Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο !?!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν σας καταλαβαίνω...

Επειδή κάτι είναι ανεξήγητο ή παράδοξο, αμέσως πρέπει να είναι μπούρδα ή ράδιο-αρβύλα;
    Μην είστε και τόσο απόλυτοι. Δεν είμαστε δα και παντογνώστες για να απορρίπτουμε τα πάντα ώς μη εφικτά να πραγματοποιηθούν.

Ο ανθρώπινος εγωισμός στο μεγαλείο του. Δεν το κατανοούμε, είναι παράδοξο, αδύνατο να γίνει .... άρα και μπουρδα! :hypnotize

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν σας καταλαβαίνω...

Επειδή κάτι είναι ανεξήγητο ή παράδοξο, αμέσως πρέπει να είναι μπούρδα ή ράδιο-αρβύλα;
    Μην είστε και τόσο απόλυτοι. Δεν είμαστε δα και παντογνώστες για να απορρίπτουμε τα πάντα ώς μη εφικτά να πραγματοποιηθούν.

Ο ανθρώπινος εγωισμός στο μεγαλείο του. Δεν το κατανοούμε, είναι παράδοξο, αδύνατο να γίνει .... άρα και μπουρδα! :hypnotize

Gandalf

σε λιγο θα μας πεις ο η γη ειναι σφαιρα που γυριζει γυρω απο τον αξονα της!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    σε λιγο θα μας πεις ο η γη ειναι σφαιρα που γυριζει γυρω απο τον αξονα της!!!

σιγα ρε φιλε μπας και υπαρχουν και πλοια που ταξιδευουν κατω απο τη θαλασσα ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Άχρηστοι γιατροί..,ηλίθιοι..Τόσα χρόνια δεν μπορούν να βρουν κ να μας πουν ποιό σημείο του κεφαλιού μας να χτυπήσουμε και καθόμαστε και διαβάοζυμε χρόνια κ χρόνια..

Ρε ουστ..

:rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο ανθρώπινος εγωισμός στο μεγαλείο του. Δεν το κατανοούμε, είναι παράδοξο, αδύνατο να γίνει .... άρα και μπουρδα!
    Οκ δεν είναι μπούρδα.
    Όποιος θέλει μπορεί να το πιστέψει. Πιθανότατα στο μέλλον να ανακάλύψουμε τις όποιες κρυφές λειτουργίες του εγκεφάλου, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, οι όποιες θεωρίες περί μεταψύχωσης, αστρικού σώματος, τηλεμεταφοράς κλπ, θα αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό (τουλάχιστον).

Περίεργο είναι πάντως, το ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη δημοσιότητα στο γεγονός.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    δεν σας καταλαβαίνω...

Gandalf

Φίλε Gandalf, ακριβώς επειδή το καταλαβαίνουμε, το αππορίπτουμε ! Καλώς ή κακώς, έχω κάνει 3 χρόνια ψυχολογία - νευροψυχολογία και έχω διαβάσει πάρα πολύ πάνω στο θέμα...

Είμαι σίγουρος οτι πρόκειται για παρεξήγηση σχετικά με το σύνδρομο FAS, αν όχι μια φάρσα...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μηπως ξερει κανεις ποιο περιπου σημειο πρεπει να χτυπησω για να μαθω Γιαπωνεζικα στο περιπου δεν με νοιαζει, το λιγοτερο να μαθω κινεζικα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    eleos re paidia, sigoura den kseroume ton egefalo, alla afti i istoria einai san na leme, oti exoume
    oles tis gloses stin kefala mas, kai perimenoume kati na tis energopoiisei.
    afto den paizei, otan genniesai den ksereis KAMIA glossa, mathaineis apo to perivalon sou..

thimithika kai kati pou lege o pateras mou:
    kala afta ta pitsirikia stin aglia einai poli eksipna!!! mathainoun aglika apo ta 3 tous!!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    παλι καλα γιατι αν του ερχωταν πανω στη τρελα του να μιλαει αγνωστη διαλεκτο αρχαιων αραβικων αντε να καταλαβεις τι λεει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Παιδια δεν ξερω αν με πιστεψετε, αλλα θα σας πω και εγω προσωπικο περιστατικο

Οταν ειχα την πτωση 9 μηνες πριν, οταν σηκωθηκα, ανακαλυψα οτι ηξερα να μιλαω Ιταλικα
    Δεν το ειχα πει σε κανεναν, γιατι νομιζα οτι θα με περναγαν για τρελο
    Αρχισα να μπαινω σε Ιταλικα sites και διαπιστωσα οτι μπορουσα να τα καταλαβω ολα, ακομα και ωρολογια

Επειτα, καποια στιγμη που επινα καφε στο σπιτι μου, κοιταξα τον τοιχο και ειδα......

...το πτυχιο οικονομικων που απεκτησα επειτα απο 6ετη φοιτηση στο Bari της Ιταλιας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παιδια δεν ξερω αν με πιστεψετε, αλλα θα σας πω και εγω προσωπικο περιστατικο

Οταν ειχα την πτωση 9 μηνες πριν, οταν σηκωθηκα, ανακαλυψα οτι ηξερα να μιλαω Ιταλικα
    Δεν το ειχα πει σε κανεναν, γιατι νομιζα οτι θα με περναγαν για τρελο
    Αρχισα να μπαινω σε Ιταλικα sites και διαπιστωσα οτι μπορουσα να τα καταλαβω ολα, ακομα και ωρολογια

Επειτα, καποια στιγμη που επινα καφε στο σπιτι μου, κοιταξα τον τοιχο και ειδα......

...το πτυχιο οικονομικων που απεκτησα επειτα απο 6ετη φοιτηση στο Bari της Ιταλιας
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    μπορουσα να τα καταλαβω ολα, ακομα και ωρολογια

Μπορουσες και να διαβαζεις την ωρα;
    Γουαου

:rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Φίλε Gandalf, ακριβώς επειδή το καταλαβαίνουμε, το αππορίπτουμε ! Καλώς ή κακώς, έχω κάνει 3 χρόνια ψυχολογία - νευροψυχολογία και έχω διαβάσει πάρα πολύ πάνω στο θέμα...

Είμαι σίγουρος οτι πρόκειται για παρεξήγηση σχετικά με το σύνδρομο FAS, αν όχι μια φάρσα...

+1000 Νικολα, η ολη φαση κι εξηγηση ειναι διατρητη και μπαζει απο παντου........

Ετσι και τραυματιστει το κεντρο ομιλιας του εγκεφαλου, ειτε απο ατυχημα ειτε απο εγκεφαλικο το μονο πιθανο ειναι να ξεχασεις ακομα και την γλωσσα που ξερεις κι οχι να μιλας καποια που σαν γνωση δεν υπηρχε στον εγκεφαλο σου.... Καμια βλαβη στον εγκεφαλο δεν ειναι ικανη να σου δημιουργησει καινουρια πληροφορια που δεν υπηρχε πριν και μαλιστα τοσο λεπτομερειακα....

Το ολο πραγμα κατα την γνωμη μου ειναι σκετο παραμυθι....Ουτε καν επιστημονικη φαντασια.....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    thimithika kai kati pou lege o pateras mou:
    kala afta ta pitsirikia stin aglia einai poli eksipna!!! mathainoun aglika apo ta 3 tous!!!

Γιορ φάδερ ροκς..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