Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ολοι ειμαστε μια ομορφη παρεα?
που ειναι οι μπηχτες? τα υφακια? οι ειρωνιες?το στραβωμα ?
ποτε γιναμε αγιοι κ δεν το πηρα χαμπαρι ??
απο τα παραπανω ποτε υπήρξε κάτι δελεαρ;![]()
απο τα παραπανω ποτε υπήρξε κάτι δελεαρ;![]()
οποιος δεν εχει ερθει Δελεαρ ας μην εκφερει γνωμη παρακαλω.
χαλει το νοημα του αρχικου post.
Φιλικα παντα.
![]()
οριζοντα:![]()
σορρυ αλλα να κανω λιγο την κακια πεθερα...
εμενα γιατι μου φαινεται τοσο δηθεν αυτο το ποστ??
( οχι εσυ οριζοντα γιατι μεχρι τωρα δε μου φαινεσαι δηθεν..)
αλλα σορρυ κιολας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
egv agaphte moy ......πεθερα ...
δεν μιλησα για αγιους ...
αμα ηθελα αγιους θα ειχα παει στον εσπερινο ......
μιλαμε για την κολαση τωρα ,.........![]()
![]()
αντε μην στο κοψο ....
![]()
εφυγες νωρις μπαρμπα και εχασες .... αποκαλυψεις ....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχει και τέτοι αξεσουάρ;![]()
![]()
![]()
![]()
μυστικα ........
ιντριγκες......
διαμαχες ......
σεχ.......
και :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οποιος δεν εχει ερθει Δελεαρ ας μην εκφερει γνωμη παρακαλω.
χαλει το νοημα του αρχικου post.
Φιλικα παντα.
![]()
οριζοντα:![]()
να πω οτι ......
οποιος δεν εχει παει στην παρεα που καθετε εκει ......
μπατε σκυλοι αλεστε ......και αντε για .....
μια χαρα ....
δραμαμινες να παρετε για πρωτη φορα .....
......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
εφυγες νωρις μπαρμπα και εχασες .... αποκαλυψεις ....
μυστικα ........
ιντριγκες......
διαμαχες ......
σεχ.......
και :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:a29: :a29:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αλλα σορρυ κιολας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a31:
να σου πω πως το βλεπω εγω....Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αλλα σορρυ κιολας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπερδευεις τη πραγματικοτητα με το ιντερνετ.
για να μιλησω για μενα τουλαχιστον....ξερεις με ποσα ατομα απο δω μεσα εχω κοντρα???να σου πω αυτα που θυμαμαι στα γρηγορα:defiant, nikos force, kyriakost, orestis 82.
με αυτα τα παιδια εχω κοντρα εδω μεσα και τη λεει ο ενας στον αλλο.οταν ομως βρεθουμε σε μια παρεα και πιουμε τα μπυρακια μας και κανουμε τον χαβαλε μας αυτα πανε περιπατο και μπορει αν τυχει να γνωρισω τα παιδια αυτα να ειναι ατομα απο τα λιγα...ξερεις παλια ειχα τρελη κοντρα με τον irinniaa και οταν πριν απο 2 βδομαδες ανεβηκα σερρες για τους αγωνες φαγαμε πρωινο μαζι και το κερασε κιολας!!!!
ο blackbusa, o giobazolias και αρκετα ακομη ατομα θελανε να μπλεχτουνε μαζι μου!!!να με δουνε απο κοντα και να αρχισουμε τις μαπες.ε οταν με ειδανε απο κοντα αρχισαμε τις μπυρες και τελειωσε εκει το παραμυθι.και κανουμε και πλακα και πειραζομαστε και παμε και εκδρομες και ολα καλα.δεν εχω να χωρισω τπτ με κανεναν και με ολους αυτους εδω μεσα μοιραζομαι τον ιδιο δρομο.αν παθει (κουφια η ωρα που το λεω) κατι καποιος και περναω απο εκει θα σταματησω να τον βοηθησω.για φαντασου λιγο το σκηνικο....ειναι κατω ο Χ με τον οποιο εχω κοντρα.τρεχω να τον βοηθησω και οπως περιμενουμε (το οτιδηποτε να ερθει) μου λεει οτι ειναι ο ταδε απο το μοτο με τον οποιο εχω τσμπουκαλευτει στο παρελθον!!!θα τον παρατησω και θα φυγω??????ΕΛΕΟΣ!!!
φυσικα υπαρχουνε και ατομα με τα οποια δε θα κολησεις για τον α η β λογο.εκει η τα αγνοεις αν σε χαλανε τοσο πολυ η πεφτει μια ξηγα στα ισα και τα βρισκετε.
και το τελευταιο παραδειγμα το οποιο ειναι και το ποιο απτο ειναι ο αφρο.σε ολους την ειπε/λεει αλλα...........................
αυτα μηπως και γινεις καλη πεθερα τελικα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
pote 8a grapseis kamia noubela na diavasoume?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να σου πω πως το βλεπω εγω....
μπερδευεις τη πραγματικοτητα με το ιντερνετ.
για να μιλησω για μενα τουλαχιστον....ξερεις με ποσα ατομα απο δω μεσα εχω κοντρα???να σου πω αυτα που θυμαμαι στα γρηγορα:defiant, nikos force, kyriakost, orestis 82.
με αυτα τα παιδια εχω κοντρα εδω μεσα και τη λεει ο ενας στον αλλο.οταν ομως βρεθουμε σε μια παρεα και πιουμε τα μπυρακια μας και κανουμε τον χαβαλε μας αυτα πανε περιπατο και μπορει αν τυχει να γνωρισω τα παιδια αυτα να ειναι ατομα απο τα λιγα...ξερεις παλια ειχα τρελη κοντρα με τον irinniaa και οταν πριν απο 2 βδομαδες ανεβηκα σερρες για τους αγωνες φαγαμε πρωινο μαζι και το κερασε κιολας!!!!
ο blackbusa, o giobazolias και αρκετα ακομη ατομα θελανε να μπλεχτουνε μαζι μου!!!να με δουνε απο κοντα και να αρχισουμε τις μαπες.ε οταν με ειδανε απο κοντα αρχισαμε τις μπυρες και τελειωσε εκει το παραμυθι.και κανουμε και πλακα και πειραζομαστε και παμε και εκδρομες και ολα καλα.δεν εχω να χωρισω τπτ με κανεναν και με ολους αυτους εδω μεσα μοιραζομαι τον ιδιο δρομο.αν παθει (κουφια η ωρα που το λεω) κατι καποιος και περναω απο εκει θα σταματησω να τον βοηθησω.για φαντασου λιγο το σκηνικο....ειναι κατω ο Χ με τον οποιο εχω κοντρα.τρεχω να τον βοηθησω και οπως περιμενουμε (το οτιδηποτε να ερθει) μου λεει οτι ειναι ο ταδε απο το μοτο με τον οποιο εχω τσμπουκαλευτει στο παρελθον!!!θα τον παρατησω και θα φυγω??????ΕΛΕΟΣ!!!
φυσικα υπαρχουνε και ατομα με τα οποια δε θα κολησεις για τον α η β λογο.εκει η τα αγνοεις αν σε χαλανε τοσο πολυ η πεφτει μια ξηγα στα ισα και τα βρισκετε.
και το τελευταιο παραδειγμα το οποιο ειναι και το ποιο απτο ειναι ο αφρο.σε ολους την ειπε/λεει αλλα...........................
αυτα μηπως και γινεις καλη πεθερα τελικα.
To πρωινο στο σερβιρε στο κρεββατι....???![]()
![]()
![]()
μωρη κοτουλα ακομα περιμενω να βαλουμε τις αδιες που λεγαμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τον βλεπεις...?
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
τον βλεπεις...?
![]()
Ντύσου γρήγορα ρε σάτυρε!![]()
Έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα!![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
sorry alla ektos apo miza gia na pigainete , paizei kai miza gai tin diafimisi???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re etsi tha vgalete tis exatmiseis pou thelete???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()