Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Γαμώ τον Μέρφυ μου μέσα...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αφού είσαι καλά, όλα καλά!!!!

Και ναι ο νόμος του Μέρφυ μας έχει καταστρέψει!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όχι ρε γαμώτο.. κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα προχτές αλλά ήμουν με την πάπια και τό'σωσα εύκολα..

Αφού δεν χτύπησε κανένας όλα καλά, τα ρημάδια τα σίδερα θα τα φτιάξουμε !

Το CBFάκι πως είναι Νίκο ;

Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...

αφου εισαι καλά, ολα οκ! περαστικά πάντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...
    Περαστικά Νικολάκη .... Αφού δεν χτύπησες όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Περαστικά Νίκο.Και συγχαρητήρια στο μαλάκα-άρχοντα τής ασφάλτου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου! Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!
    Keep spamming!!!:a13:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου! Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!
    Είχε διπλή διαχωριστική. Πέρασε παρανόμως στο αντίθετο ρεύμα. Αντιστοίχως παρανόμως έκανα και εγώ προσπέραση. Έκανα δήλωση στην ασφαλιστική μου περιγράφοντας το γεγονός. Αυτός είναι ασφαλισμένος. Από εκεί και πέρα περί υπαιτιότητας, συνυπαιτιότητας, αποζημιώσεων, κ.λπ. θα τα βρούν οι ασφαλιστικές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Περαστικά και σε σένα και στο μοτόρι και στην τσέπη σου Νικόλα.
    Τελικά δεν ξέρω για τον κ. Μέρφι και τα συναφλη αλλά μάλλον η λύση είναι μία και μόνο!
    Φαντασία!
    Πρέπει να φανταζόμαστε σαν τον... Σπίλπμπεργκ ένα πράγμα τι μπορεί να του έρθει να κάνει ο άλλος.
    Καλές πορείες σε όλους μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αφού δε χτύπησες, όλα καλά...

Και παίδες προσοχή, προσοχή, προσοχή...

Παλαιό μέλος
    Γρήγορα και πάλι στους δρόμους!

Τι να πω,ευτηχως δεν ηταν χοντρο ...ποτε ξανα
    Κι εμενα με τριγηριζει ενα ατυχημα.Την εχω γλυτωσει δυο φορες,μια πορτα (την εκλεισε 10εκ. αυτος και τραβηξα αλλα 10 το τιμονι εγω ,και σωθηκα) και μια αυτοκινητο σφινα απο αντιθετο ρευμα σε στενο δεξια μου στην ιερα οδο.Με εκαναν πιο προσεχτικο... ...ειδωμεν.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Το απέναντι ρεύμα ήταν τελεεεείως ελεύθερο (γι´ αυτό και έστριψε ο άλλος φόρα παρτίδα). Όπως και να έχει πάντως έχεις δίκιο, το φταίξιμο δικό μου. Δεν έπρεπε να περάσω σε βενζινάδικο: Με τους φυσικούς νόμους δεν πρέπει να τα βάζουμε, όσο και αν μας χαλάνε...

Δεν χτύπησα, όχι.
    Περαστικά φίλε!!
    Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται! Το ότι έχει βενζινάδικο δεν τον δικαιολογεί! Αλίμονο αν όποτε είχε βενζινάδικο, εστιατόριο, περίπτερο, σπίτια, σχολεία κ.τ.λ στο απέναντι πεζοδρόμιο να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά από τους αυτοκινητιστές!

Δεν νομίζω να μπορούσες να κάνεις κάτι! Άτυχη στιγμή!

+1000 για τον Μέρφυ!
    Περαστικά και πάλι
    Chris

ΟΧΙ ρε γμτ μου!!!!

Οταν ειδα τον τιτλο του θεματος σφιχτηκε η ψυχη μου ρε πστη μου!!!!

Ευτυχως που εισαι καλα ρε Νικολα, αλλα γ@μω το κερατο μου πια!!! Παλι αναποδιες; (αν και δεν πιστευω σε αυτα) Βαλε καμια χαντρα φιλαρακι γιατι......

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και ευχομαι να σε αποζημιωσει ο μλκ!
    Νίκος
    Open Horizons

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Περαστικά φίλε!!
    Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται!
    Και που επίσης απαγορεύεται να βρίσκομαι και ΕΓΩ!

Το φταίξιμο βρίσκεται και στους δύο: Εγώ γιατί έκανα προσπέραση σε σημείο που απαγορεύεται, χωρίς να έχω εξασφαλίσει τις προθέσεις των άλλων οδηγών. Αυτός γιατί παράνομα (λόγω διπλής γραμμής) και απρόσεκτα (χωρίς να κοιτάξει πίσω) έστριψε αριστερά. Το "απρόσεκτα" θα μπορούσε, λέμε τώρα, να το αντικρούσει με το σκεπτικό ότι "δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί" (και τυπικά θα είχε δίκιο). Σχετικά με το παράνομα: όσο παράνομος ήταν αυτός, άλλο τόσο ήμουν και εγώ...

Γενικά, πιστεύω ότι αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στους άλλους, καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε. Όχι γιατί είναι δικαιότερο, αλλά γιατί είναι συνήθως απλά αποτελεσματικότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νικο...
    Στα μπιρμπιλονια σου...
    Τελειωσε, εφταιγες (με τον τροπο σου γιατι ο μοτοσυκλετιστης εχει αλλου ειδους φταιξιμο) εφταιγε και αυτος ο μαλακας (και αυτος με τον τροπο του) και ειστε και οι δυο καλα.
    Και αυτος εδω που τα λεμε ακομα καλυτερα

Αντε φτιαχ'τα σιδερα και επι την ευκαιρια βαλε και κανα ελατηριακι στα μπροστινα να δεις πως θα βελτιωθει το φρεναρισμα γενικως...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τον καιρό μου μέσα
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2008, 22:05
  2. Γαμώ τον μπελά μου..
    από epp1640 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2007, 21:01
  3. Γαμω Την Γκαντεμια Μου....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 09:33
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF