Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Zx-10r 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι ειναι ιδιο με ολα τα μηχανακια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οπως παντα αντικειμενικος ο Γιωργος

αγορινα!!!!!!!!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

ούτε με καρμπόν να τα έβγαζαν! :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zx1.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	106249
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα ολοιδια.... ερε αντιγραφη η kawa.....

ΒΤW αυτο το "ειναι ιδιο με......(βαλε οτι θες) " ειναι γελιο να το ακουω πια....

η Kawa προσπαθει να κανει εντελως διαφορετικα μηχανακια απο τον ανταγωνισμο ( extreme πραγμα που ο κοσμος δε το γουσταρει στη τελικη και εχει κοστος...) και ολο και καποιος θα πει την ξυπναδα του ....

η Kawa προσπαθει να κανει εντελως διαφορετικα μηχανακια απο τον ανταγωνισμο
    Κι η Honda το ίδιο κάνει για να πούμε και τα καλά της

Ώρες ώρες φτιάχνει κάτι ευτράπελα μοναδικά στο είδος τους :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	2008hondafirebladered.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	50,5 KB 
ID:	106250

Ναι έχετε δίκιο. Μάλλον μερικοί δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το βαθμό παρθενογένεσης για τον οποίο τόσο κοπιάζουν πλέον οι σχεδιαστές.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninjaki
    Ναι έχετε δίκιο. Μάλλον μερικοί δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το βαθμό παρθενογένεσης για τον οποίο τόσο κοπιάζουν πλέον οι σχεδιαστές.
    μπορεις να στηλεις e-mail στη kawa Και να ζητησεις να φτιαξουν 3-τροχο ninja με 2 κωλους και προφυλακτηρα σαν αμαξι για να μη μοιαζει με τιποτα που εχει βγει μερχι τωρα....

γιατι πραγματικα προσπαθω να βρω ομοιοτητες αυτου του 10ριου με αλλα μηανακια και δε βρησκω ΚΑΜΙΑ

μπορεις να στηλεις e-mail στη kawa Και να ζητησεις να φτιαξουν 3-τροχο ninja με 2 κωλους και προφυλακτηρα σαν αμαξι για να μη μοιαζει με τιποτα που εχει βγει μερχι τωρα....

γιατι πραγματικα προσπαθω να βρω ομοιοτητες αυτου του 10ριου με αλλα μηανακια και δε βρησκω ΚΑΜΙΑ
    Πώς με πιάνεις εσύ, πώς με πιάνεις??!!!! Μέσα στο μυαλό μου είσαι?!!

Οκ, δεν κάνουμε τους ίδιους συνειρμούς όλοι όταν βλέπουμε κάτι, αλλά αυτή η ουρά με το που την είδα μου έκανε αμέσως GSXR στο πιο κοντό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninjaki
    Και τι μούτρο είναι αυτό, κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς (κάποιο μηχανάκι peugeot μάλλον).

ίσως και κάτι απο το καινούργιο tiger?

Δεν θα το ελεγα ασχημο

σιγουρα παντως δεν ειναι ποιο ασχημο απο το καινουργιο CBR 1000RR

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι η Honda το ίδιο κάνει για να πούμε και τα καλά της

Ώρες ώρες φτιάχνει κάτι ευτράπελα μοναδικά στο είδος τους :rotflmao: :rotflmao:

Μπορει να μην συμπαθω ιδιαιτερα την honda, αλλα για να μην νομιζετε οτι ειμαι και κολλημενος, θα πω οτι ΚΑΙ ΤΟ CBR αν δεν το δουμε απο κοντα, δεν μπορουμε να κρινουμε
    Γενικα επικρατει ενας πανικος καθε φορα που βγαινουν νεες φωτο
    Το 80% θα πει οτι ειναι χαλια
    Το ιδιο ειχαν πει και για τα νεα Ζ του '07

Εαν εχετε προσεξει, τα καινουργια ss1000(1098, cbr 1000, zx-10r) ειναι μικροκαμομενα
    Για αυτο και το νεο cbr εχει μικρο μουτρο, το οποιο απο κοντα μπορει να ειναι ομορφο
    Και καλα κανουν και ειναι μικρα, γιατι εφοσον προοριζονται για πιστα, ετσι πρεπει να ειναι
    Δειτε daytona 675

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μπορει να μην συμπαθω ιδιαιτερα την honda, αλλα για να μην νομιζετε οτι ειμαι και κολλημενος,
    Κατ'αρχήν για να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποννόησα τίποτα και για κανέναν Γιωργιό, το κατάλαβες πιστεύω

Κι εγώ εκφέρω γνώμες "της στιγμής", μπορεί όταν το δω από κοντά να μ'αρέσει κάτι που ισχύει για όλους μας νομίζω.

Το αντίθετο συνέβησε με το νέο Hornet που στις πρώτες φωτό σ'αυτή την κατηγορία του φόρουμ μου άρεσε αρκετά αλλά όταν το είδα από κοντά........ δεν λέω τίποτα παρακάτω

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κατ'αρχήν για να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποννόησα τίποτα και για κανέναν Γιωργιό, το κατάλαβες πιστεύω

Κι εγώ εκφέρω γνώμες "της στιγμής", μπορεί όταν το δω από κοντά να μ'αρέσει κάτι που ισχύει για όλους μας νομίζω.

Το αντίθετο συνέβησε με το νέο Hornet που στις πρώτες φωτό σ'αυτή την κατηγορία του φόρουμ μου άρεσε αρκετά αλλά όταν το είδα από κοντά........ δεν λέω τίποτα παρακάτω

Δεν το ειπα για σενα ρε Μac, σαν παραδειγμα το εθεσα
    Πιασε τωρα 2 ρακες

Εμενα το αντιθετο μου εγινε με το hornet '07
    Απο τις φωτο δεν μου αρεσε, αλλα απο κοντα ειναι μια χαρα
    Ειδικα κατι moded που εχω δει στο ιντερνετ, ειναι πολυ ομορφα(καποιο racing ασπρο με μονοσελο που εχει ποσταρει καποιος εδω μεσα)

Nα'το

Όνομα:	20070410093156673.jpeg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	14,1 KB 
ID:	106292

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ZX 10R 2008 Turn Signals
    από LocoMoto στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 21:38
  2. Zx-10r 2008
    από Vorios στο forum Kawasaki