Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Honda CRF-250X 2007 ή 2008;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ασχετο........

Απο τα ποιο τελεια εντουρο που εχω οδηγησει...

Το cre 250 το διχρονο 04 μοντ...

Το ερωτευτηκα....

Ρε παίδες, καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά μήπως να επναφέρω τη συζήτηση στο λόγο για τον οποίο άνοιξα το thread?
    Απ' ό,τι κατάλαβα, μοντέλο 07 ή 08 του 250 X από Ελλάδα να το ξεχάσω.. Σωστά μέχρι εδώ;
    Λύση για εισαγωγή του από εξωτερικό υπάρχει; Έχει κανείς σχετική εμπειρία;

Πέρασαν σχεδόν 2 βδομάδες, το thread διαβάστηκε από πολλούς και το συμπέρασμά μου είναι πως αν θέλω το cre-250x, (από Ελλάντα), θα πρέπει να περιοριστώ στο μοντέλο της προσφοράς, δηλαδή 2005..
    Για διάφορους λόγους αυτή η επιλογή δεν με καλύπτει, οπότε ξεκινάω την αναζήτηση για μοντέλο '08 πλέον από το εξωτερικό. Όποιος γνωρίζει κάτι, θα του ήμουν ευγνώμων αν το παρέθετε.
    Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Makedonas
    αν θέλω το cre-250x, (από Ελλάντα), θα πρέπει να περιοριστώ στο μοντέλο της προσφοράς, δηλαδή 2005..
    Aν δεν πουλήσει ο Σαρακάκης όλλα τα κομμάτια απο την προσφορά (2005). Δεν θα φέρει άλλο.

Να σε ρωτήσω γιατί δεν σου κάνει το 2005 ?

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Aν δεν πουλήσει ο Σαρακάκης όλλα τα κομμάτια απο την προσφορά (2005). Δεν θα φέρει άλλο.

Να σε ρωτήσω γιατί δεν σου κάνει το 2005 ?

Οντως... Τι διαφορες εχει το 08 απο το 05 ????

Πήρα τηλέφωνο στον Σαρακάκη και ρώτησα τους λόγους για τους οποίους σταμάτησαν στο 05 μοντέλο και δεν έφεραν και τα επόμενα, όπως επίσης για το εάν πρόκειται να το επανεισάγουν.
    Η απάντησή τους ήταν σαφής. ΟΧΙ δεν έχουν σκοπό να το επανεισάγουν και ο λόγος είναι ότι το μοντέλο ως έχει δεν καλύπτει τις προδιαγραφές της Ε.Ε. περί ρύπανσης κλπ κλπ. Βέβαια δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν το 05 να παίρνει έγκριση και τα επόμενα να μην παίρνουν. Κάπως περίεργα μου τα είπανε..

Τώρα ως προς τις διαφορές στα μοντέλα, είναι κατά τιην άποψη μου αρκετές και σημαντικές.
    Τις παραθέτω στα Αγγλικά:

New for 2006

- Honda Race Team-inspired graphics.
    - New lightweight rear hub from CRF?250R.
    - New lighter swingarm
    - New lighter rear shock body.
    - Lightweight front fork guards and cable brackets from CRF450X.
    - New front axle placement as in the CRF250R for improved fork action and turning.
    - New intake valve seat material improves valve durability.
    - Over all weight reduction 1.1 pounds.

New for 2007

New cylinder-head porting inspired by the CRF?250R.
    New piston and rings from the CRF250R.
    Revised ignition mapping.
    Carburetor features new accelerator pump and linkage for improved throttle response.
    New one-piece cover protects throttle cable by keeping out dirt and water.
    New front hub is lighter and stronger.
    Stronger clutch basket and clutch center for improved wear resistance.
    Lighter weight rear chain guide.

New for 2008

New works-type front and rear brake discs reduce unsprung weight.
    New Dunlop 742FA front tire for improved turning feel and traction.
    New narrow-design fuel tank for improved rider ergonomics.

Σημαντικ'οτατες αλλαγές κατά την ταπεινή μου άποψη!
    'Οπως σας είπα, πραγματικά το έχω ερωτευθεί αυτό το μηχανάκι και το έχω ψάξει όσο ΔΕΝ πάει άλλο...

ως έχει δεν καλύπτει τις προδιαγραφές της Ε.Ε. περί ρύπανσης κλπ κλπ. Βέβαια δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν το 05 να παίρνει έγκριση και τα επόμενα να μην παίρνουν. Κάπως περίεργα μου τα είπανε..

Aλλάζουν οι προδιαγραφές της ΕΕ σχετικά με την εκπομπή καυσαερίων

You BETA believe...

Σημαντικ'οτατες αλλαγές κατά την ταπεινή μου άποψη!
    'Οπως σας είπα, πραγματικά το έχω ερωτευθεί αυτό το μηχανάκι και το έχω ψάξει όσο ΔΕΝ πάει άλλο...
    Εξακολουθώ να πιστεύω οτι μεσα στο μονοπάτι δεν νομίζω οτι οι διαφορές είναι ευκολα αντιληπτές.

Τεσπα μπορείς να έρθεις σε μια βολτα για να το δοκιμάσεις

Γιατί όμως έχεις κολλήσει με το CRE και δεν κοιτάς για το ΚΤΜ EXC250f που είναι σαφώς ανώτερο?

Δεν σου το λέω απο εμπάθεια προς την HONDA (εξάλλου και εγώ honda εχω) απλά είναι καλύτερο .

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι μεσα στο μονοπάτι δεν νομίζω οτι οι διαφορές είναι ευκολα αντιληπτές.

Τεσπα μπορείς να έρθεις σε μια βολτα για να το δοκιμάσεις
    Να'σαι καλά ρα φίλε. Σ' ευχαριστώ! Φαντάζομαι Αθήνα μένεις, έτσι?
    Λίγο δύσκολο για μένα από Κρήτη, αλλά άμα ανέβω επάνω θα σε αναζητήσω.

Γιατί όμως έχεις κολλήσει με το CRE και δεν κοιτάς για το ΚΤΜ EXC250f που είναι σαφώς ανώτερο?

Δεν σου το λέω απο εμπάθεια προς την HONDA (εξάλλου και εγώ honda εχω) απλά είναι καλύτερο .
    Μια μικρή ιστορία: Ένας γνωστός μου πριν μερικά χρόνια αγόρασε ένα ΚΤΜ 990 περί μήνα Σεπτέμβριο (τέλη εάν θυμάμαι καλά)
    Φθινόπωρο γαρ, μετά από λίγο άρχισε να ψιλοβρέχει. Μην φανταστείς καμμιά καταιγίδα, απλά μια κανονική βροχή. Ε, τι ήτανε, 30 λεπτά. 40 λεπτά βροχής? Πάει να το βάλει μετά μπροστά, και πχχχ, πχχχχ, μωρέ ξανά πχχχχ, τίποτα. Το μπουρδέ.... απλά δεν έλεγε να πάρει μπροστά. Στο τέλος και μετά από μπόλικο βρυσίδι, το παλικάρι το έσπρωξε το μηχανάκι. Όταν μαζί μ'ένα φίλο μου του πιάσαμε την κουβέντα, προέκυψε ότι του είχε κοπεί και το συρματόσχοινο του γκαζιού μόλις στα 1000 περίπου χλμ. Ο κολλητός μου δε, -ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ HONDAKIAS να σημειώσω- άρχισε να χτυπιέται! Δεν είναι δυνατόν κλπ κλπ. Και θα μου πείτε άδικο είχε.

Όλα αυτά για να πω απλά ότι τα φοβάμαι τα KTM... Δεν λέω ότι έχω ντε και καλα δίκιο. Απλά ρε γαμώτο τα φοβάμαι...Τι να πω?
    Και μετά, όταν λες καλύτερο απο το CRE, σε ποιους τομείς αναφέρεσαι? Γιατί απ'όσα διαβάζω στο νετ, το 250Χ θεωρείται από τα καλύτερα για το χώμα.

Μια μικρή ιστορία: Ένας γνωστός μου πριν μερικά χρόνια αγόρασε ένα ΚΤΜ 990 περί μήνα Σεπτέμβριο (τέλη εάν θυμάμαι καλά)
    Φθινόπωρο γαρ, μετά από λίγο άρχισε να ψιλοβρέχει. Μην φανταστείς καμμιά καταιγίδα, απλά μια κανονική βροχή. Ε, τι ήτανε, 30 λεπτά. 40 λεπτά βροχής? Πάει να το βάλει μετά μπροστά, και πχχχ, πχχχχ, μωρέ ξανά πχχχχ, τίποτα. Το μπουρδέ.... απλά δεν έλεγε να πάρει μπροστά. Στο τέλος και μετά από μπόλικο βρυσίδι, το παλικάρι το έσπρωξε το μηχανάκι. Όταν μαζί μ'ένα φίλο μου του πιάσαμε την κουβέντα, προέκυψε ότι του είχε κοπεί και το συρματόσχοινο του γκαζιού μόλις στα 1000 περίπου χλμ. Ο κολλητός μου δε, -ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ HONDAKIAS να σημειώσω- άρχισε να χτυπιέται! Δεν είναι δυνατόν κλπ κλπ. Και θα μου πείτε άδικο είχε.

Όλα αυτά για να πω απλά ότι τα φοβάμαι τα KTM... Δεν λέω ότι έχω ντε και καλα δίκιο. Απλά ρε γαμώτο τα φοβάμαι...Τι να πω?
    Και μετά, όταν λες καλύτερο απο το CRE, σε ποιους τομείς αναφέρεσαι? Γιατί απ'όσα διαβάζω στο νετ, το 250Χ θεωρείται από τα καλύτερα για το χώμα.

Kαλή η ιστορία και γνωστή αλλα στα αγωνιστικά δεν υσχίει.

Κοίτα να δείς καθε πόσες ώρες λέει η Ηοnda οτι θέλει ελεγχο πιστονιού το CRE και θα καταλάβεις

Άλλο οι πολιτικές μηχανές και άλλο οι αγωνιστικές.

Το EXC250f έχει πιο δυνατό μοτέρ είναι και καλύτερα στημένο .
    Μιλάμε πάντα για enduro. Στα μοτοκροσάδικα οι απόψεις διίστανται

Υγ Κρήτη τυχεράκια !!!!!!!!!!!

Κοίτα να δείς καθε πόσες ώρες λέει η Ηοnda οτι θέλει ελεγχο πιστονιού το CRE και θα καταλάβεις
    Σίγουρα το CRE θέλει προσοχή, καλή συντήρηση, και συχνό έλεγχο των βαλβίδων (κάτι για το οποίο άλλωστε θεωρώ τα μεταγενέστερα του 05 μοντέλα καλύτερα), αλλά πιστεύω πως με λίγη καλή θέληση, υπομονή, υπομονή ξανά, και ένα καλό owner's manual -κάτι σαν και αυτά που έχουν τα φιλαράκια μας τα Αμερικανά- είναι σχετικά -πιστεύω- εύκολο θέμα η συντήρηση.

Το EXC250f έχει πιο δυνατό μοτέρ είναι και καλύτερα στημένο .
    Μιλάμε πάντα για enduro. Στα μοτοκροσάδικα οι απόψεις διίστανται
    Εδώ πάω πάσο μιας και δεν έχω ιδία εικόνα.

Υγ Κρήτη τυχεράκια !!!!!!!!!!!
    Χα χα!! Τυχερός θα είμαι όταν και εφόσον πάρω επιτέλους το μηχανάκι που θέλω για να απολαύσω τις ομορφιές της. Μέχρι τότε, περιστασιακά πού και πού με κάνα μοτοσακό φίλου ή γνωστού...
    Χαιρετώ.

