Χρηστο σε ολους μας εχει τυχει κατιο παρομοιο (ισω οχι τοσο επικυνδυνο για τον μοτοσυκλετιστη)
η πλειοψηφια απο εμας οδηγαει και αυτοκινητα και ξερω καλα το συναισθημα πως ειναι οταν κανεις μ@λακια που εσυ ο ιδιος την εβριζες εχθες πανω στην μηχανη σου!![]()
βασικα εγω αν θελω να κινηθω λιγο πιο σβελτα με το αμαξι (περα απο το φλας που δουλευει υπερωριες), γυρναω και κεφαλι και τσεκαρω (οπως ακριβως με την μηχανη).
το σωστο το εκανες (ζητησες συγνωμη).
story
ημουν απο πισω ακριβως απο ενα ταξι σταματημενος στην κινηση (Χριστουγεννα) και δεν εκανα διηθηση γιατι δεν γουσταρα...και ημουν και με το μικρο. Εβρεχε εντωμεταξυ...κινηση πολυ στον κεντρικοτερο δρομο του Περιστεριου (Παναγη Τσαλδαρη) και εντελως ξαφνικα με χτυπαει κουτι απο πισω και παω και στουκαρω πανω στο ταξι (με εκαναν σαντουϊτσακι).
ευτυχως ουτε καν επεσα κατω (παρ'οτι ηταν πολυ ξαφνικο & ημουν και αμεριμνος).
τον αρχιζω τον τυπο σε κατι "ομορφα" και λεω....δεν μπορει .....θα μου πει καμια μ@λακια και θα τον βουτηξω ετσι οπως ειμαι.
Κατεβαινει κατω...μου λεει συγνωμη και μου ζηταει να ηρεμησω....εκει εγω...εξαλλος!βρισιδια κακο κ.λ.π. Με πιανει φιλικα απο τον ωμο...και μου το ξαναλεει ηρεμα ρωτωντας αν εχω παθει κατι...
Ε, αυτο ηταν.ολη την φαση την ειδα διαφορετικα.εκει που ειχα στο μυαλο μου οτι αυτος ηταν εγκληματιας κ.λ.π. ΗΡΕΜΗΣΑ.
μου εξηγησε οτι δεν επιασαν τα φρενα και "γλιστρησε-ρολαρε" πανω μου με ενεργοποιημενο abs.
ειχε και την γκομενα του μεσα (που την ηξερα) ε, μην στα πολυλογω πιασαμε κουβεντα γιατι ειχε και αυτος ενα r6...
![]()
το μυαλο "γυριζει" σε κλασματα και επανερχεται το ιδιο γρηγορα.
end of story.
![]()