Το μηχανάκι έγινε σώβρακο! Απορώ και που σκέφτηκες να βάλεις ποστ με τέτοιο τίτλο!
Το μηχανάκι έγινε σώβρακο! Απορώ και που σκέφτηκες να βάλεις ποστ με τέτοιο τίτλο!
Θάνος..
εγω και τα λαστιχα που εχει ελλατωματικα τα βρισκω..πως εχουνε ξεζαντιάσει ετσι ευκολα με μια μικρή πτωση??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
.....Πιστευω πως ειναι υπερβολικο να κοπει ο σκελετος απο μια πτωση που το μηχανακι συρθηκε και το φρεναρισε η μπαριερα.Εσεις τι λετε για αυτο?....
1. Ο σκελετός κόπηκε απο την πρόσκρουση
2. Τι να πούμε; Περαστικά στο παλικάρι και περισσότερη προσοχή απο εδώ και πέρα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δε Γκάνουν αυτές οι γόμες για την επίδαυρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω και τα λαστιχα που εχει ελλατωματικα τα βρισκω..πως εχουνε ξεζαντιάσει ετσι ευκολα με μια μικρή πτωση??![]()
Θάνος..
Οχι παιδια δεν μπηκε για πλακα,μιλαω πολυ σοβαρα.Το θεωρω πολυ σοβαρο να πρεπει να το πεταξεις το μηχανακι υστερα απο μια πτωση,που να ειχε φερει και τιποτα τουμπες,τοτε τι θα γινοταν?Δινουμε μια περιουσια και υστερα απο μια πτωση μενεις με την π..τσ@ στα χερια το βλεπετε λογικο?Φιλαρακι πριν απο χρονια την ανοιξη του 2000 με CBR 900 ειχε πεσει στο Αρτεμησιο με 240 χλμ περιπου και το μηχανακι ειχε καρφωθει στις μπαριερες και αυτο ειχε μεινει σχεδον μοτερ και σκελετος αλλα τουλαχιστον μπορουσε να το επισκευασει,τωρα ο φιλος με το Κ5 τι να το κανει αυτο μονο για παλιοσιδερα κανει,αν ειναι να εχω ενα μηχανακι και να φοβαμαι να το οδηγησω μηπως και πεσω και το πεταξω τι να το κανω?
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βλέπουμε κάποιον δίπλα της με racing μπότες.... δηλώνοντας ότι μάλλον το παλικάρι που την καβάλαγε ήταν προετοιμασμένος για πολλά (κι όλα).
![]()
και αυτό τί σημαίνει ρε sniper;
ότι επειδή ήταν προετοιμασμένος για πολλά (κι όλα) το ατύχημα οφείλεται απαραίτητα σε λάθος δικό του;;
Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τότε μάλλον έχουμε χάσει την μπάλα και θεωρούμε μια πτώση με 150 και πάνω καθημερινή ιστορία...
Παντώς επιμένω ότι πρέπει να διευκρινιστεί αν η πτώση οφείλεται σε σπασμένο πλαίσιο ή όχι.
I rest my case....Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Πιστευω πως ειναι υπερβολικο να κοπει ο σκελετος απο μια πτωση που το μηχανακι συρθηκε και το φρεναρισε η μπαριερα..![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μάλιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Δινουμε μια περιουσια και υστερα απο μια πτωση μενεις με την π..τσ@ στα χερια το βλεπετε λογικο?Φιλαρακι πριν απο χρονια την ανοιξη του 2000 με CBR 900 ειχε πεσει στο Αρτεμησιο με 240 χλμ περιπου και το μηχανακι ειχε καρφωθει στις μπαριερες και αυτο ειχε μεινει σχεδον μοτερ και σκελετος αλλα τουλαχιστον μπορουσε να το επισκευασει,τωρα ο φιλος με το Κ5 τι να το κανει αυτο μονο για παλιοσιδερα κανει,αν ειναι να εχω ενα μηχανακι και να φοβαμαι να το οδηγησω μηπως και πεσω και το πεταξω τι να το κανω?
Άρα απαντήθηκε το ερώτημά μου και αποδείχθηκε ότι το κομμένο πλαίσιο ΔΕΝ προκάλεσε την πτώση.
Άρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες.
Μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ότι μετά από τέτοια σύγκρουση έσπασε το πλαίσιο.
Ακόμα και να είχε μείνει ο σκελετός, έτσι που θα ήταν καλύτερα να μην τον έφτιαχνε.
Επίσης έτσι όπως βλέπω το μηχανάκι, είναι 100% βέβαιο ότι δεν συνέφερε οικονομικά να το φτιάξει.
Θάνος..
Φίλε μάλλον κάνεις πλάκα. Πριν 2-3 μήνες σε ατύχημα που έγινε στο Αρτεμήσιο και σκοτώθηκε κάποιο παλληκάρι με CBR100RR, το μηχανάκι διαλύθηκε και τα κομμάτια (μοτερ κομμένο, ζάντα κλπ) τραυμάτισαν τους δύο φίλους του που ακολουθούσαν από πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Φιλαρακι πριν απο χρονια την ανοιξη του 2000 με CBR 900 ειχε πεσει στο Αρτεμησιο με 240 χλμ περιπου και το μηχανακι ειχε καρφωθει στις μπαριερες και αυτο ειχε μεινει σχεδον μοτερ και σκελετος αλλα τουλαχιστον μπορουσε να το επισκευασει,τωρα ο φιλος με το Κ5 τι να το κανει αυτο μονο για παλιοσιδερα κανει,αν ειναι να εχω ενα μηχανακι και να φοβαμαι να το οδηγησω μηπως και πεσω και το πεταξω τι να το κανω?
Μην τρελλαθούμε κιόλας. Αν κόπηκε το πλαίσιο πριν το καταλαβαίνω, αλλά μετά από τέτοια στούκα που έφαγε, μάλλον καμμιά λαμπάδα πρέπει να ανάψει.
Εκτός αν το αναλάμβανε ο KyriakostΑρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ακόμα και να είχε μείνει ο σκελετός, έτσι που θα ήταν καλύτερα να μην τον έφτιαχνε.
Επίσης έτσι όπως βλέπω το μηχανάκι, είναι 100% βέβαιο ότι δεν συνέφερε οικονομικά να το φτιάξει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δηλαδη για να καταλαβω....
Υπαρχει περιπτωση στην ευθεια η πανω στην στροφη η στα φρενα να κοπηκε το πλαισιο;
Γιατι παιδια αμα ειναι ετσι το πλαισιο θα ειχε κοπει με το που βγηκε απο την αντιπροσωπεια.
Εδω μιλαμε για κολλησεις αλουμινιου.
Και ο τελευταιος καστανας να στο κανει θα κρατησει.
Ποσο μαλλον σε εργοστασιακο επιπεδο.
Και στην τελικη τοσα μηχανακια με αλουμινενια πλαισια βγαζει η Σουζουκι και δεν εχει τυχει να ακουσω (ως τωρα) κατι ανησυχητικο.
Τι σκατα απο αλλη γραμμη παραγωγης βγαινουν;
-..Not Yet!
Οχι η πτωση δεν οφειλεται στο σπασιμο του πλαισιου,επεσε απο φρενα μεσα στην στροφη οταν ενα R1 ανοιξε την γραμμη του γιατι η στροφη εκλεινε κι αλλο και τον εκλεισε.Οσο για το τεποζιτο και τα σχετικα αυτα ξηλωθηκαν απο το κολωνακι της μπαριερας γιατι πρωτα βρηκαν αυτα.Αν το βλεπατε τι εγινε και το αποτελεσμα που το βλεπετε ειμαι σιγουρος οτι θα ειχατε την ιδια γνωμη με εμενα.Μαλλον στο κυνηγι για χαμηλο βαρος τα πλαισια ειναι πολυ ευαισθητα στο παραμικρο.
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Εμενα η λογικη μου μου λεει αν οτι αν ενα πλαισιο τσακιζει στο ιδιο σημειο φταιει η κατασκευη του και οχι το παχος του υλικου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Μαλλον στο κυνηγι για χαμηλο βαρος τα πλαισια ειναι πολυ ευαισθητα στο παραμικρο.
Το παχος πολυ απλα θα καθυστερησει ελαχιστα το αναποφευκτο.
Ετσι και αλλιως δεν υπαρχουν πλεον μαλακα πιρουνια που στραβωνουν και απορροφουν την κρουση αν μπορουμε να τα βαλουμε και αυτα στο παιχνιδι....
Εμενα δηλαδη που σε συρσιμο το μηχανακι με πολλα μαγκωσε ο τροχος σε ενα σκαλοπατακι και το μηχανακι απογειωθηκε και εσκασε 5 μετρα μετα με το πλαι, (και εχει αλουμινενιο πλαισιο πολυ ελαφρυτερο και πολυ πιο "αδυναμο" απο οποιοδηποτε SS) , λογικα θα ειχε ως επακολουθο να μαζευω ακομα κομματακια αλουμινιου απο τον δρομο...
Αυτη η ολη συζητηση μου ανακατευει τον εγκεφαλο... :hypnotize
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οντως υπερβολικό.το μηχανάκι δεν φαίνετε να εχει συρθεί ή να εχει χτυπήσει κάπου![]()
όντως ούτε μια γρατζουνιά και κόπηκε το πλαίσιο!!
αμάν αυτή η σουζούκι!!