![]()
![]()
![]()
Στους γλουτιαίους πότε περνάμε ???![]()
![]()
![]()
![]()
Στους γλουτιαίους πότε περνάμε ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οχι δεν προκειται να παω ταπα στον αγιο. Απλα αργα και σταθερα να παω ετσι οπως μου λετε.
Να το βαλω στο μυαλο μου σαν κατασταση οδηγησης, που απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει.
Δερματινο εχω αλλα οχι παντελονι να μου δανεισει κανεις δεν παιζει γιατι απο ολους τους φιλους μονο εγω εχω μηχανη. Κι'ομως..............
Πραγματικα θα τα εφαρμοσω ολα απο σημερα. Ειχα συνηθισει το μπροστινο του ΚΤΜ που μονο που δεν μου μιλαγε και τωρα δεν ξερω αν εγω ειμαι αριστερα και το μπροστινο εχει αλλαξει λωριδα μονο του.
Δεν λεω οτι εχει κακο μπροστινο, ισα ισα, απλα το λαθος μου μεταφερεται εκει. Δεν καταλαβαινω τιποτα. Και οταν δεν εχω το μπροστινο νιωθω τρομερη ανασφαλεια.
Υ.Γ. Αν γουσταρει καποιος με ss να παμε καμια βολτα να μου δειξει τιποτα και κερναω καφεδακι.
Μεχρι να παω σχολειο, γιατι θα παω.
Μπορείς να νοικιάσεις ολόσωμη στα μαθήματα επί τόπου στην πιστα (αν το πεις όταν κλείσεις το μάθημα)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1,Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
...τους προσαγωγους σφιγμενους στο ντεπόζιτο...
εκει θα βάζεις όση δυναμη μπορείς, έτσι "μεταφέρεις" το βάρος σου εκεί και τα χέρια αποφορτίζονται... θέλει συνήθεια, συνηδειτή εξάσκηση, και στην αρχή, αν οι προσαγωγοί ειναι αγύμναστοι θα πιαστείς άσχημα! αλλά ειναι ο μόνος τρόπος ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
OK. παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.
Εφαρμογη: Αμεση.
![]()
Φίλε μου, είμαι απο Χαλκίδα και θα κατέβω κάτω τέλει Οκτώβρη για το 0-300.
Επειδή είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα (και ακόμα το έχω όταν ξεχνιέμαι) άν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε για καφέ, να τα συζητήσουμε.
Βέβαια η δικιά μου έχει τιμόνι οπότε φαντάζομαι είναι πιο εύκολο απο οτι με τα clip-ons...
Έως τότε.. αυτά που σου λένε τα παιδιά.
![]()
χερια χαραλα στα γκριπ! ουτε να τα σφιγγει η γροθια σου ουτε να κρατουν το βάρος σου! (καλα δεν σε πονουν οι καρποι απο το βαρος????)Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ρε παιδια μια απορια.
Οταν στριβω το βαρος το ριχνω στα grip. Λογικο αφου τα ss ειναι σκυφτα μηχανακια.
Αλλα ειναι σωστο;;;; Ας πουμε οτι παιρνω μια αριστερη στροφη, παρατηρω οτι πιεζω κατω το αριστερο grip παρα πολυ, οχι απο τιποτα αλλο αλλα απο το βαρος μου που πεφτει εκει. Το ιδιο και στις δεξιες.
Μηπως ειναι ενας απο τους λογους που το μπροστινο δεν ξερω σχεδον ποτε τι κανει;;;;;
απο τον αγκωνα και κατω, το χερι σε παραλληλη θεση με το εδαφος. ετσι θα ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ το γκριπ προς τα εμπρος αντι να το πιέζεις προς τα κάτω.
( πιεζεις προς τα κατω?..να παει που? αφου ειναι σταθερα βιδωμενο με μονη ελευθερια κινησης το μπρος-πισω)
θα καταλάβεις αμεσως σημαντικη διαφορα, κυρίως στη δυναμη που χρειαζεται να ασκησεις για στριψει η μηχανη...καμια σχεση!! πολυ πιο ευκολα και γρηγορα!
το βαρος σου να το κρατουν η μεση και τα γονατα. ειδικα στα φρενα να σφιγγεις το ρεζερβουαρ με τα γονατα για στηρηζεις το βαρος σου που μεταφερεται μπροστα!
αυτα! βασικα ειναι συνηθεια μεχρι να προσαρμοστεις στην διαφορετικη θεση του ss....
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Aν με πονανε λεει;;;;;;;;; Γαμ......σε τα.
Στην αρχη ειχα προβλημα, τωρα συνηθισα. Δεν ποναω.
Απο χτες το κανω αυτο που ειπατε και υπαρχει τεραστια διαφορα. 30% καλυτερος οδηγος εγινα. Μα τον θεο. Βεβαια ξεχνιεμαι λιγο αλλα μολις χαμπαριασω παλι γυρναω στα ποδια και στην μεση.
Στριβει καλυτερα και εχω αισθηση του μπροστινου μεγαλυτερη ρε παιδια. Πολυ καλο. Το γυροσκοπικο γινεται πιο ευκολα αφου δεν υπαρχει βαρος στα grip πλεον.
Αυτο πρεπει να το λενε στο manual των ss κανονικα. Πολυ σημαντικο.
ολοι σας.
![]()
Μόλις το χάσεις βάλτου μια φωνή και ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ρε παιδια .................................................................Μηπως ειναι ενας απο τους λογους που το μπροστινο δεν ξερω σχεδον ποτε τι κανει;;;;;
άμα γυρίσει σφύρα μου κλέφτικα.
Προς Θεού ΜΗΝ ακούσεις εμένα
Δεν ξέρω μία
Άκουσε τα παιδιά και πάνε κανα 0-200 εεεε 0-300 για να είσαι μια χαρά πάνω στο μοτόρι σου
Φιλικά Αντρέας![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αγαπητέ φίλε
Προτείνω το εξής βιβλιαράκι και καλή μελέτη αυτού
http://www.papasotiriou.gr/product.e...51&prid=233272
Είναι πολύ ευχάριστο στην ανάγνωση ενώ έχει και απλές ασκήσεις για να κάνεις.
Πάντως, βλέπω οι πιο πολλοί εδώ μέσα είναι της άποψης "μαθήματα 0-300 και μόνο".
Οκ... Είτε κάνετε διαφήμιση, είτε πρέπει ΟΛΟΙ ντε και καλά να κάνουν μάθημα για να μάθουν να στρίβουν.
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
.....................................
γιατί υποτίθεται ότι το βάρος στην εσωτερική το εξουδετερώνει η "φυγόκεντρος" (*)![]()
(*) Μην πεταχτείς κουτσέ, γιατί θα σφαχτούμε !!!![]()
Πως να μην πεταχτω αφου το εχετε παραξεσκισει (με την ανοχη μου) το θεμα...![]()
Γ@μω τα Σχολιά σας και τα Πανεπιστημια σας μεσα! (*)
:rotflmao:
![]()
Το βαρος, κατα το πλαγιασμα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την Κεντρομόλο που χρειαζεται για να στριψουμε !!! :wacko:
(*) Σε τυχοντες αντιρρησιες προσφερονται, εντελως δωρεαν, 3ωρα σεμιναρια σε γνωστο Φροντιστηριά, με θεμα τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ αδρανειακα συστηματα και τις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ δυναμεις εντος αυτων!![]()
![]()
Φίλε το βίντεο αυτό έχει ξαναμπέι στο φόρουμ και λέει για το πώς θα ακουμπήσεις γόνατο. Μετά το 1ο λεπτό ο τύπος εξηγεί πώς πρέπει να έχεις το σώμα σε μια στροφή για να αποφορτίσεις τα χέρια και να την πάρεις σωστά. Δες το μπορεί να σε βοηθήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ρε παιδια μια απορια.
Οταν στριβω το βαρος το ριχνω στα grip. Λογικο αφου τα ss ειναι σκυφτα μηχανακια.
Αλλα ειναι σωστο;;;; Ας πουμε οτι παιρνω μια αριστερη στροφη, παρατηρω οτι πιεζω κατω το αριστερο grip παρα πολυ, οχι απο τιποτα αλλο αλλα απο το βαρος μου που πεφτει εκει. Το ιδιο και στις δεξιες.
Μηπως ειναι ενας απο τους λογους που το μπροστινο δεν ξερω σχεδον ποτε τι κανει;;;;;
![]()
Chris
Μαλλον αυτο το ss μηχανακι δεν εχει το στησιμο του εργοστασιου αλλα εχει πειραχτει.Η μπηκε πισω λαστιχο πιο ψηλου προφιλ ;
ούτε διαφήμιση κάνουμε ουτε πρέπει ντε και καλά ολοι να τα κάνουν. Αν εσυ "το 'χεις" και ξέρεις να στρίβεις δεν χρειάζεται να πας... αμα θες δώκε μας και τα φώτα σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Πάντως, βλέπω οι πιο πολλοί εδώ μέσα είναι της άποψης "μαθήματα 0-300 και μόνο".
Οκ... Είτε κάνετε διαφήμιση, είτε πρέπει ΟΛΟΙ ντε και καλά να κάνουν μάθημα για να μάθουν να στρίβουν.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Το άν "το έχω" θα το κρίνει άλλος, αλλά δεν νομίζω ότι το έχω. Οπότε λίγο δύσκολο να δώσω εγώ τα δικά μου φώτα. Όμως, στην αρχή και εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το βιβλιαράκι, πολύ μελέτη, πολύ εξάσκηση με προσοχή έκαναν μεγάλη διαφορά. Λίγη βοήθεια και προπόνηση μαζί με τον μέντορά μου, επίσης βοήθησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ούτε διαφήμιση κάνουμε ουτε πρέπει ντε και καλά ολοι να τα κάνουν. Αν εσυ "το 'χεις" και ξέρεις να στρίβεις δεν χρειάζεται να πας... αμα θες δώκε μας και τα φώτα σου...
Με αξιοπρέπεια θεωρώ ότι πάω πλέον, άν και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Όπως και οι φίλοι της παρέας μου που δεν έχουν κάνει ούτε 0-300 ούτε CSS (βλ. G M, Blitz, MARON κτλ.).
Αυτό που είπα απλά είναι ότι μπορεί το παλικάρι να διαβάσει το βιβλιαράκι, θα του λύσει πολλές απορείες, θα του δώσει πολύ τροφή για το μυαλό του και για εξάσκηση, χωρίς να είναι απαραίτητο να σκάει 400αρες και να του επιβάλλουν με ποιο ακριβώς στυλ θα οδηγεί. Εμένα αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Ήταν η καλύτερη βελτίωση και ταυτόχρονα πιο φθηνή, για να πηγαίνει πιο γρήγορα το μηχανάκι μου![]()
www.clubcsl.com