Εχεις πμ.Το R1 δε θα στο συνιστουσα μιας και δεν εχει υποσιαγωνο και ανεμοπαγιδα....
Εχεις πμ.Το R1 δε θα στο συνιστουσα μιας και δεν εχει υποσιαγωνο και ανεμοπαγιδα....
καποιος που να εχει
schuberth R1
για εντυπωσεις?????
εχω την εντυπωση οτι το scuberth r1 το εχει ο χρηστης Mcgyver...κανε λιγη υπομονη και μολις δει το θρεντ σου θα σου πει εντυπωσεις.
![]()
ok thanks
θα κανω υπομονη
μπορω να κανω κι αλλιως?...
R1 ή S1 ?
R1 ή S1 ?
R1 ή S1 ?
R1 ή S1 ?
R1 ή S1 ?
R1 ή S1 ?
![]()
Εμένα ρε παιδιά ήταν μέσα στο κουτί του κράνους και μου είπαν ότι είναι δώρο, όπως και η φιμέ ζελατίνα...αχα αχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
πμ -προσωπικα μηνυματα.Και γω δεν ξερω να σου πω πως να τα ενεργοποιησεις.Κατω απο το ποστ που κανω τωρα υπαρχει ενα κουμπι πμ.Πατα το και στειλε μου το mail σου....
Οσο για το silence whisper kit δε δινεται πουθενα δωρεαν γιατι απλα κανει 45 ε....![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
για λέγε,για λέγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Εμένα ρε παιδιά ήταν μέσα στο κουτί του κράνους και μου είπαν ότι είναι δώρο, όπως και η φιμέ ζελατίνα...αχα αχα...![]()
XR-1000? πόσο κ από που?![]()
καλά ρε συ πρίν δεν έλεγες ότι το δίνει η εταιρία δωρεάν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Οσο για το silence whisper kit δε δινεται πουθενα δωρεαν γιατι απλα κανει 45 ε....
Multitec..4 katostarikaΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
για λέγε,για λέγε...
XR-1000? πόσο κ από που?![]()
motodikappa
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
καλά ρε συ πρίν δεν έλεγες ότι το δίνει η εταιρία δωρεάν?
κοιτα καλυτερα φιλε μου...![]()
το συγκεκριμενο κρανος επειδη ειναι ανοιγομενο χλωμο μου φαινεται να παιρνει αυτη τη λωριδα περιμετρικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Multitec..4 katostarika
motodikappa
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
κοιτα καλυτερα φιλε μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Η SHOEI πάντως (τέτοιο έχω), δίνει silence kit (ή κάπως έτσι) δώρο μαζί με το κρανάκι που θα πάρεις.
κ λέγεται whisper kit...
μήπως εννοείς κάτι άλλο? η έχω καταλάβει κάτι λάθος?![]()
Οταν κανεις Quote δες αρχικα ποιος το λεει και τι εμφανιζει!
Το δευτερο Quote που εχεις κανει το εχει πει ο χρηστης Nefos και σου εμφανισε εμενα.Επισης εχω πληρη επιγνωση οτι λεγεται whisper kit γιατι το θεμα αθορυβο Ιntegral κρανος το ψαχνω πολυυυυ καιρο......
Έχω το S1. Ποιο πριν είχα το XR-1000. Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ποιο αθόρυβο (το S1) και δεν είναι δα και τόσο πιο ζεστό. Αυτό που με χαλάει μόνο είναι η ζελατίνα που έχει τρελές αντανακλάσεις. 3 μήνες και ακόμα δε μπορώ να τη συνηθίσω. Το πήρα κόκκινο από το fc-moto γύρω στα ~410
την παλεψες δηλαδη με τη ζέστη καλοκαιρι plus(κινηση , καυσωνα κτλ)???
επισης μια απορια:
το προστατευτικο για τον αερα που εχει απο κατω αφαιρουνται ή ειναι μονιμα?
ευχαριστημενος γενικα?
(εκτος των ανακλασεων...)
orfeus μηπως μαθαμε τιποτα???