Είναι βαριές η πέτρινες πλάκες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ναι Αντωνη μου απο τοτε......νομιζω
Δεν κραταω και πρακτικα......![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι βαριές η πέτρινες πλάκες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ναι Αντωνη μου απο τοτε......νομιζω
Δεν κραταω και πρακτικα......![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το zepellin πάντα γεμάτο και χρειάζεσαι βύσμα το σερβιτόρο για να κάτσεις κοντά στο παράθυρο.Αν τα καταφέρεις, σίγουρα η παρέα σου θα σε ανταμείψει αργότερα για την μοναδική θέα!
οι Υάδες Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
έτυχε να περιμένω 45 λεπτά να παραγγείλω και για σπάσιμο τελικά πήγα στο περίπτερο και έφερα μπύρες. Π Ο Λ Υ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ και το μαγαζί το "χτίσαμε" εμείς!
dit - polygono city
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι βαριές η πέτρινες πλάκες....![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααααα καθολου αλλος μου τις κουβαλαγε![]()
Αλλωστε ειχαν ανακαλυφτει ηδη οι παπυροι κι οι...περγαμηνες....
:rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Εννοείς ένα στην Κάντζα? του Δήμου Σπατέων με πισίνα? και τζάκι στην μέση?![]()
Εκτος απο το Zepellin, παιζει και ενα αλλο (εκει που ειναι το θερινο Θεατρο Αττικου Αλσους), το οποιο βρισκω και περισσοτερο "ομορφο"Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Παιδες ακουσα για μια καφετερια φοβερη διπλα λενε στο Αττικο παρκο.
Με φοβερη διακοσμηση και χωρους.
Ξερει κανεις τιποτα;; Εχει παει κανεις;
Αξιζει;
οντως υπαρχει καφετερια κοντα στο αττικο παρκο και ειναι ωραια με θεα κλπ πισινα γυρω απο την πισινα τα τραπεζια και ο χωρος γυρο γυρο με γκαζον και κατι γηπεδα τεννις νομιζω που δεν ενοχλουν την θεα!η περιοχη λεγετε χριστουπολη και ειναι στα σπατα το μαγαζι λεγεται ΑΛΛΟΥ και βρισκετε οπως κατεβαινεις την λεωφορο σπατων κανεις αριστερα στον βεροπουλο η τελος παντων ενα μεγαλο σ/μ και στο πρωτο φαναρι παλι αριστερα μετα απο περιπου 2 χλμ εχεις το νου σου δεξια γιατι δεν πολυφαινετε το στενακι ανεβαινεις μια μικρη ανηφορα και η καφετερια ειναι στο αριστερο σου χερι!![]()
![]()
ιδανικη ωρα για να πας πιστευω λιγο πριν πεσει ο ηλιος
![]()
![]()
Θα πιούμε καφέ; Τί θα γίνει;
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ΣωστόοοςΑρχικά δημιουργήθηκε από azal
οντως υπαρχει καφετερια κοντα στο αττικο παρκο και ειναι ωραια με θεα κλπ πισινα γυρω απο την πισινα τα τραπεζια και ο χωρος γυρο γυρο με γκαζον και κατι γηπεδα τεννις νομιζω που δεν ενοχλουν την θεα!η περιοχη λεγετε χριστουπολη και ειναι στα σπατα το μαγαζι λεγεται ΑΛΛΟΥ και βρισκετε οπως κατεβαινεις την λεωφορο σπατων κανεις αριστερα στον βεροπουλο η τελος παντων ενα μεγαλο σ/μ και στο πρωτο φαναρι παλι αριστερα μετα απο περιπου 2 χλμ εχεις το νου σου δεξια γιατι δεν πολυφαινετε το στενακι ανεβαινεις μια μικρη ανηφορα και η καφετερια ειναι στο αριστερο σου χερι!![]()
![]()
ιδανικη ωρα για να πας πιστευω λιγο πριν πεσει ο ηλιος
![]()
![]()
Το μαγαζί λέγεται Yalloy
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους