Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Απορίες λάδια για το Cb400sf συγκεκριμένα.

Μέλος Το avatar του/της isid
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
    Όσο για τα λάδια ειλικρινά ακόμα το ψάχνω ενώ δεν έχω καμία ανησυχία για το αυτοκίνητό μου και το παπί μου, έχω για το φοράκι μου. Αυτό βλέπεις είναι πολύ πολύστροφο και θέλει κάποια περισσότερο προσοχή, τουλάχιστον εγώ αυτήν την ανησυχία την έχω, έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη του ή στην σέλα του αν θές... Έχω καταλήξει στα Motul 5100 αλλά ο μηχανικός μου (και φίλος) μου μιλάει για απλά λάδια ορυκτέλαια, τα λεγόμενα Super με κάποιο πρόσθετο. Εγώ την ψάχνω με το τεφλόν που έχω καλή εμπειρία. Αυτά και αν έχει κάποιος να πει κάτι για το θέμα ευχαρίστως θα με ενδιέφερε..
    Δε μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί ανησυχείς τόσο πολύ. Βλέπεις, στις μηχανές αλλάζουμε τα λάδια κάθε 5.000 χλμ και όχι κάθε 15.000, 20 κλπ όπως γίνεται στα αμάξια. Πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο και το πιστεύω αυτό διότι για να έχουμε σωστά και ακριβή αποτελέσματα ώστε να βγάλουμε λεπτομεριακά συμπεράσματα πρέπει να εγκατασταθούμε μέσα στον κινητήρα, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό... Ελπίζω να γίνεται κατανοητό αυτό που θέλω να πώ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από isid
    Δε μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί ανησυχείς τόσο πολύ. Βλέπεις, στις μηχανές αλλάζουμε τα λάδια κάθε 5.000 χλμ και όχι κάθε 15.000, 20 κλπ όπως γίνεται στα αμάξια. Πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο και το πιστεύω αυτό διότι για να έχουμε σωστά και ακριβή αποτελέσματα ώστε να βγάλουμε λεπτομεριακά συμπεράσματα πρέπει να εγκατασταθούμε μέσα στον κινητήρα, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό... Ελπίζω να γίνεται κατανοητό αυτό που θέλω να πώ.
    Όχι δεν ανησυχώ τόσο όσο λες απλά προβληματισμοί μέσα στα όρια του χόμπι είναι και τίποτα παραπάνω. Νομίζω ότι γενικότερα τα Forum έναν τέτοιο σκοπό εξυπηρετούν, όχι ότι και πραγματικά σοβαρότεροι προβληματισμοί δεν παίζουν αλλά οι περισσότεροι νομίζω είναι μέσα στα όρια του χόμπι. Άλλωστε για μηχανές μιλάμε.
    Panatha

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. λαδια για το ληστη
    από dim40 στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 10:46
  2. Λάδια για το 950 adv.
    από figo-migo στο forum KTM
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 16:48
  3. Λάδια για το v-strom 650;