Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: ΛΟΙΠΟΝ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    οχι και ομάδα με το αγγλικό το χρέπι !! το μηχανακι σου (μας) έχει 2 παγκόσμια πρωταθληματα στη πλάτη ωρεεε!

παμε διαμάχες χιχιχιχιχι
    Ελα μωρε μην του το λες ετσι αποτομα δεν το ηξερε οταν του το πουλαγαν!!
    μην τον πληγωνεις τοσο βαναυσα!!

εγω του το ειπα γιατι δεν μπορουσα να βλεπω αλλο πια τα ματακια του θλιμενα...

:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Ρε δευτεράντζες αφήστε τα πληκτρολόγια και πιάστε τα στροφιλίκια!

Τις τελευταίες 3 μέρες βολόδερνα στα βουνά της Αργολίδος,της Αρκαδίας και της Ηλείας, μπαίνω στο φόρουμ και μου τη λένε ποιοί?

τα σιμπιαράκια!

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: ΛΟΙΠΟΝ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    μια βαση πινακιδας γιατι εκει που την εχω βαλει τωρα τελευταια με κοβει λιγο (ασε που εμαθα πως και εκει με γραφουν)

λοιπον ακουω προτασεις!!!

εδω θα βρεις την καλυτερη!!!

Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    εδω θα βρεις την καλυτερη!!!

eyxaristw file mou.Den teriaze3i omos sto dikomou mixanaki giati exei thn eksatmish sthn oyra
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ...

eyxaristw file mou.Den teriaze3i omos sto dikomou mixanaki giati exei thn eksatmish sthn oyra
    υπαρχει μια παρομοια βαση πινακιδας που "αγκαλιαζει" την πισω εξατμιση και διπλωνει-ξεδιπλωνει οπως αυτη που παραπανω...

ψαξτω λιγακι ειναι καλο κομματακι , την εχω δει 2 φορες στο δρομο σε cbr και ninja

Aπο την στιγμη που δεν παιζουνε γκαφρα γιατι δεν αγοραζεις μια διαιρουμενη φορμα?
    Εγω αυτο εχω κανει!Φοραω το μπουφανακι με ενα τζιν απο κατω για καθημερινη μετακινηση και οταν παω καμια εκδρομη συνδεω και το παντελονι και ειμαι κομπλε!

Απο μποτες εχω τις Sidi Vertigo.Δεν ειναι αδιαβροχες αλλα σε κατι βροχες που ειχα φαει μια χαρα ηταν!Δεν περασε νερο.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

το motocard εχει τωρα κατι dainese σε εκπληκτικες τιμες (για ...dainese, γιατι για άλλες μαρκες βρισκεις ετσι και αλλιώς σε αυτα τα επιπεδα). Τσεκαρε το, τα νουμερα και τα χρώματα ειναι περιορισμενα βεβαια...
    http://www.motocard.com/en/articulos...=20&Proviene=3

το motocard εχει τωρα κατι dainese σε εκπληκτικες τιμες (για ...dainese, γιατι για άλλες μαρκες βρισκεις ετσι και αλλιώς σε αυτα τα επιπεδα). Τσεκαρε το, τα νουμερα και τα χρώματα ειναι περιορισμενα βεβαια...
    http://www.motocard.com/en/articulos...=20&Proviene=3
    Ax re road spirit!! pali fwties mou anapses!!

kai vlepw aki aythn thn roufiana thn laguna seca...sketi kolash einai.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: ΛΟΙΠΟΝ...

Λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες θελω να μου προτεινετε:
    1) μποτες

2) παντελονι(δερμα ή συνθετικο ποιο ειναι πιο καλο?)

3)Jacket (παλι δερμα ή συνθετικο ποιο ειναι πιο καλο?)

α! και 4) μια βαση πινακιδας γιατι εκει που την εχω βαλει τωρα τελευταια με κοβει λιγο (ασε που εμαθα πως και εκει με γραφουν)

λοιπον ακουω προτασεις!!!
    Λοιπον ακουσα την συμβουλη του Katana και αποφασισα να παρω τα εξης:

1) μποτες ακομα δεν διαλεξα ειμαι αναμεσα σε sidi ή oxtar,θα δουμε,αργουμε ακομα.

2) Τελικα θα παρω φορμα ολοσωμη.μαλλον Laguna Seca.{ γεια σου Zefka } αλλα και εδω αργουμε,απο το νεο ετος τωρα εχουμε αλλα εξοδα!

3)Jacket πηρα το DAINESE PANAMA NEW DRY.(CORDURA) 330€
    και επι την ευκαιρια εχω να καταγγειλω την DAINESE που τσιγκουνευεται και δεν βαζει προστατευτικο πλατης και μας το χρεωνει και 65€!!

