας εκ των δυο ληστών, φωνάξει
    "Παρ'τα ρε μ@λ@κ@ να φύγουμε "
    δεν σηκωνόμαστε να μαζέψουμε τα χρήματα και να φύγουμε μαζί τους.
    Ο νόμος των πιθανοτήτων λέει ότι το "ρε μ@λ@κ@" απευθυνόταν στον έτερο ληστή, κι όχι σε σας.
    Ακόμα και στην περίπτωση που ο ληστής είναι αλλήθωρος και αισθάνεστε σίγουρος ότι , σε σας μιλάει,
    καλό είναι να το επιβεβαιώσετε πρώτα.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900

Ηθικό δίδαγμα: [/B]Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας. [/B]

*Τα παραπάνω δέν ισχύουνε εάν ο επίδοξος ήρωας έχει διδαχθεί απο τις ταινίες του Τσάκ Νόρις!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    καλα

δεν οργαωσες κανενα σχεδιο δρασης??

κατι ρε παιδι μου..

να ορμηξεις , να του πεις " δεν θασε βγαλει πουθενα αυτο, ασε τα γυναικοπαιδα στην ακρη , κλπ"
    κλπ κλπ

αυτο ηταν μονο ?

"ληστεια!"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αλά Pulp Fiction

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ

ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ
    Φοβάται ή όχι τις μηχανές?

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Ληστεια σε τραπεζα

Το καλο ειναι οτι εγω και η κοπελα μου παραμειναμε ψυχραιμοι και μπορεσαμε και να δουμε τα χαρακτηριστικα τους αλλα και τον αριθμο της πινακιδας.
    Τη Δευτέρα μην πλησιάσεις στο Δέλεαρ,οι ληστές μπορεί να διαβάζουν το φόρουμ..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση:
    Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα ένα περιστατικό..Πριν κανα χρόνο έγινε ληστεία σε μια τράπεζα δίπλα στο σπίτι μου..Ακούω 2-3 πιστολιές κ κατεβαίνω κάτω (όχι να κάνω τον παλικαρά αλλά ως απλός περίεργος )..Οι ληστές είχαν φύγει βέβαια κ βλέπω κόσμο μαζεμένο γύρω από μια ηλικιωμένη κυρία (το κραγιόν της ήταν απλωμένο απ'τη μύτη ως το λαιμό ),πλησιάζω και την ακούω να λέει:'ήμουνα στο ταμείο όταν μπήκαν οι ληστές,με πλησιάζει ο ένας κ μου λέει πέσε κάτω..Δεν πέφτω,με σημαδεύει με το όπλο και του λεω,εγώ κάτω δεν πέφτω αν έχεις τα κότσια πυροβόλησέ με..' Πολύ Τσακ Νόρις πρέπει να 'βλεπε η γιαγιά..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Παιζει να ηταν και η γιαγια του...........

spam on: http://www.youtube.com/watch?v=l8k3uGzgZIs spam off:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Ληστεια σε τραπεζα

Το καλο ειναι οτι εγω και η κοπελα μου παραμειναμε ψυχραιμοι και μπορεσαμε και να δουμε τα χαρακτηριστικα τους αλλα και τον αριθμο της πινακιδας.

Εκανες καποια κινηση σχετικα με αυτο κατόπιν?

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    λίγα για τον Τσακ ε!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JLO1Y...elated&search=

αφηστε που εγω θα τους ειχα καθαρίσει με τα αστεράκια που μου άφησε κληρονομιά ο παππούς μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	c1_8.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	103936

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2011, 19:11
  2. Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα.
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 12:50
  3. "Εξοδα" φακελου δανειου σε τραπεζα...ληστεια!
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2010, 14:51
  4. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2009, 19:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