Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ΚΤΜ αρ κυκλοφορίας ...-800

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Χρηστο σε ολους μας εχει τυχει κατιο παρομοιο (ισω οχι τοσο επικυνδυνο για τον μοτοσυκλετιστη)

η πλειοψηφια απο εμας οδηγαει και αυτοκινητα και ξερω καλα το συναισθημα πως ειναι οταν κανεις μ@λακια που εσυ ο ιδιος την εβριζες εχθες πανω στην μηχανη σου!

βασικα εγω αν θελω να κινηθω λιγο πιο σβελτα με το αμαξι (περα απο το φλας που δουλευει υπερωριες), γυρναω και κεφαλι και τσεκαρω (οπως ακριβως με την μηχανη).

το σωστο το εκανες (ζητησες συγνωμη).

story

ημουν απο πισω ακριβως απο ενα ταξι σταματημενος στην κινηση (Χριστουγεννα) και δεν εκανα διηθηση γιατι δεν γουσταρα...και ημουν και με το μικρο. Εβρεχε εντωμεταξυ...κινηση πολυ στον κεντρικοτερο δρομο του Περιστεριου (Παναγη Τσαλδαρη) και εντελως ξαφνικα με χτυπαει κουτι απο πισω και παω και στουκαρω πανω στο ταξι (με εκαναν σαντουϊτσακι).
    ευτυχως ουτε καν επεσα κατω (παρ'οτι ηταν πολυ ξαφνικο & ημουν και αμεριμνος).
    τον αρχιζω τον τυπο σε κατι "ομορφα" και λεω....δεν μπορει .....θα μου πει καμια μ@λακια και θα τον βουτηξω ετσι οπως ειμαι.
    Κατεβαινει κατω...μου λεει συγνωμη και μου ζηταει να ηρεμησω....εκει εγω...εξαλλος!βρισιδια κακο κ.λ.π. Με πιανει φιλικα απο τον ωμο...και μου το ξαναλεει ηρεμα ρωτωντας αν εχω παθει κατι...

Ε, αυτο ηταν.ολη την φαση την ειδα διαφορετικα.εκει που ειχα στο μυαλο μου οτι αυτος ηταν εγκληματιας κ.λ.π. ΗΡΕΜΗΣΑ.
    μου εξηγησε οτι δεν επιασαν τα φρενα και "γλιστρησε-ρολαρε" πανω μου με ενεργοποιημενο abs.

ειχε και την γκομενα του μεσα (που την ηξερα ) ε, μην στα πολυλογω πιασαμε κουβεντα γιατι ειχε και αυτος ενα r6...

το μυαλο "γυριζει" σε κλασματα και επανερχεται το ιδιο γρηγορα.

end of story.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    οντως συμβαινει....

για αυτο παντα με τη μοτο προσπαθουμε να προβλεψουμε την κινηση του αλλου..

εγω προσωπικα με τη μοτο καθομαι σε σημειο απο το οποιο κοιταζοντας τον καθρεφτη του ΙΧ να βλεπω τη φατσα του οδηγου..

ωστε κ αυτος να βλεπει εμενα..με τα φωτα ανοιχτα (εννοειται)

τωρα το βραδυ η προσοχη ειναι 100 φορες περισσοτερη..

κινουμαι πιο σταθερα με μονο στα σιγουρα οτι με εχει ηδη δει ο αλλος..

ας φτασω κ 2 λεπτα αργοτερα..

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Υπάρχει η περίπτωση να ήταν κρυμένος σε νεκρή γωνία, αλλά το πιο σύνηθες είναι να υπάρχει μια διαφορά 50 χιλιομέτρων υπέρ της μηχανής και απλά να μην ήταν εκεί κοντά όταν ελέγχεις τον πλαινό καθρέφτη και μετά τον κεντρικό, όπως και να ερχόταν απο σφήνα γι αυτό νομίζω οτι πρώτα ελέγχουμε απο τον κεντρικό και τελευταίο τον πλαινό της μεριάς που θέλουμε να πάμε και είμαστε ο.κ.
    Κοίταξα δεξιό-κεντρικό-δεξιό!!!
    Για αυτό απόρησα.
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Νέο μέλος
    αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι στην πυκνη κινηση οπου οι μηχανες κινουνται
    αναμεσα απο τα αυτοκινητα,τους ανυπομονους μηχανοβιους που θελουν να περασουν απο πανω
    τον μπροστινο τους.

