ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 125????
![]()
σας παω μια με το 125μου 3 το μεσημερι κεντρο αθηνα και εσεις με οποιο τουμπανο θελετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας παω μια με το 125μου 3 το μεσημερι κεντρο αθηνα και εσεις με οποιο τουμπανο θελετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πότε θα πάμε καμια βόλτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ε σιγά άλλοι έχουν Triumph![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εδω ειναι που τσακωνοντε τα ταιγκερ με τα βε στρομ ?
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σε έχω, θα έρθω με το Ideal...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
zhliarh!!!![]()
ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σε έχω, θα έρθω με το Ideal...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
εεεεε
εεεεεεεεεεε
που να τρεχουμε τωραααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
εδώ είναι που τραβάω την πετονιά γιατί τσίμπησε ένα τιγρόψαροΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εδω ειναι που τσακωνοντε τα ταιγκερ με τα βε στρομ ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λιάκο όντως μια βόλτα έχουμε καιρό να την κάνουμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eμ βεβαια, αφου θα μας εχεις ντουμανιασει πισω και δεν θα γλιεπουμε τιποτα
![]()
ασε κοπελια, το μοτορι δεν πιανεται με τιποτα....κανει επιτοπου στροφη, χωρις να μετακινηθει η πισω ροδα καθολου, μιλαμε για ευελιξια, οχι μαλακιες....και ειναι και vespa, κουβαλαμε και μια ιστορια πως να το κανομεν δηλαδης....αα τςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεεε
εεεεεεεεεεε
που να τρεχουμε τωραααααααααααααααα![]()
αληθεια ρε παιδια, ξερει κανεις να μου πει πως διαολο αλλαζω ταχυτητα, γιατι ολο με πρωτη το πηγαινω και θα μου μεινει στα χερια???
...παντως για πρωτη, ειναι αρκετα μακρια, μεχρι και 100 πρεπει να πηγαινει σου λεω.....
Πάτα την αριστερή μανέτα (=συμπλέκτης) και αλλάζει μόνο του!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αληθεια ρε παιδια, ξερει κανεις να μου πει πως διαολο αλλαζω ταχυτητα, γιατι ολο με πρωτη το πηγαινω και θα μου μεινει στα χερια???
...παντως για πρωτη, ειναι αρκετα μακρια, μεχρι και 100 πρεπει να πηγαινει σου λεω.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εδω ειναι που τσακωνοντε τα ταιγκερ με τα βε στρομ ?![]()
Μπορεί να είμαι άθεος, αλλα εκκλησίες δεν κλέβω![]()
![]()
![]()
τα λέω εγώ αλλα όλο καλοπούλες και ciao μου είσαστε εσείς με τα v2Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λιάκο όντως μια βόλτα έχουμε καιρό να την κάνουμε![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δε μπορω να απαντησω σε ολους
ενα θα πω
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Και πίσω αριστερά στο καπάκι του μοτέρ θα βρεις το λεβιέ ταχυτήτων !Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάτα την αριστερή μανέτα (=συμπλέκτης) και αλλάζει μόνο του!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και μην αγχωθείς με το γρούτσου γρούτσου έτσι κάνουν τα Ιταλικά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: