πάγο για να μην προχωρήσει η μελανιά δεξιάαριστερά
έβαλες?
πάγο για να μην προχωρήσει η μελανιά δεξιάαριστερά
έβαλες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Όχι για μενα αλλά γι' αυτόν? Ότι είναι δικηγόρος! και το ποινικό δεν είναι ότι καλύτερο για το επάγγελμά του!!!!
Άλλα δεν γίνεται να το αφήσω έτσι! Δεν έγινε κατα λάθος! Ήταν εσκεμμένο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλεπω καθε μερα καποιους που θελουν να αλλαξουν κατευθυνση, κοιτανε πισω, και μολις δουνε οτι ειναι μηχανη λενε ''στα @@ μου, ας πεσει, χεστηκα'', και στριβουν.....
Δεν λεω τιποτα αλλο![]()
Δικηγόρο, τρέξιμο και υπομονή.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βλεπω καθε μερα καποιους που θελουν να αλλαξουν κατευθυνση, κοιτανε πισω, και μολις δουνε οτι ειναι μηχανη λενε ''στα @@ μου, ας πεσει, χεστηκα'', και στριβουν.....
Δεν λεω τιποτα αλλο![]()
Ξέρεις κάτι? Άλλο να σκεφτούν "ΟΚ μηχανή δε γ@μιέται" και άλλο να σε κοιτάνε και στα μάτια και να κόβουν το τιμόνι για να σε πετάξουν κάτω!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
:a28:
ξανα περαστικα ρε...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα....
Το φαγητό τους τρώμε ή μήπως τους καθυστερούμε να πάνε στη δουλειά τους;
Θα του άρεσε του αλήτη να το κάνουν στο γιό του;
Τι θέση θα έπαιρνε αν έπρεπε να υπερασπίσει ένα μοτσυκλετιστή σε τέτοια υπόθεση ο υποκριτής;;;;;![]()
Είσαι καλά και αυτό μετράει! Πάρε δύναμη, βρες καλό δικηγόρο και κάνε τον πούστη να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη ώστε να το θυμάται την επόμενη φορά...
Όσο για το ποινικό και για το μέλλον της καριέρας του μην ανησυχείς, αυτός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του!
Καλή δύναμη και μη χαρίζεσαι σε κανέναν γιατί κανείς δε θα το έκανε για εσένα!!!
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα με τα καθίκια![]()
![]()
ama exete ta nevra sas min odigate ploutizoun i dikigoroi...
:rotflmao: :rotflmao:
ka8iste spiti valte ena ntokimanter gia ta agria zoa tsimpiste ke kati roufikste ke kamia mpira ke xalaroste
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Οχι ρε γαμωτο τον παλιο@@δα...
![]()
Αλλαξε του τα φωτα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
....
Είμαι αριστερή λωρίδα, στη μέση αυτής και πάω κανονικά όπως όλα τα αυτοκίνητα......
Την ώρα που του κορνάρω βγάζει το χέρι από το παράθυρο σαν να μου λέει α στα διάλα! Είμαι πια δίπλα του. Ο καθένας στη λωρίδα του. Γυρίζω για μια στιγμή και τον κοιτάζω, με κοιτάει κι αυτός και κόβει το τιμόνι αριστερά. Δεν προλαβαίνω να φύγω (ίσως λάθος μου που προσπάθησα να αναπτύξω ταχύτητα και μου κλείνει το δρόμο, και με στριμώχνει μεταξύ μπαριέρας και αυτοκινήτου. Πλέον είναι σίγουρο ότι δεν το ΄σώζω!
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε ρε Ιωάννα ρπμ ;;
Περαστικά καταρχήν...
Εν συνεχεία (δυστυχώς) χρειάζεται δικηγόρος .
Το βασικό κλειδί είναι οι μάρτυρες εδώ... Να προσπαθήσεις να θυμηθείς με κάθε λεπτομέρεια πώς έγινε το ατύχημα φωτογραφίζοντας στο μυαλό σου την θέση του αυτοκινήτου και την δικιά σου.. αυτό θα το κάνεις τώρα πριν ξεχάσεις βασικές λεπτομέρειες.. να κάνεις και ένα σκίτσο που θα το δείξεις στο δικηγόρο ώστε να καταλάβει ότι εδώ πρόκειται για εσκεμμένη πρόκληση ατυχήματος από μέρους του αυτοκινητιστή με πρόκληση σωματικής βλάβης..
Θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις τώρα...
1.Το παλικάρι με την μηχανή - ο βασικός σου μάρτυρας - είδε την χειρονομία που σου έκανε;
2.Σε ποιο σημείο ακριβώς έχει χτυπήσει το αυτοκίνητο και σε ποιο η μηχανή;; είχε περάσει μπροστά σου ο τύπος και σε έκοψε , η άλλαξε λωρίδα και σε "μάζεψε" με το αυτοκίνητο στο πλάι;
1.Όταν έγινε η καταγραφή του τροχαίου πώς ακριβώς ήταν στημένο το μηχανάκι και το αυτοκίνητο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
....
Ασθενοφόρο ήρθε όπως επισης και η μηχανή δεν κουνληθικε από την θέση της παρά μόνο όταν ήρθε η αστυνομία!!!!
2.Ο μάρτυρας τι ακριβώς είπε - τι κατέγραψε το ΤΟΤΑ;;
3.Φωτογραφίες υπάρχουν;;
4.Ο τύπος που σε χτύπησε τι στα κομμάτια σου είπε ;; Σόρρυ δεν σε είδα ;;
The rest on Monday και όχι άλλα εδώ μέσα ...
Μήν τον λυπηθείς τον π@@στη!Και ηλεκτρική καρέκλα στείλε τον άν μπορείς!
Ο κάθε ........ τσαμπουκαλεύεται πίσω απο τις λαμαρίνες του!
Έχω σκεφτεί οτι άν μου τύχει κάτι τέτοιο και καταφέρω να σηκωθώ...άστο καλύτερα.
Περαστικά!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πω ρε γαμωτο....
κυνηγησε το, μην τοναφησεις σε χλωρο κλαρι
συμβουλευσου δικηγορο, μην ταραζεσαι με τις μαλακιες που θα δεις να σου σερβιρει ο τυπος. Μην ξεχναμε οτι ειναι δικηγορος ο ιδιος κ προφανως μεγαλος αλητης. Οποτε θα κανει κινησεις που θα σε κανουν να τριβεις τα ματια σου απο τη θρασυτητα. Μην εκπλαγεις αν δεις καμια 20αρια "μαρτυρες" να υποστηριζουν τα λεγομενα του.
Δες τι γραφει η ΤΟΤΑ για το ατυχημα, σημειωσε ολατα στοιχεια που μπορει να φανουν χρησιμα, ακομα κ αυτα που δεν σου φαινονται χρησιμα με την πρωτη
Μην ποσταρεις λεπτομερειες εδω μεσα, δεν υπαρχει λογος.
Με λιγα λογια κανε οτι σου ειπε ο catmaster, τα υπολοιπα απο κοντα
Κουραγιο
![]()
Εαν της φερει 20 μαρτυρες εμεις θα παμε 40,αμα θελει πουστιες θα τις εχει!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συμβουλευσου δικηγορο, μην ταραζεσαι με τις μαλακιες που θα δεις να σου σερβιρει ο τυπος. Μην ξεχναμε οτι ειναι δικηγορος ο ιδιος κ προφανως μεγαλος αλητης. Οποτε θα κανει κινησεις που θα σε κανουν να τριβεις τα ματια σου απο τη θρασυτητα. Μην εκπλαγεις αν δεις καμια 20αρια "μαρτυρες" να υποστηριζουν τα λεγομενα του.
![]()
Δεν μου εκανε εντυπωση το οτι εριξε το φταιξιμο σε σενα,σε εκλεισε και πηγε να σε σκοτωσει και βγαινει απο πανω ο π..... γιος.