ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πραγματικά σας ευχαριστώ για καλά σας λόγια και για το οτι μπήκατε σκο κόπο όχι απλά να τη διαβάσετε αλλα να φήσετε και ένα σχόλιο απο κάτω...
Πέρασα πραγματικά πολύ καλά....κανένα απο τα περιστατικά που ανέφερε δε με χάλασαν. Με το ζουζούνι μου είμαι μια χαρά...τέλεια λέμε...ούτε το άφησα ούτε με άφησε... όλα μέλι - γάλα....
Αν θέλετε, θα έχει και συνέεια με κάποια κομένα, κάποια παραλιεπόμενα που δεν τα έβαλα στην ιστορία....
Και πάλι σας ευχαριστώ και με τιμά ιδιαίτερα η παρουσία σας σε αυτό το τόπικ που άνοιξα...και να φανταστείτε το σκεφτόμουνα να το ανοιξω αλλα να το κανω φωτογραφικό....αλλά τη ξέχασα, όπως όλοι διαπιστώσατε....
![]()
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Εγώ πάντως είμαι στο about να το καθαρίσω και να το κάνω στίκη!!!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ UNCUT VERSION ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Αν θέλετε, θα έχει και συνέεια με κάποια κομένα, κάποια παραλιεπόμενα που δεν τα έβαλα στην ιστορία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ UNCUT VERSION ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
proceedΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
ΔΩΣΕΕΕΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ UNCUT VERSION ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Στα ανέκδοτα όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλά ψόφησα στο γέλιο λέμε...:rotflmao:
Ιστορίες από τη ζωή βγαλμένες....
Νομίζω ότι θα έπρεπε να αναλάβεις τα χρέη του Dr. Love το forum!!
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
:a19:![]()
![]()
![]()
χα χα
τρομερή περιγραφή
αλλά πούσε
να ξαναπάς μόνος σου στο νησί να μας φέρεις καμιά φωτογραφία
![]()
![]()
![]()
Η Tsakalaki productions παρουσιάζουν με μεγάλη περηφάνια και μετά απο μεγάλες προσπάθιες να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα....
Αμμουλιαννη, διακοπές 2007
Director’s cut
«γιατί χαλβάδιαζα μια από την παραλία….»
Αυτή που – ισχυρίζεται το ζουζούνι ότι - χαλβάδιαζα που λέτε ήταν ένα ψώνιο χωρίς σακούλα. Μαύρο γυαλί ηλίου με σκελετό στον οποίο τονιζότανε η μάρκα. Αν δεν τα πήρε από πλανόδιο πωλητή γεννημένο είτε σε χώρα της Αφρικής είτε σε μια από τις Λαϊκή δημοκρατία της Κίνας, Φιλιππίνες και άλλα σεισμογενή νησιωτικά συμπλέγματα, τότε θα πρέπει να έσκασε αρκετά φράγκα. Ψηλή κοπέλα (δεν είμαι Καλούσης να γυρνάω με μεζούρα και τις μετράω αλλά κανα 1,80 πρέπει να ήτανε…. ) με λεπτό σώμα, κανονικό εως μικρό (για τις προσδοκίες μου) στήθος και ένα συμπαθητικό κωλαράκι. Αυτό, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Εγώ δεν την κοίταζα. Ψέματα. Την κοίταξα μια – δυο φορές, αλλά φαίνεται πως εκεί την ώρα με κοιταζε και το ζουζούνι. Πήγα που λέτε να το παίξω κινέζος….ΛΑΘΟΣ…και μάλιστα από αυτά που είναι τεράστια.
Επιστρέφουμε σπίτι, όλα καλά όλα ωραία…ξέρετε, όπως μου αποκάλυψε μετά το ζουζουνι, μέσα της το έπνιξε… είπε «έλα μωρε το μαλάκα..κοιταξ ε λίγο την αλόγα…και τι έγινε;;;; δε πα να γα και αυτή….» σωστά σκέφτηκε…όμως, αυτή τη σκέψη ξέρετε σε ποιο σημείο του εγκεφάλου της γυναίκας πήγε;;;;;; ναι, ήρθε η ώρα να το μάθετε…οι γυναίκες έχουν ένα ειδικό σημείο του εγκεφάλου… στις αμερικανικές ταινίες όταν γίνεται η σύλληψη λέει ο μπάτσος στον καημένο και άτυχο κακοποιό «………ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου…..» όταν του το λέει αυτό δεν εννοεί «ότι πεις εκεί την ώρα» αλλά γενικά…. Αυτός είναι ένας ξεχωριστός τομέας στο μυαλό της γυναίκας. Θυμούνται α π ι σ τ ε υ τ α πράγματα….κάποια στιγμή λοιπόν κάνω (σα παιδί και εγω που είμαι) μια μαλακία….και εκείνη η μαλακία ήταν το κλειδί στην πίσω πόρτα της μνήμης….
@#$#%!@#%!@#%!#%!#%!@#%@#%@#$%!#%!@#% μου σούρνει και συνεχίζει #!$%!#%!#%!#%!%!@#%!# και λέει «για να μη θυμιθώ και εκεί που χαλβάδιαζες στη παραλία προχθες…νομίζεις πως δεν σε κατάλαβα;;;;;;»
(η απάντησή μου αφθόρμιτη αλλά συγχρόνως και η χειρότερη δυνατή)
- εγω ;;;;;;;; (ρωτάω όλο απορία)
- Τι…νομίζεις ότι δε κατάλαβα;;; αγόρι μου, όλα τα παρατηρώ εγω (απειλή του χειρίστου είδους…σε κάνει ακόμα και όταν είσαι σε άλλη πόλη και βλέπεις ένα ωραίο κώλο να βλέπεις γύρω σου μήπως και σε παρακολουθεί….. )
- Για πότε λες;;; (εξακολουθώ να ρίχνω λαδι στη φωτιά… )
- Στην Ολυμπιάδα, όταν επιστρέφαμε…δε κατάλαβα εγω γιατί άλλαζες συνέχεια πλευρά στην ξαπλώστρα;;;;;
Άντε τώρα να τη πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν αυτή σε κρατάει από την προβοσκίδα….είναι φορές όμως που με πνίγει το δίκιο (άλλες φορές με πνίγει η ίδια…) …. Έχει δίκιο. Άλλαζα συνέχεια θέσεις στη ξαπλώστρα αλλα όχι γι’ αυτό το λόγο. Το μπανιστίρι είχε τελειώσει. Την είδα δυο φορές, τη χόρτασα και τέλος. Ξέρω, πως ακόμα και εσείς δε θα με πιστέψετε, αλλα δε με πειράζει…μόνο οι νεκροί δικαιώνονται, και εγώ δε σκοπεύω να δικαιωθώ με αυτό τον τρόπο. Τις φορές που με κατηγορεί ότι κοιτούσα τη κοπελιά, ήταν άλλες…. Θα μου πείτε «έχει σημασία;;;;» ε, για μένα έχει. Για κανέναν άλλον, αλλά για μένα έχει…
Ο καυγάς ήταν ωραίος. Από αυτούς που λέμε τρικούβερτους. Προσπάθησα να της εξηγήσω, αλλά δεν τα κατάφερα για πολλούς και διάφορους λόγους. Η μάλλον για έναν και μοναδικό. Γιατί δε ξηγήθηκα εξ αρχής σωστά. Να πως «ναι τη κοιταξα τότε και τότε γι’ αυτό και γι’ αυτό». Αλλα πείτε μου. Πόσες φορές πιστέψατε ότι θα τη γλιτώσετε και ότι δε θα χρειαστεί να τα πείτε όλα;;;;
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Πολύ ωραίο ψυχολογικό θρύλερ με την αυστηρή ένοια του όρου. Μπράβο και για το κουράγιο σου και για το χιούμορ σου και για το γερό στομάχι σου.