ΚΡΙΜΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!
ΚΡΙΜΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!
πωπωωωωωωω! περαστικα ρε θωμά!!!!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Γρήγορα περαστικά!
![]()
περαστικα ρε θωμα....οτι θες εδω ειμαι, το τηλεφωνο μου το χεις.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
περαστικά σου Θωμάκο![]()
Τι ειπες τωρα!!!![]()
Περαστικα βρε Θωμακο!![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Θωμά, MTech δερμάτινο δεν έχεις;
Το ίδιο με το δικό μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Same here...
Παλι καλα που δεν μου'ρχεται μετα τον Στρατο......
Περα απο την πλακα πισω απο τα γονατα πως ειναι δυνατον ρε Θωμα;
Εμενα με ενοχλουσε λιγο στα γονατα μπροστα οταν αλλαζα θεση στην μηχανη αλλα ηταν θεμα προστατευτικου.
Και εχω κανει 15.000 χλμ μαζι του...
Παντως τετοια ζημια.......περαστικα ρε γμτ![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Κι ο Λάμπρος Mtech δεν έχει;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
Same here...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ αλλά σε μικρότερο βαθμό στο δεξιό πόδι.Έχουν περάσει 2 μήνες σχεδόν και ακόμη νοιώθω περίεργο το πόδι.Είναι μέχρι να ανοίξει το παντελόνι...
Ναι αλλα μαλλον και αυτος και εγω την γλιτωσαμε τοσα χλμ τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι ο Λάμπρος Mtech δεν έχει;
![]()
Μαλλον η ολη φαση εχει να κανει καθαρα με θεμα σωματοτυπου, καθως και με το αν το συγκεκριμενο παντελονι εχει δουλευτει και πως.
Τοσες βολτες και χιλιομετρα στην πιστα δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε πισω.
Συν τοις αλλοις ανοιγα και το φερμουαρ και επαιρνε το ποδι μια ανασα (καθως και οι παρευρισκομενοι)
Δεν ειναι θεμα μοτο και εμενα και του Λαμπρου πιο σπορ θεση οδηγησης εχει απο του Θωμα.
Απλα ετυχε.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τέτοιο χουνέρι είχε πάθει φίλος μου παλιά ,αλλά το παντελόνι ήταν παλιού τύπου χωρίς ελαστικές σούρες στο εσωτερικό των μηρών και τον καβάλο...
Τες πα γ@ματα τώρα περαστικά και από εμένα Θωμά και υπομονή...
Προσοχή όταν επιλέγουμε εξοπλισμό παιδιά και ειδικά φόρμα , αν δεν είμαστε σίγουροι η μας σφίγγει περίεργα , καλό είναι να καβαλάμε πάνω στο μηχανάκι μας για να έχουμε καλύτερη αίσθηση...
Θωμα γρηγορη αναρρωση και περαστικα!!
οι πληροφοριες ειναι οντως χρησιμες...
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!
Δεν με ξερεις αλλα περαστικα και απο μενα, τι κουφο ηταν αυτο!!
Και εμενα πιεζεται το γονατο απο πισω, συγνωμη αν ακουγομαι ακαρδος - δεν ειμαι- απλα σε ρωταω προς αποφυγην του κακου.. Μηπως θα μπορουσες να γραψεις παραπανω ? Τι συμπτωματα πρεπει να παρατηρησει καποιος κτλ...
Περαστικα γρηγορα και ανωδυνα......
Δεν ακούγεσαι άκαρδος, αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του thread, να προλάβει καταστάσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
Και εμενα πιεζεται το γονατο απο πισω, συγνωμη αν ακουγομαι ακαρδος - δεν ειμαι- απλα σε ρωταω προς αποφυγην του κακου.. Μηπως θα μπορουσες να γραψεις παραπανω ? Τι συμπτωματα πρεπει να παρατηρησει καποιος κτλ...
Το περονιαίο νεύρο είναι το πιο επιφανειακό και τραυματίζεται πολύ εύκολα...
Πιθανώς κάποιος/α να έχει αισθανεί να μουδιάζει το πόδι του όταν καθήσει σταυροπόδι...
Αυτό συμβαίνει από διακοπή της αιμάτωσης του συγκεκριμένου νεύρου...
Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία, μπορεί κανείς να δει τη "διαδρομή" του περονιαίου νεύρου...
Στο σημείο που επισημαίνω με κόκκινο με πίεζαν πολύ έντονα οι πτυχές της φόρμας, αυτό που λέω "κόψιμο" πίσω από το γόνατο...
Το αποτέλεσμα ήταν η διακοπή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα της αιμάτωσης του νεύρου, σε συνδυασμό με την πίεση που ασκούσα στο πόδι για τη στήριξή μου πάνω στη μοτοσικλέτα κατά τις στροφές...
Αυτό επί 5+5 εικοσάλεπτα εντός πίστας έκανε τη ζημιά...
Τα συνήθη συμπτώματα όπως π.χ. μούδιασμα δεν τα είχα ή τουλάχιστον δεν τα θυμάμαι...
Αυτά από εμένα...
Συγγνώμη αν σας κούρασα...
ΥΓ : Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στην περιγραφή μου ας με διορθώσει / συμπληρώσει κάποιος ειδικότερος (π.χ. TROOPER)...
![]()