Πείτε ότι βρίσκω έμπορα από Ευρώπη για να εισάγω το μηχανάκι που θέλω καινούργιο (CRF-250X), της κούτας που λέμε.
    Δεδομένου ότι το να βγάζει πινακίδες δεν με πολυαπασχολεί αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να πληρώσω τίποτα κερατιάτικα του τύπου δασμούς ή φόρους ή τίποτα τέτοιο σχετικό? Ρωτάω, γιατί όσες φορές έχω αγοράσει από Ευρώπη ως τώρα, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω. Για την μοτοσυκλέτα που θα εισάγω ισχύει το ίδιο ή θα μου προκύψουν στην πορεία δυσάρεστες εκπλήξεις? Φαντάζομαι, είτε κράνος αγοράζεις είτε μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ έχεις σκοπό να την κυκλοφοράς στον δρόμο (οπότε και θα χρειαζόσουν πινακίδες κυκλοφορίας, άρα πιθανόν τέλη, φόρους, κλπ) παρά μόνο στο χώμα ήτοι εκτός δημοσίου δικτύου, ένα και το αυτό.
    Ο συλλογισμός μου ρε παιδιά είναι σωστός ή θα με καλέσουν να πληρώσω κατά την εισαγωγή τα κέρατά τους?

Πείτε ότι βρίσκω έμπορα από Ευρώπη για να εισάγω το μηχανάκι που θέλω καινούργιο (CRF-250X), της κούτας που λέμε.
    Δεδομένου ότι το να βγάζει πινακίδες δεν με πολυαπασχολεί αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να πληρώσω τίποτα κερατιάτικα του τύπου δασμούς ή φόρους ή τίποτα τέτοιο σχετικό? Ρωτάω, γιατί όσες φορές έχω αγοράσει από Ευρώπη ως τώρα, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω. Για την μοτοσυκλέτα που θα εισάγω ισχύει το ίδιο ή θα μου προκύψουν στην πορεία δυσάρεστες εκπλήξεις? Φαντάζομαι, είτε κράνος αγοράζεις είτε μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ έχεις σκοπό να την κυκλοφοράς στον δρόμο (οπότε και θα χρειαζόσουν πινακίδες κυκλοφορίας, άρα πιθανόν τέλη, φόρους, κλπ) παρά μόνο στο χώμα ήτοι εκτός δημοσίου δικτύου, ένα και το αυτό.
    Ο συλλογισμός μου ρε παιδιά είναι σωστός ή θα με καλέσουν να πληρώσω κατά την εισαγωγή τα κέρατά τους?

Mακεδόνα απο την Κρητη . Όσο αφορά τα του τελωνείου δεν τα γνωρίζω.

Όμως στη μηχανή πρέπει να βγάλεις πινακίδα, για ότι χρηση και να κάνεις.
    Το μόνο μέρος που δεν χρειάζεται πινακίδα, είναι η πίστα. (που για να πάς έως εκεί πρέπει να έχεις τρε'ι'λερ)
    Στο βουνό απλά ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να σε γράψουν. (για να πάς εως το βουνό πάλι θές τρε'ι'λερ).
    Στους αγώνες (οχι ΜΧ) θές πινακίδα.

Οπότε σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεσαι την πινακίδα, εκτός απο την πίστα. Αλλα ούτος η άλλως η μηχανή αυτή δεν είναι για μοτοκρος.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε Makedona, από Κρήτη είσαι? Να λοιπόν βρέθηκε και άλλος εντουράς στο νησί. Από ποιο μέρος?
    Για πες μπας και κανονίσουμε καμιά βολτίτσα..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ρε Makedona, από Κρήτη είσαι? Να λοιπόν βρέθηκε και άλλος εντουράς στο νησί. Από ποιο μέρος?
    Για πες μπας και κανονίσουμε καμιά βολτίτσα..

mike an ksereis meros pou noikiazei mixanakia, enduradika eimai kai go mesa
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Honda CRF 450 2007
    από ARISPEED1 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 18:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία