Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 107

Θέμα: επίδειξη ήθους παε αεκ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    i... και οι δύο την ΑΕΚ αγαπάνε με τον δικό τους τρόπο. Καλύτερα να σταθούμε ενωμένοι, ειδικά τώρα που φαίνεται να έχουμε πάρει κεφάλι.

Gandalf
    μερικοι λενε οτι ειναι πρωτα original Και μετα ΑΕΚ μαγε..... τι να λεμε....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να υπενθυμήσω το fair play που εφαρμόζεται κι εδώ μέσα....

Απέχετε μια τρίχα απο το να φύγει ΟΛΟ το θρεντ.

Σας ευχαριστούμε πολύ που διαλέξατε το moto.gr για να τσακωθείτε για την ΑΕΚ.

χαλαρωσε ρε .... θα μπινελικωθουμε και μετα θα ειμαστε στην ιδια θυρα διπλα διπλα και θα πανηγυρίζουμε αγκαλια τον τιτλο.... Αλλη Εντελώς Κατασταση....

BTW ακομα περιμενω τον DUKAII στο γηπεδο...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χαλαρωσε ρε .... θα μπινελικωθουμε και μετα θα ειμαστε στην ιδια θυρα διπλα διπλα και θα πανυγιριζουμε αγκαλια τον τιτλο.... Αλλη Εντελως Κατασταση....
    Καντε το ήπια.....

Αμα δω καντήλια, θα πατήσω το κουμπί
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν το πατάς ρε φίλε;... ήδη έχουμε δύο καλά thread να τρωγόμαστε φιλικά αλλά και εχθρικά... αρκετά είναι για τα ποδοσφαιρικά μας....

Γνώμη μου.

GANDALF
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    έτσι είμαστε οι αεκτζήδες, μαλώνουμε μεταξύ μας, γνωστό αυτό.

βγήκαν και τα αεκόμετρα.θα μας μετρήσει ο ασχετος να μας πει ποιοι ειναι ποιο πολύ αεκ
    πληροφοριακά έχω διαρκείας 12 χρόνια από τότε που μπορούσα να το πληρώνω.
    και στην ευρώπη μετράω 2ψηφιο αριθμό ταξιδιών.
    α για να θημυθούμε τα παλιά
    πρώτο ματς ευρώπη: ουίπεστ -αεκ 4-1. με βλάχος, ρος, λάγκλει. 14 ετών, ταξίδι με ντάτσουν γείτονα άρρωστου αεκτζή.

ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!

Α! όποιος αγαπάει της αεκ υπάρχει και η ερασιτεχνική και για να προλάβω , τυγχάνω μέλος πολύ πριν ξεσηκωθούν οι οριτζιναλ και οι της 1924.

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΒΛΑΚΕΣ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΤΕΜΗΣ!
    Και δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάποιος διαφωνεί με κάποιες αποφάσεις της παε δεν είναι απαραίτητα αντι-ντεμικός ή μέλος της ορίτζιναλ.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Τσαμπα τσακωνεστε ετσι και αλλιως οτι κοροιδευατε θα το λουστείτε αντε με το καλο και μελη
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τι είσαστε εσείς ρε? Η ομάδα σας πάει μια χαρά και εσείς σφάζεστε ?

και για όσους δεν κατάλαβαν.

με αυτές τις τακτικές διάθεσης εισητηρίων και αντιμετώπισης των φιλάθλων έφτασε ο παο να μη γεμίζει τη λεωφόρο ούτε με τον ολυμπ.

ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

δε φταινε οι τακτικες που δε γεμιζετε γηπεδα
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ρε ευη το πιτσιρικι στη φωτό είμαι μελλοντικός επιστήμων?

αν δεν κάνω λάθος και το κρόκους στάντιουμ έχει καιρό να γεμίσει

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έλα μου ντε... αυτό λέω και εγώ.

Η αιώνια αρρώστεια των ΑΕΚτζήδων που έκανε πολλούς να κόψουν το γήπεδο.

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ... εντάξει υποστηρίζουμε την ομάδα μας, ίσως υπερβολικά σε σημεία, αλλά οχι και να τσακωνόμαστε αν θα πρέπει ή οχι να φοράμε φανέλες...

Μην την φοράς ρε iosif και εσύ όταν πας... ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ! Ποιά η διαφορά δηλαδή;

Άλλωστε όπως σου είπα στην ίδια θύρα θα είσαι με όλους τους άλλους ΑΕΚτζήδες.

Δεν καταλαβαίνετε πόσο ηλίθιο είναι να κολάτε σε τέτοια πράγματα; Δίνετε και λαβές στους άλλους πικραμένους που πρέπει να δίνουν 60euro τον χρόνο για να έχουν δικαίωμα αγοράς εισητηρίου

Για να μην πιάσω τους άλλους που πρέπει να υποβάλλουν φορολογική δήλωση , ΑΦΜ, τι χρώμα εσώρουχο φοράνε, τι μάρκα κινητό και σύνδεση έχουν και αν βάζουν βενζίνη MOTOR OIL ή κάποια άλλη.

ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΑΕΚτζήδες απο την μιζέρια και την κακομοιριά. Στο κάτω κάτω μπάλα πάμε να δούμε... ούτε να πάρουμε μεροκάματο πάμε , ούτε να μας δώσουν δουλειά... για διασκέδαση πάμε. Μην τσακωνόμαστε και στην διασκέδαση ... έλεος πλέον.

[EDIT] iosif... πάρτο και σαν μέτρο προστασίας δικό σου ρε φίλε... Ξέρεις πόσοι κολλημένοι κυκλοφορούν;.. πάρτο μαζί σου το διακριτικό και φόρα το μέσα , για να μην υπάρχει πιθανότητα να διασταυρωθείς με κανά κάφρο που έχει κάνει το χρώμα της ομάδας του, χρώμα συμμορίας στην ζωή του. Προσωπικά έτσι κάνω, σε ξένες έδρες. Ούτως ή άλλως μέσα για την ομάδα μου θα φωνάξω και θα διασκεδάσω.
    Τι είπε, ποιός είπε κτλ... αυτό είναι το ζήτημα σου;... αν σου πω οτι το λέει η ΕΛ.ΑΣ θα κάνει καθιστική διαμαρτυρία;...Μέτρα ασφαλείας είναι για να μην γίνουν φασαρίες! Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο;[/EDIT]
    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ακόμα περιμένω απάντηση: ποιος ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

sorry για το spam, συνεχιστε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ρε ευη το πιτσιρικι στη φωτό είμαι μελλοντικός επιστήμων?

αν δεν κάνω λάθος και το κρόκους στάντιουμ έχει καιρό να γεμίσει

σε παρακαλω εγω φοραω τα κοκκινα οπου και οπωτε γουσταρω και τα τελευταια 10χρονια δεν εχω κανενα προβλημα λυστε τα δικα σας και ασε μας εμας τους αμορφωτους, πανεπιστημονα επαναστατη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	14-5-2006aolympiakos.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	23,5 KB 
ID:	107100

ΔΥΣΤΥΧΏς ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ
    ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΝΟΧΟΙ- ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ?

διαφωνώ γκανταλφ με τη λογική σου. η εμπειρεία έχει δείξει ότι όπου λέμε "χεστο αστο να περάσει" μετά έρχονται χειρότερα.

οκει cirus συνεχίζουμε, το σπαμ ευχαριστο!

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 15:56
  2. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΕ ΑΕΚ - Yamaha
    από ashton στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 14:10
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  4. Περι ΑΕΚ....