Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Γνωμες παρακαλω...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Καλα μιλαμε ειστε και οι δυο ΚΥΡΙΟΙ!!!Τι τροποι τι τακτ!!!:a19:

Και τα δυο ειναι πολυ ωραια το μονο που με χαλαει στο GS ειναι που τα ποδια στα μαρσπιε ακουμπανε κα8ετα ... κι επισης 8α προτιμουσα να ειχε λιιιγο πιο ψηλη σελιτσα....

Αλλα για ολα τα αλλα και μιας και μιλατε για μηχανακια που καβαλατε και σαφεστατα ξερετε καλυτερα νομιζω οτι το 8ρεντ σας ανηκει...

Αυτό για τη σέλα διορθώνεται. Τα gs έβγαιναν με 3 ύψη σέλας. Τώρα για τα μαρσπιε νομίζω σε όλα αυτά τα μηχανάκια η γωνία είναι περίπου ίδια (στα μηχανάκια της κατηογορίας αναφέρομαι).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ό παλιός πήγασος είχε ίδιο κινητήρα με τα F650GS που φτιάχνόταν στο Noale (aprilia)αλλά δεν παράγετε πιά. Το θέμα του διακόπτη είναι γνωστό και υπάρχουν τρόποι να φτιαχτεί. Υπάρχουν παιδιά με τον παλιό Πήγασο στο apriliabikers που έχουν κάνει πάνω από 100.000 χλμ

Το Pegaso Strada/trail φοράει τον κινητήρα της Minarelli στα 660 cc που κινεί και τα XTX/XTR/ΜΤ-03.

Αν έχουν 1500? διαφορά τα δύο μηχανάκια, ο πήγασος είναι μονόδρομος.
    Αρχικά μιλάμε για το παλίο Πήγασο, τουλάχιστον αυτό μας άφησε να εννοηθεί το παλικάρι που ψάχνει. Αφετέτου τα μοτερ δεν είναι ακριβώς ίδια & είναι φτιαγμένα στην Αυστρία από τη Rotax. Μιλάμε για το GS έτσι. Στο μοτέρ έχει επέμβει αρκετά η BMW. Από τη κεφαλή και πάνω είναι άλλος κινητήρας. Όσον αφορά τα χλμ που λες έχω φίλους με GS που έχουν 200000 χλμ. Το μοτερ είναι σκυλί..

λοιπόν για ρίξτε μια ματιά εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread...535#post898535

μια αποτίμηση της χρήσης του pegaso μου, τον ένα χρόνο που το έχω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αρχικά μιλάμε για το παλίο Πήγασο, τουλάχιστον αυτό μας άφησε να εννοηθεί το παλικάρι που ψάχνει. Αφετέτου τα μοτερ δεν είναι ακριβώς ίδια & είναι φτιαγμένα στην Αυστρία από τη Rotax. Μιλάμε για το GS έτσι. Στο μοτέρ έχει επέμβει αρκετά η BMW. Από τη κεφαλή και πάνω είναι άλλος κινητήρας. Όσον αφορά τα χλμ που λες έχω φίλους με GS που έχουν 200000 χλμ. Το μοτερ είναι σκυλί..

Βρε Μike, τα ίδια πράγματα λέμε. Rotax είναι ο κινητήρας όπως ήταν σε όλα τα aprilia εκτός του RS250 που ήταν suzuki. Όντως η κεφαλή είχε διαφορές απ΄τις αρχικές 5 βαλβίδες σε 4 του BMW κλπ.
    Σαν κινητήρες δεν είχαν ουσιαστικές διαφορές, ούτε ο πήγασος ήταν πιο ζημιάρης στα μηχανικά μέρη .
    Ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης το είχαν τα συνεργείο όπως είπε και ο road spirit.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αρχικά μιλάμε για το παλίο Πήγασο, τουλάχιστον αυτό μας άφησε να εννοηθεί το παλικάρι που ψάχνει.
    Πιθανόν αλλά οι τιμές έχουν όντως τόση διαφορά.
    BMW F650GS 8050?
    -------//-----Dakar 8650? (δεν ξέρω αν βγαίνει)
    Pegaso Strada 6390?
    Pegaso Trail 6490?

Η διαφορα είναι πάνω από 1500?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Λεωφορειολωριδάκιας
    φιλε byr0n το Σαββατο που πηρα τιμες το bmw ειχε 8050 με το ABS (προσφορα και καλα) και η τιμη που μου εδωσε για το πηγασο ηταν 7130 (!!!)..
    Το πηγασο τον ειχα δει στα 6500 περιπου (οπως και εσυ) και για αυτο ειπα 1500 περιπου η διαφορα...
    Θερμαινομενα grip ρυθμιζομενη αναρτηση και ABS για το GS... στα 8050..Δεν λεω το 1,5 χιλιαρικο παραπανω τσουζει αλλα αμα σε βγαλει ασπροπροσωπο το μηχανακι τα παιρνεις πισω σε βαθος χρονου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    η τιμη που μου εδωσε για το πηγασο ηταν 7130 (!!!)..
    Το πηγασο τον ειχα δει στα 6500 περιπου (οπως και εσυ) ...
    η πρώτη τιμή αναφέρεται στην έκδοση factory. Το strada ειναι στα 6.000+, το trail στα 6.300

Τα 6500 ήταν πριν απο μήνες, η αντιπροσωπία έχει ρίξει τις τιμές

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμες.... παρακαλω
    από Dennis- στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 00:00
  2. Τις γνώμες σας παρακαλώ
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2005, 11:32
  3. Παρακαλώ τις γνώμες σας
    από stam75 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 09:43
  4. Τη γνώμη σας παρακαλώ..
    από almalibera στο forum Off topic