με πρόλαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
και γείρε και εσυ λίγο το κεφάλι σου μπροστά όταν πρόκειται να φρενάρεις. πιάνει..![]()
![]()
![]()
Πιάνει πάντα!
![]()
με πρόλαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
και γείρε και εσυ λίγο το κεφάλι σου μπροστά όταν πρόκειται να φρενάρεις. πιάνει..![]()
![]()
![]()
Πιάνει πάντα!
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
να πέρνεις πιο ψηλά άτομα για συνοδηγούς,
αλλιώς θα χτυπάει...
Νομιζεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παρε σουπερσπορτ και δε θα σε κουτουλαει ο απο πισω στα φρεναρισματα εκει στο θεο που καθεται![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι μλκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
Κι όμως, υπάρχει λύση στο πρόβλημα..![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ανεβαινει η Βιβη στο GSR
Εγω--> Βιβη δεν εχει ντροπες στην μηχανη κατσε πιο κοντα και κρατησου.
Βιβη--> Οχι ρε δεν πειραζει κρατιεμαι απο την λαβη πισω.
Εγω--> Καλα (Σκεφτομενος οτι ειναι αθλητρια και εχει δυνατα(πολυ) χερια.)
Ρολαριστος σε κατηφορα με 10 χλμ εχω στο τελειωμα στοπ. Ακουμπαω το φρενο με πολυ τρυφεροτητα και απαλα(μα τον Δια).
ΜΠΑΜ.....
Ναι χαζευε και ειχε κατσει πανω στις εξατμισεις φευγοντας με φορα πανω μου....Το κεφαλι μου κοντεψε να χτυπησει το ντεποζιτο(χαλαροτατος εγω) και αυτη να φυγει απο πανω μου.....Ευτυχως και για τους 2 που δεν πεσαμε και φοραγαμε κρανη....Εαν δεν φοραγε ενας απο τους 2 θα ηταν στο νοσοκομειο....Κανενας απο τους 2 και οι 2.....
και ευτυχως για αυτην που δεν ειχα βαλει το τοτε ολοκαινουργιο ARAI μου να μου το χαρακωσει οπως εκανε στο παλιο :wacko:
Eιναι λογικο και αποδεκτο να κουτουλησει καποπιες φορες...
αλλα αμα εχεις συνεπιβατη δρυοκολαπτη και ειναι συνεχεια στα ντακ-ντουκ, σου σπανε τα @@ και πολυ μαλιστα.
Μα εγώ για τέτοιους ομιλώ αγαπητέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Eιναι λογικο και αποδεκτο να κουτουλησει καποπιες φορες...
αλλα αμα εχεις συνεπιβατη δρυοκολαπτη και ειναι συνεχεια στα ντακ-ντουκ, σου σπανε τα @@ και πολυ μαλιστα.
Ειδικά μία πρώην το καλοκαίρι όσο και να έλεγα αρχικά ευγενικά κρατ΄ήσου σωστά, με έγραφε κανονικότατα. Χαρακτηριστικά συνέβαινε το εξής:
Είχε πάντα ανοικτή τη ζελατίνα στο jet κρανος και συνέχεια με στούκαρε. ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως
ΟΚ, άντε πές ότι ήθελέ να πάρει αέρα. Το θέμα ήταν ότι αφαιρούταν συνέχεια οπότε δέν πρόσεχε πότε επιταχύνω κλπ
Αρχικά με κρατούσε άκουσον-άκουσον από το t-shirt!!!! σε κάθε επιτάχυνση μ'επνιγε.
Το κορυφαίο όμως;
ΚΕΦΑΛΟΚΛΙΔΩΜΑ!!!! Αποφάσισε στη μέση της Συγγρού να με πιάσει κεφαλοκλίδωμα για να κρατιέται καλά! Έλεος.
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
...........................Αρχικά με κρατούσε άκουσον-άκουσον από το t-shirt!!!! σε κάθε επιτάχυνση μ'επνιγε.
Το κορυφαίο όμως;
ΚΕΦΑΛΟΚΛΙΔΩΜΑ!!!! Αποφάσισε στη μέση της Συγγρού να με πιάσει κεφαλοκλίδωμα για να κρατιέται καλά! Έλεος.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Axxx μεγάλο θέμα οι συνεπιβάτες/τριες. Η κοπέλα με την οποία βγαίνω τώρα έχει το κακό συνήθειο να βάζει τα χέρια τις μέσα στις τσέπες του μπουφάν μου. Εκτός του ότι καταντάει απίστευτα ενοχλητικό, φαίνομαι σαν καγκουρό και το μπουφάν έχει καταστρεφεί. Περπατάω και φαίνεται σαν να έχω βυζιά στο ύψος του οφαλού... Όσες φορές κι αν της έχω πει να το κόψει δεν το κάνει...
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
Η ζωή (οχι η γειτόνισα) είναι μια μεγάλη και ανελέητη σκύλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
Axxx μεγάλο θέμα οι συνεπιβάτες/τριες. Η κοπέλα με την οποία βγαίνω τώρα έχει το κακό συνήθειο να βάζει τα χέρια τις μέσα στις τσέπες του μπουφάν μου. Εκτός του ότι καταντάει απίστευτα ενοχλητικό, φαίνομαι σαν καγκουρό και το μπουφάν έχει καταστρεφεί. Περπατάω και φαίνεται σαν να έχω βυζιά στο ύψος του οφαλού... Όσες φορές κι αν της έχω πει να το κόψει δεν το κάνει...
Get used to it...
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Γιατί δεν της αγοράζεις γάντια; :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
Axxx μεγάλο θέμα οι συνεπιβάτες/τριες. Η κοπέλα με την οποία βγαίνω τώρα έχει το κακό συνήθειο να βάζει τα χέρια τις μέσα στις τσέπες του μπουφάν μου. Εκτός του ότι καταντάει απίστευτα ενοχλητικό, φαίνομαι σαν καγκουρό και το μπουφάν έχει καταστρεφεί. Περπατάω και φαίνεται σαν να έχω βυζιά στο ύψος του οφαλού... Όσες φορές κι αν της έχω πει να το κόψει δεν το κάνει...![]()
![]()
![]()