φιλαρακι κι εγω στο ιδιο διλημα ειμαι (ημουν μαλλον)Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo_
Λοιπόν παιδιά μιας και η ώρα απόκτησης του μοτοριου πλησιάζει σκέπτομαι τι κράνος να πάρω.
Είμαι μεταξύ των Schuberth, Shoei, Arai (πιστεύω πως είναι από τα κορυφαία ονόματα). Διαθέτω από 300-400 ευρώ. Δε μπορώ παραπάνω.
Αυτό που με καίει επίσης είναι να χει και καλούς αεραγωγούς γιατι το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι ανηπόφορο. Εμένα μου χει γυαλίσει που λέτε το S1 της Schuberth αλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι είναι ζεστο, βαρύ σχετικά αλλά και αθόρυβο(++). Επίσης θέλω οι αεραγωγοί του να είναι καλή ποιότητας και να μην μπάζουν νερά καθώς και να μη θαμπώνει επίσης!! Φυσικά εννοείται πως οι επνδύσεις από μέσα πρέπει να ναι πλήρως αφαιρούμενες και υποαλλεργικές!!! Από Shoei και Arai τι προτείνετε;
Α πείτε και κανα on line shop να δούμε τιμές!!!
![]()
εκτος απο arai γιατι ειναι πανακριβα και απο οτι λενε κανουν θορυβο (ειδικα για τα naked)
το shoei γαμω τα κρανακια (ημουν ετοιμος να το παρω) αλλα ειπα να δοκιμασω και το s1 (το r1 δεν αξιζει μου ειπανε...)
εμεινα μαλακας απο το εσωτερικο του ειναι απιστευτο και ποιοτικο και εχει γαμω τις εφαρμογες(στο κεφαλι μου τουλαχιστον...)
το μονο πακετο ειναι οτι σιγουρα θα ειναι πιο ζεστο απο τα αλλα...
απο ανθρωπους που το εχουν ομως εμαθα οτι οκ ΕΙΝΑΙ πιο ζεστο αλλα παλευεται...
πρεπει να εχει και καλο εξαερισμο...
εγω παντως θα το τσιμπησω...
αυτα και καλη επιλογη...