Άσε με τώρα γιατί όταν βλέπω αυτές μου τις ιδέες απογοητεύομαι όταν καταλαβαίνω πόσο χαραμίζομαι σ'αυτή τη ζωήΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Άσε με τώρα γιατί όταν βλέπω αυτές μου τις ιδέες απογοητεύομαι όταν καταλαβαίνω πόσο χαραμίζομαι σ'αυτή τη ζωήΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νέα μαλακία πες καλύτερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
NEA KATHGORIA....................
Εγώ γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι σου αρέσει..;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα εμφανιστεί και στην Ευρώπη αυτό το πράγμα ;![]()
![]()
![]()
οχι απαραιτητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Αποτυχία...στάνταρ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα μπορούσε να γίνει ένα τέλειο ολοκαίνουργιο CBF όμως !![]()
μλκ![]()
![]()
![]()
πως το σκεφτηκες αυτο???![]()
Από mototriti:
Η Honda παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες από την, έτοιμη για παραγωγή, DN-01 που έκανε την πρώτη της εμφάνιση σαν concept μοντέλο το 2005. Η νέα DN-01 σχεδιάστηκε με σκοπό να ενώσει ή να αναμίξει, κατά κάποιο τρόπο, τα cruiser, τα Superbike, τα Supersport και τα…scooter!
Το DN-01 χαρακτηρίζεται από ένα επαναστατικό σύστημα υδραυλικής μετάδοσης που είναι ικανό, μέσω της υψηλής πίεσης του υδραυλικού υγρού να μεταδοθεί ισχύς από τον κινητήρα στον τροχό.
Ο σχεδιασμός της μετάδοσης δίνει στη μοτοσικλέτα έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο οδήγησης έτσι ώστε να μπορεί να οδηγηθεί και σαν αυτόματο!
Εναλλακτικά, το σασμάν μπορεί να λειτουργήσει και σαν χειροκίνητο με το πάτημα απλά ενός κουμπιού. Ο κινητήρας είναι V-Twin, των 680 κυβικών εκατοστών από το Deauville.
Η εμφάνιση της μοτοσικλέτας είναι ακριβώς όπως την είχαν πρωτοπαρουσιάσει, με μικρές μόνο αλλαγές στη σέλα και το σύστημα εξάτμισης, συν τα πορτοκαλί φλας…
M' αρέσει!![]()
είπε κι η χόντα να πρωτοπορήσει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
η θεση οδηγησης μου φαινεται πολυ αβολη!ειδικα στο ανοιγμα του γκαζιου θα εχει την ταση ο οδηγος να κανει σουζα μονος του!!!
πάντος ειναι κατι ομορφο αλλα ως εκει!
δεν υπαρχει καμια απολυτως πληροφορια σχετικα με την εναρξη της παραγωγης του.
Αυτο μαζι με αλλα πρωτοτυπα περιφερονται στις εκθεσεις του κοσμου εδω και κατι χρονια...
![]()
Οτι και να είναι ... σίγουρα θα κοστίζει πάρα πολλά , δεύτερων θα χει πάγια έξοδα χρήσης υψηλά . 680cc!!
Και οι ομοιότητες με σκούτερ είναι μόνο οπτική διαφορά !
Εαν έχεις πτώση με αυτήν , θα πληρώνεις χονδρά κερατιάτικα για να την επαναφέρεις !!
Ποσο να κάνει άραγε, αυτό το χρωμιομένο καπάκι - εξάτμιση, που ενώνετε με την καρίνα ?
Το μόνο εύκολο !Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μλκ![]()
![]()
![]()
πως το σκεφτηκες αυτο???![]()
Άμα έχεις CBF![]()
![]()
![]()
Εγώ πιστεύω το αντίθετο.... θα το αγοράσουν πολοί κυριλέδες με γραβάτες κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Αποτυχία...στάνταρ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
θα το αγοράσουν πολοί κυριλέδες με γραβάτες κτλ...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φοράς πεοδείκτη καρντιά μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Καλά το θαβετε μέχρι τώρα. Μήπως όμως ξέρει κανείς και τιποτα specs, τιποτα για τον κινητήρα, ξέρετε τώρα τα γνωστά.