EBC Double H Sintered, 90 Ε.
πολυ καλό "πρώτο" δάγκωμα.
ferodo(platinum) μονο για το πισω και αυτό εάν δε το δουλεύεις πολύ. ζεσταινεται και τελειώνει γρήγορα.
ferodo(platinum) μονο για το πισω και αυτό εάν δε το δουλεύεις πολύ. ζεσταινεται και τελειώνει γρήγορα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
τα ΕBC παραγουν σφυριγμα!!!
δεν θα τα συνιστουσα!
vriskomai sta 22.000 xlm kai thelo na allakso takakia empros piso kathos kai solinakia ypsilis .distixos eimai apo rethymno(zoniana) kai den vriskeis tipota.mipos gnorizei kaneis kana thlefono.efxaristo
Αρχικά δημιουργήθηκε από erot
vriskomai sta 22.000 xlm kai thelo na allakso takakia empros piso kathos kai solinakia ypsilis .distixos eimai apo rethymno(zoniana) kai den vriskeis tipota.mipos gnorizei kaneis kana thlefono.efxaristo
μπαφιδης μοτο!!!:rotflmao: :rotflmao:
EXEI BREI KANEIS DISKOPLAKES APO MARGARITA GIA DL?
MPAFOSOYZES KAI TA LOIPA.EPISIS AN KSEREI KANEIS GIA KALA TAKAKIA KAI SOLINAKIA THA ME ESOZE.
εβαλα τελικα τα τακακια της tokico!
δεν ξερω αν τα δικα μου ηταν σε τοσο χαλια κατασταση παντος ειδα πολυ μεγαλη διαφορα!
παιζει να αλάξανε την γόμοση στα τακάκια?
+650 για τα tokico!
![]()
Τα μαμα εβαλες? Ποσο σου πηγανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εβαλα τελικα τα τακακια της tokico!
δεν ξερω αν τα δικα μου ηταν σε τοσο χαλια κατασταση παντος ειδα πολυ μεγαλη διαφορα!
παιζει να αλάξανε την γόμοση στα τακάκια?
+650 για τα tokico!
![]()
FATES WARNING![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Τα μαμα εβαλες? Ποσο σου πηγανε?
85? μονο αγορα!
Αγόρασα επίσης μπουζί και φίλτρο αέρος!Σύνολο 120?
Εργατικά μηδέν τα πέρασα μόνος μου!
Το φίλτρο αέρα μου είχε ψιλομπουκώσει μετά τις χωμάτινες βόλτες στην μήλο το καλοκαίρι μιας και είχε κάνει και 12,000 χιλιόμετρα χωρίς να καθαριστεί, οπότε με την αλλαγή του η μηχανή ανάσανε! Ακούγεται αλλιώς τώρα το μοτεράκι με τέρμα γκάζι!
![]()
tociko ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ?ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ.?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
βρε παιδια, δεν ξερω πως τα καταφερνετε, αλλα εγω δεν εχω κανει πανω απο 10.000 χλμ με τα ιδια τακακια (εμπρος ή πισω).
η μονη μου δικαιολογια (?) ειναι οτι κανω πολλα χλμ μεσα στην πολη.
ρε συ μιλάμε για τεράστια διαφορά!οκ τα πίσω να πω πατας πολυ πισω φρενο και το εφαγες γρηγορα αλλά τα μπροστά 10,000?
Εμένα 40,000 χιλιόμετρα βγάλανε τα μπροστά!Βέβαια τα έβγαλα τελειωμένα τελείος αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα φάω στα 10,000 με τίποτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ με 36500km είμαι και έχουν μέλλον ακόμα.
Καταλαβα... μαλλον βρηκαμε το μειονεκτημα του ABS...
Εγω αλλαξα το πισω στα 10,000χλμ (τελειωμενο) και τα μπροστινα μου πανε για φουντο σε λιγες μερες (18,000χλμ)... Υποθετω οτι ευθυνεται το ABS για την τοσο γρηγορη φθορα. Βουταω τη μανετα φαινεται με ολη μου τη δυναμη και αυτο εχει αντικτυπο στη διαρκεια ζωης των τακακιων.
(Καλα, δε συζηταμε οτι φταιει κυριως η οδηγηση μου και το γεγονος οτι τα περισσοτερα χλμ γινονται εντος Αθηνων...)