Χάλια δρόμοι, χάλια οδηγική παιδεία, χαλια νοοτροπία...σκατά
Χάλια δρόμοι, χάλια οδηγική παιδεία, χαλια νοοτροπία...σκατά
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Δυστηχως δεν φταινε οι δρομοι φιλε μου.Η μ@λ@κι@ μας φταιει και η οδηγικη μας συμπεριφορα.Οι δρομοι μπορει να ειναι σκ@τα αλλα οταν βλεπεις τον δρομο ετσι ΔΕΝ κανεις βλακειες και μετριαζεις το γκαζι και ταυτοχρονα βαζεις σε λειτουργια ολες σου τις αισθησεις να αποφυγεις οτι μπορει να σου προκυψει.
Αδικα πηγε το παληκαρι και ακομα πιο αδικα θα εχει στο μυαλο της αυτη την εικονα για ολη της την ζωη η κοπελα που πηγαινε στον δρομο της και βρεθηκε ξαφνικα ενα παληκαρι καρφωμενο πανω στοι αμαξι της.![]()
![]()
Διαβασα το αθρο γι'αυτο τα λεω αυτα.Μαλλον εφταιγε αλλα αυτο πλεον δεν εχει σημασια,σημασια εχει να βαλουμε μυαλο για να μην εχουμε τετοια δυστηχηματα παρα μονο ατυχηματα που αυτα θα τα θυμοματσε και δεν θα ξανακανουμε τα ιδια λαθη.![]()
Συλληπητηρια στην οικογενεια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα...![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Τι να πεις παλι....![]()
ine poli lipiro mia an8ropini zoi efige
ke mono i ikones pou mou ferni sto mialo ine...
ala ego leo sto eksis na snomparoume asxima osous den forane kranos
den forage kranos=aftoktonia
pai ke teliose ama den iparxi i stixiodi antilipsi ti na kanoume emis?
kalo taksidi ston filo mas![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
μια που λέμε για κράνος ας δούμε και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=iMfrM5dKZfA
και πάλι Συλληπτήρια
+10000 ρε ορεστακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Βαλτε κρανος ρε μ@λ@κες αδικα φευγουμε...
![]()
![]()
Να'σαι καλα φιλε μου, ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μας ειναι να επηρεασουμε θετικα τα νεα παιδια ηλικιας 16-17-18 που ειναι τρελλαμενα να καταλαβουν γιατι πρεπει να φορεσουν κρανος.
Στα 25 μου γνωριζα 9 μοτοσυκλετιστες που εχουν σκοτωθει, η 7 στους 9 σκοτωθηκαν απο κακωσεις μονο στο κεφαλι γιατι δεν φορουσαν κρανος,θεωρουσαν οτι ειμασταν φλωροι οι υπολοιποι,ειχαν μονο γρατζουνιες στο υπολοιπο σωμα τους,τα παιδια αυτα θα ηταν ακομα και τωρα πανω στην αγαπημενη τους μηχανη.
Και να ξερετε κατι σημαντικο, οτι τα νεα παιδια μας ακουνε,μας βλεπουν με μεγαλυτερες μοτοσυκλετες απο εκεινα και μας εχουν σαν προτυπο τους,διαφορετικα θα ακουσει ενας νεος εναν παππου σε ενα αυτοκινητο να του λεει "βαλε παιδι μου κρανος" και αλλιως θα σκεφτει εαν δει εναν μηχανοβιο να του τα λεει, και εγω κανω μ@λ@κιες με την μηχανη μου οποτε δεν τους φενεται σαν κυρηγμα,ενας 18χρονος πηρε ενα μηχανακι και με το που τον βλεπω του λεω που ειναι το κρανος; καθησαμε μιλησαμε και στις επομενες μερες αγορασε ενα KBC και το φοραει παντα το παιδι.
Αυτο το παιδι μπορει μεθαυριο αμα δεν του μιλουσα σαν μεγαλυτερος να μαθαινα οτι σκοτωθηκε επειδη δε φορεσε κρανος οπως τοσα παιδια εκει εξω.
ΥΓ: Δεν λεω οτι θα τους πεισουμε ολους, αλλα και ενα νεο οδηγο να πεισουμε θα ειναι ενα τα πιο σημαντικα πραγματα που εχουμε κανει στη ζωη μας.
Κρίμα ρε πούστη μου το παλικάρι ήταν πολύ νέος...
Και σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι δεν είχαμε την ωριμότητα ή τη παιδεία να φοράμε κράνος μαζί και εγώ... Κρίμα!
Τα συλλυπητήριά μου φίλε μου...
Ρε γαμώ..κρανάκι ρε guys πάντα. Ακόμα και ένα παλιοκράνος των 60 ευρώ για μέσα στην πόλη μπορεί να σε σώσει.. Ο καλύτερος στρίφτης και να είσαι... ο άλλος απέναντι δεν ξέρει να οδηγεί. Κρίμα φίλε μου Γιώργο r.i.p.
From a Battle I've come..
to a Battle I ride..
Κρίμας το κοπέλι...
Κρίμα στη μάνα και στον πατέρα του...
Κάποτε πήγα σε μια τέτοια κηδεία και δεν έχω συνέλθει έκτοτε...
Να επινοηθεί κάποιο κωλοσύστημα να μην ξεκινάνε τα δίκυκλα αν δε φορεί ο αναβάτης κράνος, δεν ξέρω τι στο διάολο άλλο να πω πια...
![]()