τι ειναι όλα αυτά ρε???
αν εξαιρέσεις το doom III δηλαδή...
far cry?![]()
Counter strike u know?
warcraft III ... u know?
αυτά είναι games και μόνο!
και όποιος θέλει τον παίζω και ένα στοίχημα στο cs...![]()
τι ειναι όλα αυτά ρε???
far cry?![]()
Counter strike u know?
warcraft III ... u know?
ΦΟΝΙΑΔΕΣ........
ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ![]()
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ![]()
Χαχαχα ναι ρε αρη εγω και ο χρηστος οι νταλτονς του διαστηματος!
Κωστα σωστος και εγω αυτο το configuration ειχα μεχρι να τα παρατησω.
Ξενέρωτοι όλοι...
Τα ανώτερα παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ:
1) Diablo
2) Warcraft III
3) Warcraft II
4) Diablo II
Kαι φυσικά ολα τα expansion και ανώτερο των ανωτέρων το World of Warcraft που έρχεται!
![]()
![]()
![]()
Ολοι PCαδες εε??
Κανας Κονσολας ρε παιδια???
Ninja Gaiden, Project Gotham Racer 2, Devil May Cry, Final Fantasy X, Pro Evolution Soccer, The Chronicles of Riddick και αλλα ΤΟΣΑ πολλα...
Και ασε τα PC να κανουν αναβαθμιση καθε 6μηνο μπας και τρεξουν τα παιχνιδια τους...
Η μηχανή είναι απλώς το μέσον.. Ο άνθρωπος είναι ο λόγος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
τι ειναι όλα αυτά ρε???
far cry?![]()
Counter strike u know?
warcraft III ... u know?
![]()
Επιτελους και ενας ανθρωπος που ξερει απο καλο λαδι..:hypnotize, Gaming Θελω να πω.
Οσo για το Warcraft δεν ασχολουμαι μονο και μονο γιατι εχω δει κατι τυπακια στα BnB να ξεκινανε απο τις 5 το μεσημερι και να παιζουν μεχρι τισ 5 το πρωι.
Τετοιο καψιμο εχει να μου συμβει απο τοτε που επεσε στα χερια μου το Grim Fandango καπου 5 χρονακια πριν.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
χεχε εγώ που δεν παιζώ παιχνίδια στον υπολογιστή αλλα...
οταν μου έδωσαν το age of mithology ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ
:smilea:
βεβαια με αυτά τα παιχνίδια που διαβάζω στο ποστ αισθάνομαι σαν παιδάκι προ-νηπιακης μόρφωσης.
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις θελω όλα τα παιχνίδια που βασίζονται σε αυτή την σειρα.
και οχι μόνο αυτό αλλά τα θέλω να παίζουν σε XP
αι σιχτιρρρρρρρρρρρρρρρ![]()
![]()
![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
ουτε εγώ ασχολούμαι με το warcraft3 γιατι ειναι όντως τρελό κόλλημα... αλλά modifications του όπως τα "πυργάκια" ή τα "ντότα" λένε τα μέγιστα να τα παίζεις lan με φίλους ! ! !
με το cs απο την άλλη το κόλλημα είναι μάλλον μεγαλύτερο... αλλά αξίζει!![]()
Άντε λοιπόν να μαζευτούμε όλοι οι μπάτσοι και τα τερόρια να παίξουμε κανα CS να πέσει γέλιο![]()
ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις!!!!
Κανα Bits and Bytes Παγκρατίου ή και Ακαδημίας θα έλεγε.
-..Not Yet!
βασικά στο "24-seven" πανόρμου και κηφισίας θα πάμε... που το έχουν φίλοι και μηχανόβιοι!![]()
Καλα δεν εχει σημασια..αλλωστε το skill ειναι skill..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
βασικά στο "24-seven" πανόρμου και κηφισίας θα πάμε... που το έχουν φίλοι και μηχανόβιοι!![]()
![]()
Χωρις πλακα, αμα ψηνεσαι εσυ και κανας αλλος, πες το μου να φερω και εγω κανα δυο δικους μου, να σφαχτουμε ομορφα και ωραια.
Μιλαμε ρουθουνι δεν θα μεινει!!![]()
-..Not Yet!
ρε grcook, φανατικός adventuras και εγώ. Παίζει καμιά ανταλλαγή να ξελαμπικαρω λίγο γιατί έχω να παίξω καλό adventure από την εποχή του Cyberia και δεν βρίσκω κάνα καλό. Έχω και γω κάτι καλά σε strategy αν ενδιαφέρεσε (τα πάντα από Civ, Alpha Centauri, Crusader Kings, Europa Universalis II και κάτι άλλα παράμερα.) Άμα είναι να εμπλουτίσουμε καμιά συλλογή!
Χάρης το όνομα.
Βασικα λεω σημερα το βραδυ να φτιαξω μια λιστα με οτι παιχνιδι εχω γιατι εχω χασει το μπουσουλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
ρε grcook, φανατικός adventuras και εγώ. Παίζει καμιά ανταλλαγή να ξελαμπικαρω λίγο γιατί έχω να παίξω καλό adventure από την εποχή του Cyberia και δεν βρίσκω κάνα καλό. Έχω και γω κάτι καλά σε strategy αν ενδιαφέρεσε (τα πάντα από Civ, Alpha Centauri, Crusader Kings, Europa Universalis II και κάτι άλλα παράμερα.) Άμα είναι να εμπλουτίσουμε καμιά συλλογή!
Χάρης το όνομα.
Σκεψου οτι εχω γυρω στα 3 cd backup με abandonwarez.
Οταν με το καλο την τελειωσω θα την ανακοινωσω μπας και πεσει κανα γερο παρε-δωσε.
Στει ιν τατς![]()
-..Not Yet!
Ta dika mou agaphmena, ane3arthtws xronologias, kathgorias, platformas, me seira protimhshs sto peripou...
descent 1/2/3
serious sam SE/FE
Homeworld 1/cataclysm/2
half life/ hl:opposing force
super metroid/metroid zero mission/metroid 2/metroid fusion
quake1/2.
revolt, painkiller, doom 1/2/3, motogp2, motoracer,nfsu,
periergo... 15 xronia gamer kai mono auta 8umamai?
counterstrike: oust!
Μα πλάκα μας κάνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οσo για το Warcraft δεν ασχολουμαι μονο και μονο γιατι εχω δει κατι τυπακια στα BnB να ξεκινανε απο τις 5 το μεσημερι και να παιζουν μεχρι τισ 5 το πρωι.
Αυτά είναι τα ωραία!
Το ρεκόρ μου είναι όταν πρωτοέπιασα το Diablo που έπαιζα σχεδόν τρεις μέρες με διακοπές μόνο για φαϊ και ελάχιστο ύπνο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()