Δε μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί ανησυχείς τόσο πολύ. Βλέπεις, στις μηχανές αλλάζουμε τα λάδια κάθε 5.000 χλμ και όχι κάθε 15.000, 20 κλπ όπως γίνεται στα αμάξια. Πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο και το πιστεύω αυτό διότι για να έχουμε σωστά και ακριβή αποτελέσματα ώστε να βγάλουμε λεπτομεριακά συμπεράσματα πρέπει να εγκατασταθούμε μέσα στον κινητήρα, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό... Ελπίζω να γίνεται κατανοητό αυτό που θέλω να πώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Όσο για τα λάδια ειλικρινά ακόμα το ψάχνω ενώ δεν έχω καμία ανησυχία για το αυτοκίνητό μου και το παπί μου, έχω για το φοράκι μου. Αυτό βλέπεις είναι πολύ πολύστροφο και θέλει κάποια περισσότερο προσοχή, τουλάχιστον εγώ αυτήν την ανησυχία την έχω, έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη του ή στην σέλα του αν θές... Έχω καταλήξει στα Motul 5100 αλλά ο μηχανικός μου (και φίλος) μου μιλάει για απλά λάδια ορυκτέλαια, τα λεγόμενα Super με κάποιο πρόσθετο. Εγώ την ψάχνω με το τεφλόν που έχω καλή εμπειρία. Αυτά και αν έχει κάποιος να πει κάτι για το θέμα ευχαρίστως θα με ενδιέφερε..![]()
![]()