Αληθεια δεν σας αγχωνει αυτο το πραμα?

οσο κ αν θελω να πιστευω οτι εγω θα προσπαθησω να τους "γραφω" τους απο πισω μου,νομιζω οτι
    θα με αγχωνουν πολυ.

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις, μπαίνω ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα και περιμένω να περάσουν οι βιαστικοί και μετά είμαι cool
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Κοίταξα δεξιό-κεντρικό-δεξιό!!!
    Για αυτό απόρησα.
    Μήπως όταν κοίταξες τον καθρέφτη σου ο μοτοσακός ήταν στη δεξιά λωρίδα και γι' αυτό δεν τον είδες; Και αποφασίσατε να πάτε ταυτόχρονα στη μεσαία, εσύ από τ' αριστερά κι εκείνος από τα δεξιά;

Πάντα ως μηχανόβιοι να θυμόμαστε ότι οι πλαϊνοί καθρέφτες των αυτοκινήτων έχουν περιορισμένη γωνία (ανάλογα και τον καθρέφτη και το πως είναι ρυθμισμένος). Επίσης, ότι πολλοί οδηγοί τους κοιτάζουν λίγο πριν αλλάξουν λωρίδα και όχι κατά τη διάρκεια της αλλαγής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Πάντα ως μηχανόβιοι να θυμόμαστε ότι οι πλαϊνοί καθρέφτες των αυτοκινήτων έχουν περιορισμένη γωνία (ανάλογα και τον καθρέφτη και το πως είναι ρυθμισμένος). Επίσης, ότι πολλοί οδηγοί τους κοιτάζουν λίγο πριν αλλάξουν λωρίδα και όχι κατά τη διάρκεια της αλλαγής.

Αν κατά την διάρκεια της αλλαγής λωρίδας κοιτάς για μηχανή πίσω σου θα πάρεις όλους τους μπροστινούς βόλτα.Είναι εντελώς λάθος να κοιτάς πίσω κατά την ώρα της αλλαγής κατεύθυνσης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αν κατά την διάρκεια της αλλαγής λωρίδας κοιτάς για μηχανή πίσω σου θα πάρεις όλους τους μπροστινούς βόλτα.Είναι εντελώς λάθος να κοιτάς πίσω κατά την ώρα της αλλαγής κατεύθυνσης.
    Δεν είπα ότι θα πρέπει να κοιτάζουν κατά τη διάρκεια της αλλαγής (αν και δεν είναι ανέφικτο, αν η αλλαγή γίνεται αργά). Απλά ότι θα πρέπει να θυμόμαστε ότι εφόσον ένα αμάξι ξεκίνησε να αλλάξει λωρίδα, δύσκολα θα... ακυρώσει την πρόθεσή του.

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν ένα τεράστιο δεξιό τυφλό τόξο που κρύβει μέχρι και φορτηγάκι.
    Έχω τρακάρει με αυτοκίνητο που έκοψε δεξιά και με έκλεισε ενώ βρισκόμουν στο τυφλό του τόξο και άλλες δύο φορές παραλίγο να προκαλέσω ατύχημα οδηγώντας αυτοκίνητο, με μοτό που κινούταν στο δεξιό τυφλό τόξο.
    Προσοχή λοιπόν στα τυφλά τόξα ειδικά όταν κινούμαστε στα δεξιά άλλου οχήματος. Μπορεί όντως να είμαστε αόρατοι
    Triple 1050

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  2. εναλλακτικη για ΚΤΜ
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 15:30
  3. Ducati monster 800s
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1