4) Mετα την κληση εβαλα μυαλο και επιτελους εδωσα 85€ και πηρα μια βαση πινακιδας (BARRACUDA HP6104-RR-BN)
    αλλα ακομα δεν καταφερα να την βαλω,δεν εχω το σωστο αλεν και αναγκαστικα αυριο θα πρεπει να παω απο τον μαστορα αλλα λεφτα παλι!!

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας !!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

αλλα ακομα δεν καταφερα να την βαλω,δεν εχω το σωστο αλεν και αναγκαστικα αυριο θα πρεπει να παω απο τον μαστορα αλλα λεφτα παλι!!
    ρε άει πάγαινε πάρε μια εργαλειοθήκη απο το praktiker με κομπλε σετ και ασχολήσου με το μηχανάκι σου, που θα πας να πληρώσεις μαστορα για να σου βάλει τη βάση
    οχι τπτ αλλο δηλ, αλλα όπως τσιγγουνεύτηκες τη βάση και τωρα τη πλερώκεις, ετσι θα ξαναχρειαστείς εργαλεία στο μέλλον και πάλι θα τρέχεις

ρε άει πάγαινε πάρε μια εργαλειοθήκη απο το praktiker με κομπλε σετ και ασχολήσου με το μηχανάκι σου, που θα πας να πληρώσεις μαστορα για να σου βάλει τη βάση
    οχι τπτ αλλο δηλ, αλλα όπως τσιγγουνεύτηκες τη βάση και τωρα τη πλερώκεις, ετσι θα ξαναχρειαστείς εργαλεία στο μέλλον και πάλι θα τρέχεις
    σιγα μην τον πληρωσω κιολας!!ενα αλεν θα του παρω και ενα τρυπανι και θα το κανω επιτοπου!!ασε που θελω να τον ρωτησω και κατι για τον ταξιδευτη.

αλλα μαλλον για το πρακτικερ με βλεπω.
    Βασικα μου λειπει ενα αλεν,πως ομως θα ξερω πιο ειναι το σωστο?Γιατι στο σετ που εχω δεν το εχει μεσα!μπορει να το εβγαλα και να το εχασα.μην παω και παρω παλι ολοκληρο σετακι.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

κοιτα, αμα σου αρεσει να ασχολεισαι με τη μοτο σου, ειναι χρήσιμο να παρεις μια καλή εργαλειοθήκη απο το πρακτικερ, γιατι ετσι και αλλιως τα μαμα εργαλεια που εχουν τα μηχανακια μας ειναι γ.τ.π.
    αα, και καλοφόρετο το dainese σου

κοιτα, αμα σου αρεσει να ασχολεισαι με τη μοτο σου, ειναι χρήσιμο να παρεις μια καλή εργαλειοθήκη απο το πρακτικερ, γιατι ετσι και αλλιως τα μαμα εργαλεια που εχουν τα μηχανακια μας ειναι γ.τ.π.
    αα, και καλοφόρετο το dainese σου
    ευχαριστω πολυ!
    Για τη βαση χρειαζομαι μονο ενα αλεν για να βγει η ουρά τα αλλα τα εχω.
    γενικα μου αρεσει να ασχολουμε, αλλα αυτα τα μοντερνα τα μοτοσακα εχουνε γινει πολυπλοκα!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Λοιπον ακουσα την συμβουλη του Katana
    σωστα έπραξες!

σοβαρα τώρα πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμός ενδυσης για ΣΣ , μου το ειχαν πει παλαιότερα...

εν το μεταξύ στην Ιταλία σε τεστ ride μοτοσυκλετας σε πιστα χειμωνιατικα απο περιοδικό οι δοκιμαστες δημοσιογραφοι μπαιναν ακριβως ετσι... με ολοσωμη και μια κορμτουρα απο πανω για το κρυο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    σωστα έπραξες!

σοβαρα τώρα πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμός ενδυσης για ΣΣ , μου το ειχαν πει παλαιότερα...

εν το μεταξύ στην Ιταλία σε τεστ ride μοτοσυκλετας σε πιστα χειμωνιατικα απο περιοδικό οι δοκιμαστες δημοσιογραφοι μπαιναν ακριβως ετσι... με ολοσωμη και μια κορμτουρα απο πανω για το κρυο!

ναι αλλά το να φοράω τη φόρμα και να μπαζωβγάζω τις προστασίες του μπουφάν που θα φορέσω από πάνω είναι λιγάκι μπλέξιμο, δεν συμφωνείς?

το χειμώνα φόρμα και από μέσα ισοθερμικά δεν είναι καλή λύση?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:16
  2. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  3. Λοιπόν.....
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2004, 02:13
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. λοιπον μαγκες...
    από extreme13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 22:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας