[font=arial]Σας ευχαριστώ όλους παιδιά
γνωστά και άγνωστα...
Ρε ΚοντΓ΄ρε δεν σου έμαθε κανένας στο σΚολείο πως να μικραίνεις τις φωτογραφίες ή σου έχει αυξηθεί η μυωπία απ'το πολύ χοιρινό...?
Deminio ευχαριστώ ρε φίλε,την υγεία την ξέρω καλά,τα είχαμε παλιά αλλά τα χαλάσαμε εδώ και αρκετά χρόνιααυτή η Αγάπη ποιά είναι...? Δεν την ξέρω...? Καλήηηηηηη...?
Κουμπάρε σε ευχαριστώ ρε,άντε να δούμε ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ... ...
ΑνηψΕ χαχαχα τσόγλανε μου σκας τελέφ0να από την μακρινή Πολωνία,ψαρωτικάάντε διάβαζε να γίνεις engineer μη σε τσακίσω να κάνουμε κανά σέρβις φτηνό
![]()
Ειρήνη σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,εύχομαι να σου πάνε και σένα όλα καλά και καλύτερα και καλυτερότερα![]()
Ιλουμινέισι0ν ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΙΠΕΣ "ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ"![]()
Να'σαι καλά ρε φίλε και πάντα καλούς δρόμους....αααα και που'σαι θα κάνουμε κανά χαμάμ να γουστέρνουμε....???![]()
Θάνο,kalgeorge,Idi & Wolfman σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,γεροί πάντα και όρθιοι κι άμα μας τυχαίνει και καμιά στραβή νο γουόρις τον καφέ πότε μέτριο πότε γλυκό καμιά φορά και σκέτο...![]()
Δούκας του Μοτο ο 1ος ο Γκριζοαίματος ο Μονοκύλινδρος![]()
Ρε λαμόγιο τι με πέρασες καμιά σουσουράδα απ'αυτές που σέρνεις κάθε Σαββατόβραδο...? Ουστ,είπα να κόψω το πρωινό και να τρώω εσένα πελέον![]()
Paladin thnks a lotβάλε λάστιχα γιατί γλυστράς επικίνδυνα...
![]()
ΣΚΑΤΟΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΩΡΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑΞΟΠΑΝΟΛΟΓΑ
ΕΝΑΝ ΤΟΥΟΝΟ ΤΣΑΪ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΑΣΕΙΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
![]()
![]()
Υ.Γ Κοντ΄Γρέ,για ποιές γυναίκες μιλάς ρε παραστρατημένε ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
[/font]
![]()