Αφού είσαι καλά, όλα καλά!!!!![]()
![]()
Και ναι ο νόμος του Μέρφυ μας έχει καταστρέψει!!!!
![]()
![]()
![]()
Αφού είσαι καλά, όλα καλά!!!!![]()
![]()
Και ναι ο νόμος του Μέρφυ μας έχει καταστρέψει!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι ρε γαμώτο.. κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα προχτές αλλά ήμουν με την πάπια και τό'σωσα εύκολα..
Αφού δεν χτύπησε κανένας όλα καλά, τα ρημάδια τα σίδερα θα τα φτιάξουμε !
Το CBFάκι πως είναι Νίκο ;
![]()
![]()
αφου εισαι καλά, ολα οκ! περαστικά πάντως![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Περαστικά Νικολάκη .... Αφού δεν χτύπησες όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...![]()
![]()
Περαστικά Νίκο.Και συγχαρητήρια στο μαλάκα-άρχοντα τής ασφάλτου.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Είχε διπλή διαχωριστική. Πέρασε παρανόμως στο αντίθετο ρεύμα. Αντιστοίχως παρανόμως έκανα και εγώ προσπέραση. Έκανα δήλωση στην ασφαλιστική μου περιγράφοντας το γεγονός. Αυτός είναι ασφαλισμένος. Από εκεί και πέρα περί υπαιτιότητας, συνυπαιτιότητας, αποζημιώσεων, κ.λπ. θα τα βρούν οι ασφαλιστικές...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου!Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!
![]()
Περαστικά και σε σένα και στο μοτόρι και στην τσέπη σου Νικόλα.![]()
Τελικά δεν ξέρω για τον κ. Μέρφι και τα συναφλη αλλά μάλλον η λύση είναι μία και μόνο!
Φαντασία!
Πρέπει να φανταζόμαστε σαν τον... Σπίλπμπεργκ ένα πράγμα τι μπορεί να του έρθει να κάνει ο άλλος.
Καλές πορείες σε όλους μας.
Αφού δε χτύπησες, όλα καλά...
Και παίδες προσοχή, προσοχή, προσοχή...
Γρήγορα και πάλι στους δρόμους!
![]()
Τι να πω,ευτηχως δεν ηταν χοντρο ...ποτε ξανα
Κι εμενα με τριγηριζει ενα ατυχημα.Την εχω γλυτωσει δυο φορες,μια πορτα (την εκλεισε 10εκ. αυτος και τραβηξα αλλα 10 το τιμονι εγω ,και σωθηκα) και μια αυτοκινητο σφινα απο αντιθετο ρευμα σε στενο δεξια μου στην ιερα οδο.Με εκαναν πιο προσεχτικο... ...ειδωμεν.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Περαστικά φίλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το απέναντι ρεύμα ήταν τελεεεείως ελεύθερο (γι´ αυτό και έστριψε ο άλλος φόρα παρτίδα). Όπως και να έχει πάντως έχεις δίκιο, το φταίξιμο δικό μου. Δεν έπρεπε να περάσω σε βενζινάδικο: Με τους φυσικούς νόμους δεν πρέπει να τα βάζουμε, όσο και αν μας χαλάνε...
Δεν χτύπησα, όχι.
Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται! Το ότι έχει βενζινάδικο δεν τον δικαιολογεί! Αλίμονο αν όποτε είχε βενζινάδικο, εστιατόριο, περίπτερο, σπίτια, σχολεία κ.τ.λ στο απέναντι πεζοδρόμιο να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά από τους αυτοκινητιστές!
Δεν νομίζω να μπορούσες να κάνεις κάτι! Άτυχη στιγμή!
+1000 για τον Μέρφυ!![]()
Περαστικά και πάλι
Chris
ΟΧΙ ρε γμτ μου!!!!![]()
![]()
Οταν ειδα τον τιτλο του θεματος σφιχτηκε η ψυχη μου ρε πστη μου!!!!![]()
Ευτυχως που εισαι καλα ρε Νικολα, αλλα γ@μω το κερατο μου πια!!! Παλι αναποδιες; (αν και δεν πιστευω σε αυτα) Βαλε καμια χαντρα φιλαρακι γιατι......![]()
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και ευχομαι να σε αποζημιωσει ο μλκ!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Και που επίσης απαγορεύεται να βρίσκομαι και ΕΓΩ!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Περαστικά φίλε!!
Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται!
Το φταίξιμο βρίσκεται και στους δύο: Εγώ γιατί έκανα προσπέραση σε σημείο που απαγορεύεται, χωρίς να έχω εξασφαλίσει τις προθέσεις των άλλων οδηγών. Αυτός γιατί παράνομα (λόγω διπλής γραμμής) και απρόσεκτα (χωρίς να κοιτάξει πίσω) έστριψε αριστερά. Το "απρόσεκτα" θα μπορούσε, λέμε τώρα, να το αντικρούσει με το σκεπτικό ότι "δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί" (και τυπικά θα είχε δίκιο). Σχετικά με το παράνομα: όσο παράνομος ήταν αυτός, άλλο τόσο ήμουν και εγώ...
Γενικά, πιστεύω ότι αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στους άλλους, καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε. Όχι γιατί είναι δικαιότερο, αλλά γιατί είναι συνήθως απλά αποτελεσματικότερο.
![]()
Νικο...
Στα μπιρμπιλονια σου...
Τελειωσε, εφταιγες (με τον τροπο σου γιατι ο μοτοσυκλετιστης εχει αλλου ειδους φταιξιμο) εφταιγε και αυτος ο μαλακας (και αυτος με τον τροπο του) και ειστε και οι δυο καλα.
Και αυτος εδω που τα λεμε ακομα καλυτερα![]()
Αντε φτιαχ'τα σιδερα και επι την ευκαιρια βαλε και κανα ελατηριακι στα μπροστινα να δεις πως θα βελτιωθει το φρεναρισμα γενικως...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?