Αρχικά δημιουργήθηκε από island
Get
a
Life !!!!!
![]()
εχεις προβλημα
λυπαμαι
ο εγκεφαλος σου δεν αναπτυχθηκε σωστα
ε δε θα πληρώσω εγω την καθυστέρηση σου
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
island μην χαλασεις το θρεντ σε παρακαλω αν δεν σε ενδοιαφερει μην ποσταρεις και εισαι η μονη παραφωνια
ευχαριστω
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Jincheng CJ70A (Honda Chally με άλλα αυτοκόλλητα και 72cc από μαμά)
KLR 250
ΚazeVR 112..πρωτο παπι και μηχανακι γενικα...νομιζα οτι ηταν το πιο τελειο παπι του κοσμου...Μεγαλη συγκινηση λεμε
ΑΧ1250...εμα8α συμπλεκτη και πρωτη φορα διακοπουλες με μοτο ... τρελλο γελιο..βαρετο αλλα αξιο...ας ειναι καλα!!![]()
![]()
ΚΛΡ650..''Love is in the air....''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CB400...μου το εδωσε ο δασκαλος για βολτιτσα οταν εκανα μα8ημα με παπι...αεροπλανο μου ειχε φανει...![]()
![]()
ΤΤ600...
Μαλλον δεν πιανεται...γιατι επεσα εφοσον μου εσβησε λιγα μετρα αφου ειχα καταφερει να το βαλω μπροστα ... Ηταν η πρωτη μου προσπα8εια με μηχανη ever...
Μεγααααλο απω8ημενο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
τον pap περιμενω εγω παντως........
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
Ασε 8α πρεπει να ανοιξει ξεχωριστο δικο του 8ρεντ...το οποιο ομως δε 8α πετυχει γιατι 8α βαριομαστε να διαβαζουμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ρε ο παπ δεν προκειτε να τελειωσει ποτε το θρεντ...μεχρι να κανει την απαριθμηση θα εχει ηδη ανταλλαξει καποιο οποτε φτου και απο την αρχη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
island μην χαλασεις το θρεντ σε παρακαλω αν δεν σε ενδοιαφερει μην ποσταρεις και εισαι η μονη παραφωνια
ευχαριστω
τι ηταν αυτο ρε island??? ελεος !!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τι εχουμε
yamaha townmate 80cc
της οικογενειας γενικα (που οδηγουσα/ω και εγω,..αραια και που)
honda cm250 cc
μερικα που θυμαμαι να εχουν πεσει στα χερια μου (μερικα πολλες φορες αλλα λιγες)
typhoon 125cc
fly 125cc
gillera runner 180cc
modenas kriss 115
modenas kristar 125
modenas dinamik
honda glx 50cc
honda innova 125 cc
mz rt125 (cc)
kawasaki zxr400
suzuki gsx-r600 k5 (μη ψαρωνεται στο ρελαντι με το συμπλεκτη μια ευθεια τη πηγα)
Οταν προετοιμαζόμουν να βγάλω δίπλωμα πήγα συνολικά 3-4 χλμ. με το C50 του θείου μου πάνω κάτω και αναστροφές δικάβαλος με τον ίδιο συνεπιβάτη για να μου λέει. - Τι κουλάτζα που ήμουν ρε φούστη μου ! ! !![]()
Το Minarelli του πατέρα μου για 200 περίπου μέτρα και πολύ μου50cc, 2Τ με συμπλέκτη για να κάνουν πήχυ οι μιστεράδες και σέλα αμόνι για να πλακέ κωλομέρια.
![]()
...ε μετά ήρθε το Kaze-R και είδα το φως το αληθινόν μια και καλή![]()
:a07:
το μόνο πρόβλημα είναι οτι τόσο καιρό απο το πολύ αυτό το φως τη βλέπω να παθαίνω καμιά τύφλωση![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
το παπιον νικολα ειναι απαραιτητο εργαλειο για ενα πολη-τη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
το μόνο πρόβλημα είναι οτι τόσο καιρό απο το πολύ αυτό το φως τη βλέπω να παθαίνω καμιά τύφλωση![]()
![]()
και ειδικα το καζε θα σου κρατησει μια ζωη!![]()
![]()
Μωρε και GTR-1400 να πάρω το Kaze-R δεν το πουλάω με την καμία λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
το παπιον νικολα ειναι απαραιτητο εργαλειο για ενα πολη-τη...
και ειδικα το καζε θα σου κρατησει μια ζωη!![]()
![]()
Το 'χω αγαπήσει πολύ και έχει συναισθηματική αξία για 'μενα. :a07:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ..........
ΤΑ ΕΙΧΑ..........
1) honda tact 50cc
2)honda c 50
ΤΑ ΕΧΩ
3)KAWASAKI ΚΑZE-R 115
4)KAWASAKI Z-750
5)SUZUKI RM 125
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....